κάτι παρόμοιες μαλακίες έκανε η AlItalia, την οποία και έκοψα μαχαίρι κάποια στιγμή.Niki έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 17:51 Μου έτυχε εμένα προσωπικά δυό φορές πάντα στο αεροδρόμιο της Αθήνα πάω τρείς ώρες πιο πρίν.
Τρεις ώρες πρίν.
Θυμάμαι την μία πολύ καλά .
Καλοκαίρι.
Για καλή μας τύχη όλοι οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης είχαμε πάει πιο νωρίς.
Αφού φτάσαμε στην τελευταία πύλη εξόδου θέλαμε μιά ώρα πρίν την απογείωση.
Μια ώρα.
Μας πέρασαν στο αεροπλάνο μέσα σε πέντε λεπτά.
Δηλαδή περάσαμε από την φυσούνα 50 λεπτά πρίν την απογείωση.
Το αεροπλάνο τροχοδρόμησε πήρε θέση.
Περιμέναμε 30 λεπτά και 10 λεπτά πρίν την ώρα της προγραμματισμένης πτήση σηκώθηκε.
Που ακούστηκε αυτό;
Απλά έχει φόρτο πολύ το αεροδρόμιο έτσι βάζει σφήνα πτήσεις μόλις βρει το παραμικρό κενό.
Αυτό όμως δεν είναι το σωστό για κάποιον που θα έρθει στην ώρα του.
Ότι θέλουν κάνουνε.
Σε κανένα άλλο αεροδρόμιο ποτέ δεν πέταξα πιο νώρις ή να μπώ στο αεροπλάνο μια ώρα πρίν.
Να κάνει τις επενδύσεις που πρέπει η εταιρεία και να σταματήσει τις βλακείες.
Στο τέλος θα μας λένε τέσσερεις ώρες πρίν θα μας βάζουν μέσα στο αεροπλάνο δύο ώρες να περιμένουμε κενό για να φύγουμε.
ήσουν κύριος στο αεροδρόμιο πόσες ώρες πριν και κάνα 15 λεπτο πριν ξεκινήσει να μπαίνει ο κόσμος στο αεροπλάνο αλλάζανε ξαφνικά την πύλη.
έγραφε πχ Athens Gate A2 περιμέναμε σα μαλάκες εκεί και ξανφικά κοίταγες την οθόνη και έλεγε Κοπεγχάγη
πήγαινες πανικόβλητος στον κεντρικό πίνακα και έγραφε Athens D3 ξέρω γω στην άλλη μεριά του αεροδρομίου που είναι και τεράστιο, με αποτέλεσμα να τρέχεις σα μαλάκας να προλάβεις.