!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
the end
- hellegennes
Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορείς να δείξεις ότι θέλεις. Δεν τραβάω κανένα ζόρι. Περιμένω, λοιπόν. Αλλά μην αρχίζεις και βάζεις link σε άσχετα βίντεο. Θέλω κάτι που να είναι συνεπές. Π.χ. από κάποιον λογαριασμό σου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για γκέι.Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:34Μετα όλες εσεις οι ομοφοβικές κρυφο-συκιες θα μου λέτε ότι προκαλώ, και ότι είναι "δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω στο κρεβάτι μου, αλλα να μην τα δείχνω κιολας"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι που δεν ξέρω.Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:25θες να σου δειξω και εσενα?
Για πες...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- blackpaint
καλα ρε παπαρα, τοσα ομοφοβικα, τρανσφοβικα και δε συμαζευεται νηματα εχει το φορουμ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ δεν ηρθες να σχολιασεις η εστω να κραξεις, αλλα ανοιγεις συνεχεια νηματα οπου κανεις την τρελη. Στο νημα για τη δολοφονια του Κωστοπουλου, ουτε απεξω δεν περασες, πορνονηματα ομως ανοιγεις συνεχεια.Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:34Μετα όλες εσεις οι ομοφοβικές κρυφο-συκιες θα μου λέτε ότι προκαλώ, και ότι είναι "δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω στο κρεβάτι μου, αλλα να μην τα δείχνω κιολας"
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Στείλε PM να κανονίσουμε για καφεδάκιGherschaagk έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:55Είναι που δεν ξέρω.
Για πες...
Ορίστε η απόδειξη ότι μας δουλεύει, τόσοι άντρες εδώ στην γκόμενα την έπεσε.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού ζεις;Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:06Στείλε PM να κανονίσουμε για καφεδάκι![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Souvlatzis
Γενικά δεν παρακολουθώ και πολύ το φόρουμ, πχ το νήμα για τον ζακ δεν είχα δει ότι υπάρχει κανblackpaint έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:01καλα ρε παπαρα, τοσα ομοφοβικα, τρανσφοβικα και δε συμαζευεται νηματα εχει το φορουμ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ δεν ηρθες να σχολιασεις η εστω να κραξεις, αλλα ανοιγεις συνεχεια νηματα οπου κανεις την τρελη. Στο νημα για τη δολοφονια του Κωστοπουλου, ουτε απεξω δεν περασες, πορνονηματα ομως ανοιγεις συνεχεια.Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 00:34Μετα όλες εσεις οι ομοφοβικές κρυφο-συκιες θα μου λέτε ότι προκαλώ, και ότι είναι "δικαίωμα μου να κάνω ότι θέλω στο κρεβάτι μου, αλλα να μην τα δείχνω κιολας"
Πάντως λυπήθηκα για τον ζακ...ειχα παει σε event που διοργάνωνε αρκετές φορές και είχα περάσει τέλεια...
- Souvlatzis
εν ΑθήναιςGherschaagk έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:08Πού ζεις;
- Souvlatzis
Γενικά είμαι σεξουαλικό άτομο, έχω πάθος με την ομορφιά...είτε άντρας, είτε γυναίκα, είτε τρανς, αμα μου αρέσει δεν λέω όχιΠάνας έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:07 Ορίστε η απόδειξη ότι μας δουλεύει, τόσοι άντρες εδώ στην γκόμενα την έπεσε.
- hellegennes
Για πες κάποιο απ' αυτά. Σε ποιο event είχες πάει;Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:09 Πάντως λυπήθηκα για τον ζακ...ειχα παει σε event που διοργάνωνε αρκετές φορές και είχα περάσει τέλεια...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χέλλη καμάκι του κάνεις τώρα; αυτά να τα πείτε με ΠΜ. Να πείτε για τον καιρό κλπ, θα δέσει το πράγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 27 Νοέμ 2018, 01:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- blackpaint
σε κανα ντραγκ σοου λογικα, οχι σε κανα πανελ με θεμα την πατριαρχια ξερω γω.hellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:10Για πες κάποιο απ' αυτά. Σε ποιο event είχες πάει;Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:09 Πάντως λυπήθηκα για τον ζακ...ειχα παει σε event που διοργάνωνε αρκετές φορές και είχα περάσει τέλεια...
- Souvlatzis
Eίχα παει σε γνωστό dark μαγαζι στο ψυρρή, οπου ήταν φάση drag queen party...μες την καυλα τα dragshellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:10Για πες κάποιο απ' αυτά. Σε ποιο event είχες πάει;Souvlatzis έγραψε: 27 Νοέμ 2018, 01:09 Πάντως λυπήθηκα για τον ζακ...ειχα παει σε event που διοργάνωνε αρκετές φορές και είχα περάσει τέλεια...
Η αλήθεια είναι οτι όσες φορές τον είχα δει, ήταν σε φαση ντραγκ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-