!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
Re: O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
πενθεί η λεβεντογέννα
niki: οπεκεπε strong in that one
νοικιάζατε κι εσεις εκτάσεις στον γράμμο για να βοσκουν τα κοπάδια σας ή ο αγώνας είναι για την τιμή των οπλών (pun intended)
νοικιάζατε κι εσεις εκτάσεις στον γράμμο για να βοσκουν τα κοπάδια σας ή ο αγώνας είναι για την τιμή των οπλών (pun intended)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τη θέση στη βουλή την αφαιρούν μόνο οι ψηφοφόροι.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:10 εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
έπρεπε να είχε υποχρεωθεί σε παραίτησηπατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:18Τη θέση στη βουλή την αφαιρούν μόνο οι ψηφοφόροι.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:10 εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
- Μαδουραίος
πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:18Τη θέση στη βουλή την αφαιρούν μόνο οι ψηφοφόροι.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:10 εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
Επιτέλους εμφανίζεται το Νδουλικα στο νήμα σε άσχετη ανάρτηση για το θέμα
πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:18Τη θέση στη βουλή την αφαιρούν μόνο οι ψηφοφόροι.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:10 εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
Άρση ασυλίας όμως γίνεται και μετά να τον δω στα ποινικά τον κλασομπανιέρα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχει τρόπος.Βασικές αρχές του κοινοβουλευτισμού είναι αυτές,έχουν βγει βουλευτές φυλακισμένοι,κατάδικοι κλπ.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:20έπρεπε να είχε υποχρεωθεί σε παραίτησηπατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:18Τη θέση στη βουλή την αφαιρούν μόνο οι ψηφοφόροι.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:10 εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
Ασυλία φυσικά δεν θα υπάρξει.
Τι θα του κανουν δηλαδή για ενα τσακωμο που αρπαξε ενα τηλέφωνο απο το χερι του αλλου, θα τον βαλουν ισοβια?Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:22πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:18Τη θέση στη βουλή την αφαιρούν μόνο οι ψηφοφόροι.Σενέκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:10 εν τω μεταξύ έχουν γαμηθεί όλοι να γράφουν ότι διαγράφτηκε απο το κόμμα. Ειλικρινά, ποιος χέστηκε για το αν είναι ή δεν είναι στο κόμμα? Θέση κρατικού αξιωματούχου δεν πρέπει να κατέχει, τη θέση του στη βουλή πρέπει να χάσει, οριστικά. Η κομματική του ταυτότητα είναι εντελώς αδιάφορη
Άρση ασυλίας όμως γίνεται και μετά να τον δω στα ποινικά τον κλασομπανιέρα.
Μα δεν είπα ότι καθυστέρησε κανείς είπα είσαι όχι δύο ώρες τρείς ώρες αφού έχεις τελειώσει με τα διαδικαστικά και έχεις μπροστά σου 1+30 μέχρι την επιβίβαση αποφάσισες ότι ο χρόνος σε φτάνει για να φάς στο εστιατόριο. Πας παραγγέλνεις και ακούς το όνομα σου από τα ηχεία την ώρα που έρχεται το φαϊ.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:08ΑΚριβως για αυτο το λογο καλη μου πας Τουλαχιτον 2 ΩΡΕΣ πριν για να εχεις τελειωσει με ολα να κανεις τις δουλειες σου και να εχεις και χρονο για οτι αλλο συμβει. Ακομα και για να πινεις φραπεδες.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:03Όταν ταξιδεύεις συχνά μαθαίνεις να εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο μέχρι το τελευταίο λεπτό.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:59
Ο Αυγενακης φακελο περιμενε και αργησε? Η απλα ηταν μαλακας και περασε το αεροπλανο για ΚΤΕΛ και πηγε μιση ωρα πριν πεταξει? Υπαρχει λογος που σου λενε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ωρες πριν στο αεροδρομιο. Δεν ειναι γιατι θελουν να σου σπασουν τα @@.
Πιανεσαι απο μια υποπεριπτωση για να καλυψεις τον μαλακα?
Τελειωσαν τα επιχειρηματα?
Εμένα μου έτυχε να αλλάξω ρούχα σε αεροδρόμιο ήξερα ότι έχω χρόνο και θα πάω στην τάδε πύλη.
Δεν αποφάσισε το αεροδρόμιο να με βγάλει μισοντυμένη να τρέχω γιατί τον βολεύει να επιβιβάσει πιο νωρίς.
Τωρα αν σου συμβει κατι εκτακτο ξερω γω εριξες τον καφε σου πανω σου και πρεπει να αλλαξεις ρουχα αυτο ειναι κατι εκτακτο και μη προβλεψιμο.
Αλλα δεν ειναι αυτο που συνεβη στον Αυγενακη. Ο τυπος απλα πηγε μιση ωρα πριν πετάξει λες και παει στο ΚΤΕΛ και ειχε και υφακι του στυλ "ξερεις ποιος ειμαι γω ρε?"
Ακομα και αν με καποιο μαγικο τροπο δικαιολογηθουν ολα τα αλλα που δεν... Το υφακι και η ψευτομαγκια δεν συγχωρειται. Και αυτα θα πληρωσει πανω απο ολα.
Λες μπάς και έκανα εγώ βλακεία κοιτάς την κάρτα επιβίβασης έχεις μία ώρα ακόμα μπροστά σου πρίν να είσαι υποχρεωμένος να είσαι στην πύλη.
Τι κάνεις;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Έχει αλλάξει κι ο ποινικός κώδικας κακομοίρηδες ΝΔ κι ακόμα κι ο προπηλακισμός υπαλλήλου εν υπηρεσία δικάζεται όχι ως πλημμέλημα αλλά ως ποινικό αδίκημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι κανεις? Τσακιζεσαι να πας στην Πυλη.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:27Μα δεν είπα ότι καθυστέρησε κανείς είπα είσαι όχι δύο ώρες τρείς ώρες αφού έχεις τελειώσει με τα διαδικαστικά και έχεις μπροστά σου 1+30 μέχρι την επιβίβαση αποφάσισες ότι ο χρόνος σε φτάνει για να φάς στο εστιατόριο. Πας παραγγέλνεις και ακούς το όνομα σου από τα ηχεία την ώρα που έρχεται το φαϊ.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:08ΑΚριβως για αυτο το λογο καλη μου πας Τουλαχιτον 2 ΩΡΕΣ πριν για να εχεις τελειωσει με ολα να κανεις τις δουλειες σου και να εχεις και χρονο για οτι αλλο συμβει. Ακομα και για να πινεις φραπεδες.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 19:03
Όταν ταξιδεύεις συχνά μαθαίνεις να εκμεταλλεύεσαι τον χρόνο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Εμένα μου έτυχε να αλλάξω ρούχα σε αεροδρόμιο ήξερα ότι έχω χρόνο και θα πάω στην τάδε πύλη.
Δεν αποφάσισε το αεροδρόμιο να με βγάλει μισοντυμένη να τρέχω γιατί τον βολεύει να επιβιβάσει πιο νωρίς.
Τωρα αν σου συμβει κατι εκτακτο ξερω γω εριξες τον καφε σου πανω σου και πρεπει να αλλαξεις ρουχα αυτο ειναι κατι εκτακτο και μη προβλεψιμο.
Αλλα δεν ειναι αυτο που συνεβη στον Αυγενακη. Ο τυπος απλα πηγε μιση ωρα πριν πετάξει λες και παει στο ΚΤΕΛ και ειχε και υφακι του στυλ "ξερεις ποιος ειμαι γω ρε?"
Ακομα και αν με καποιο μαγικο τροπο δικαιολογηθουν ολα τα αλλα που δεν... Το υφακι και η ψευτομαγκια δεν συγχωρειται. Και αυτα θα πληρωσει πανω απο ολα.
Λες μπάς και έκανα εγώ βλακεία κοιτάς την κάρτα επιβίβασης έχεις μία ώρα ακόμα μπροστά σου πρίν να είσαι υποχρεωμένος να είσαι στην πύλη.
Τι κάνεις;
Εκτος και αν θες να φας πρωτα. Αλλα οκ θα φυγουν χωρις εσενα.
Δικη σου επιλογη ειναι.
Προσωπικα εχω αφησει σαντουιτς μισο και καφε που δεν ηπια γιατι ακουσα αναγγελια πτησης στο ΝτεΓκωλ και ετρεξα να ειμαι στην ωρα μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
και ποσα λίγα ξέρω απο τη ζωή;Fata_Morgana έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:58Σέλευκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:45εγώ ήξερα οτι για να αποφεύγονται τέτοια συμβάντα υπάρχει είσοδος βιπ. Δεν είναι δυνατόν ένας αξιωματούχος ο οποίος έχει να κάνει δουλειά για το κράτος να διαπληκτίζεται με υπαλληλίσκο ο οποίος έχε να λογοδοτήσει αν δεν είνια τυπικός. Το υπαλληλάκι δεν είναι υπεύθυνο να κρίνει ποιος απο το κράτος μπορεί να έρχεται οτι ώρα θέλει. Αυτά τα πράγματα για μένα είναι πρωτοφανή, εκτός αν ο αξιωματούχος δεν είχε καμιά δουλειά του κράτους και η μετακίνησή του ήταν εντελώς ιδιωτική οπότε έπρεπε να εφαρμόσει τον κοινό κανονισμό για όλους.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:38 Μην γράφετε βλακείες ο Αυγενάκης βγήκε σε όλα τα κανάλια και είπε ότι βεβαίως και για οποιαδήποτε νομική συνέπεια για τις πράξεις μου δεν θα επικαλεστώ ασυλία.
Το θέμα το έχετε ξεφτιλίσει.
Στην αρχή τον χαστούκισε κάπου διάβασα ότι ο υπάλληλος λιποθύμησε.
Μια ακτιβιστική πράξη ήτανε για μένα από ένα πολιτικό που μπήκε στο αεροδρόμιο είχε ώρα επιβίβασης Χ και Χ-25 του φώναζαν οτι ξεκίνησε η επιβίβαση και θα χάσει το αεροπλάνο.![]()
Του φάνηκε περίεργο 25 λεπτά πιο νώρις; πάει στον πρώτο υπάλληλο άκρη δεν βρίσκει πάει στον δεύτερο τίποτα.
Μια χαρά τα έκανε.
και να ξέρετε το άλλο βίντεο δεν θα βγει γιατί είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να είναι στο αεροδρόμιο 50 λεπτά πριν την επιβίβαση και να χάνει το αεροπλάνο.
Πόσο φτωχός είσαι στο μυαλό.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τουλάχιστον πήραμε μια γεύση του πως και ξαναβγήκε ο καραμανλής πρώτος σε ψήφους στας σέρρας.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:01 Αυγενάκη για μένα είσαι ήρωας , ήρωας και για τους εργαζόμενους τους αεροδρομίου που πρέπει να περνάνε τον κόσμο στα γρήγορα στις φυσούνε γιατί οι ίδιοι θα πάνε σε άλλη πύλη για να περάσουν άλλους.
Αλλά είναι μεγάλο το θηρίο που πήγες να τα βάλεις.
Έχει γερές πλάτες.
Να κάνει προσλήψεις η εταιρεία και να πάρει καινούργια συστήματα ελέγχου και να κόψει τις βλακείες.
Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι μέσα στα αεροπλάνα πάνω από 20 λεπτά όχι 30,40 ,50 λεπτά πριν την απογείωση μέσα στο αεροπλάνο για μια πτήση 30 λεπτών.
Το βρήκατε εύκολο να πετάτε τον κόσμο μέσα στα αεροπλάνα για να μη έχετε πολλούς υπαλλήλους αλλά δεν είναι μαλάκες ο κόσμος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Και όλα αυτά επειδή είναι απ τη λεβεντγκουχγενα Κρήτη ;Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:01 Αυγενάκη για μένα είσαι ήρωας , ήρωας και για τους εργαζόμενους τους αεροδρομίου που πρέπει να περνάνε τον κόσμο στα γρήγορα στις φυσούνε γιατί οι ίδιοι θα πάνε σε άλλη πύλη για να περάσουν άλλους.
Αλλά είναι μεγάλο το θηρίο που πήγες να τα βάλεις.
Έχει γερές πλάτες.
Να κάνει προσλήψεις η εταιρεία και να πάρει καινούργια συστήματα ελέγχου και να κόψει τις βλακείες.
Ο κόσμος δεν πρέπει να είναι μέσα στα αεροπλάνα πάνω από 20 λεπτά όχι 30,40 ,50 λεπτά πριν την απογείωση μέσα στο αεροπλάνο για μια πτήση 30 λεπτών.
Το βρήκατε εύκολο να πετάτε τον κόσμο μέσα στα αεροπλάνα για να μη έχετε πολλούς υπαλλήλους αλλά δεν είναι μαλάκες ο κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις