Πιπες,Καβαλάρης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:46
Λάθος. Πρέπει να δεχτείς άμεσα επίθεση για να κατεβάσεις μούρη.stergiosbik έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:44Ειισης ειμαι της αποψης οτι εφοσον αποφασισε να ασκησει βια,γιατι η συμπεριφορα αυτη ηταν βια ακομα και αν δεν τον χτυπησε αμεσα,θα ηταν απολυτα δικαιολογημενος ο υπαλληλος αν του κατεβαζε την μουρη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
-
stergiosbik
Re: O Αυγενακης χτύπησε υπάλληλο αεροδρομίου και όχι μόνο αυτό (video)
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο υπάλληλος ήταν βαλτός. Τον έβαλαν εκεί για να του σπάσει τα νεύρα οι πολυεθνικές.georgebi έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:36 Πάντως ο κ.Αυγενακης ειχε κάνει πολλούς εχθρούς προσπαθώντας να εξυγιάνει την αγορά
Μπορεί κάποιοι να του την είχαν στημένη![]()
Και παρ όλο που καταδικάζω τη προχθεσινή συμπεριφορά του
δεν είδα αυτούς που τώρα σκούζουν να καταδικάζουν για κάποιες άλλες συμπεριφορές
![]()
![]()
![]()
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Τράβα να τις ρουφήξεις διότι αρκετές μαλακίες έγραψες.
-
stergiosbik
Καλα τους εχεις για μαλακες τους Ελ πολιτικους;George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:47Σιγα μην τα κανε αυτα εκει.Στύξ έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:43Αυτό θα το έκανε σε αεροδρόμιο του εξωτερικού; Ή θα έτρωγε ακινητοποίηση μετά γαμώξυλου και μετά βραχιολάκια και μπουζούριασμα;Otto Weininger έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 08:30
Ξέρεις ότι δεν διαφωνώ επί της αρχής, αλλά αν σπάσεις το σαγόνι κάποιου επειδή σου τράβηξε το τηλέφωνο και σε έβρισε, θα έχεις μεγαλύτερα μπλεξίματα από αυτόν.
Δακτυλοσκόπηση και τα σχετικά κι ας επικαλούνταν im-muni-ty.![]()
Στην Ατλάντα επειδη μου ειχαν κανει λαθος στο εισιτηριο υψωσα λιγο τη φωνη και οχι για να βρισω τον υπαλληλο αλλα του στυλ παραπονο "Jesus you fucked me both sides now!" και ειδα απο την γωνια να ερχονται δυο marshals προς το μερος μου.
Ρωτησαν αν ειναι ολα οκ και τους απαντησα ηρεμα οτι εχει γινει ενα λαθος και απλα εκνευριστηκα λιγο. Ζητησα συγνωμη και εφυγαν.
Για την ιστορια διορθωθηκε το λαθος αλλα εφυγα με την επομενη πτηση 5 ωρες μετα.
Σαν θρασυδειλα ποταπα ανθρωπακια που ειναι,ξερουν πολυ καλα οτι μονο εδω μπορουν να τα κανουν αυτα.
Εξω θα ειχε φαπα,ακινητοποιηση και στην μπουζου κατευθειαν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δες πως αλλάζει ύφος απο τα γελάκια και το γυρίζει στη σοβαροφάνεια μεσα σε δευτερολεπτα, με το που μπαίνει ο πουτινικός ολιγάρχης στο χώρο.
Γλειφτράκι, βρωμύλος!
-
stergiosbik
Καλα,παρε τ αρχιδια μου τωρα καραγκιοζακο και τραβα να παιξεις με τις κουκλες σου.
Κάποια στιγμή πάντως θα πρέπει να γίνει ένα κοινωνικό πείραμα.
Καταγραφή βίαιων συμπεριφορών, που να αφορούν σε προπηλακισμό ή χειροδικία με θολωμένα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και πλήρη απόκρυψη της κοινωνικοπολιτικής τους ιδεολογίας.
Με αντίστοιχο πολ τύπου
"Πώς χαρακτηρίζετε τη συμπεριφορά των δραστών;"
1. Απεχθή
2. Κατανοητή
3. Επιθυμητή
Πόσοι θεωρείτε ότι θα ψήφιζαν χωρίς να έχουν περαιτέρω πληροφόρηση;
Καταγραφή βίαιων συμπεριφορών, που να αφορούν σε προπηλακισμό ή χειροδικία με θολωμένα τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών και πλήρη απόκρυψη της κοινωνικοπολιτικής τους ιδεολογίας.
Με αντίστοιχο πολ τύπου
"Πώς χαρακτηρίζετε τη συμπεριφορά των δραστών;"
1. Απεχθή
2. Κατανοητή
3. Επιθυμητή
Πόσοι θεωρείτε ότι θα ψήφιζαν χωρίς να έχουν περαιτέρω πληροφόρηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γιατί βρίζεις;
- Καβαλάρης
Πάλι εσύ ανακάλυψες βρισιές; Ένας ψεύτης έγραψε "πίπες" και απλώς του τις επέστρεψα.
Οι βρισιές του Μαδουραίου στην πρώτη σελίδα πώς και σου διέφυγαν;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κανενα χαστούκι, μονο αρπαγη ακουστικού. Οχι "πήγε να το αρπαξει", το άρπαξε. Ο υπάλληλος αν ηταν αξιοπρεπης και οχι χέστης, επρεπε να απαντήσει με ίσου μετρου αντίδραση, δηλαδή να του αρπάξει πίσω το ακουστικο και να το βαλει στη θεση του.George_V έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:41 Οπως και να χει ειναι μαλακια του Αυγενακη.
Εμ μπερδεψε τις πυλες, εμ τον ψάχνανε και 3 φορες φωναξανε ονομα και περιμενανε οι ανθρωποι υπομονετικα τον 1 μαλακα που τους καθυστερει την πτηση και αυτος ερχεται με τουπε και υφακι και τη λεει και στους υπαλληλους απο πανω? (χαστουκι δεν βλεπω αν και παει να του αρπαξει το ακουστικο αν ειδα καλα).
Ε οχι ρε φιλαρακι. Αυτα τα "ξερεις ποιος ειμαι γω" και "γω ειμαι Υπουργος" να τα βαλει στον κωλο του. Αν ειναι frequent flyer μονο αυτος φταιει για τη μαλακια που τον δερνει.
Μονο και μονο για το attitude εγω δεν θα τον εβαζα στην πτηση.
Παλιοτερα οταν δουλευα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα στο κεντρο της Αθηνας ηρθε ο Γραμματέας του Σαμαρα και ζητησε 2 λαπτοπ γιατι ο Υπουργος επρεπε να φυγει ταξιδι και ηθελε 2 λαπτοπ επειγοντως. Το ενα θα ηταν για τον γιο του οπως ειπε ο τυπος.
Δεν ειχαμε το δευτερο και για να τους βοηθησω προσφέρθηκε να παει συναδελφος στο αλλο μαγαζι με τη μηχανη του και να το φέρει αλλα ο Γραμματέας με υφάκι ειπε "ο κ. Υπουργος δεν μπορει να περιμενει να κανετε τη δουλεια σας. Αν δεν μπορειτε να εξυπηρετησετε τον κ. Υπουργο ΑΜΕΣΑ τοτε δεν κανετε καλα τη δουλεια σας και θα παμε αλλου που εξυπηρετουν καλυτερα".
Ε και εκει του λεει ο Προιστάμενος εκνευρισμένος "Ε να παει αλλου ο κ. Υπουργος. Εδω μας τελειωσαν τα λαπτοπ!"
Και μετά ας τον αναγκαζε να τον χτυπήσει πρωτος, και να τον ετρεχε. Στη φάση που ηταν η Αυγενάκω, μπορεις πολυ ανετα να τον βγαλεις πιο εκτος εαυτου απ'οτι ηταν, και χωρις βρισιές. Μονο με ατόφια ευγενική ειρωνεία.
Το εχω καταφέρει με πολυ ψυχραιμότερους απο τη βγενάκω
Αγαπητέ συμφορουμίτη μου, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποτέ την ειρωνεία στο λόγο μου. Βασικά τραμπούκισε τον υπάλληλο και έπρεπε χθες να έχει πάρει πόδι από το κόμμα του. Δεν είναι επιτρεπτές τέτοιες συμπεριφορές και δη από βουλευτή.Καβαλάρης έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:46Ανάγωγος ήταν, αλλά εν προκειμένω μπορεί να τους κάνει μήνυση για συκοφαντία και διασπορά ψευδών ειδήσεων.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 09:42Ίσα που τον ακούμπησε τον υπάλληλο. Είναι λόγος αυτός να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα; Αν είναι δυνατόν. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω γω που σχολιάζουμε έτσι ξεδιάντροπα τον κύριο Αυγενάκη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατι δεν συλλαβανε το κατακαθι ακομα?
- Καβαλάρης
Βεβαίως. Αλλά σου εξηγώ ότι μια χαρά μπορεί να τρέξει κάποιους δημοσιοκάφρους και ο Αυγενάκης.Πασιφάη έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 10:12Αγαπητέ συμφορουμίτη μου, δεν ξέρω αν κατάλαβες ποτέ την ειρωνεία στο λόγο μου.
Αμέ; Γιατί όχι; Ποιά είμαι εγώ να του το απαγορεύσω;
Αύτον ποιός θα τον ''τρέξει'';
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 278 Προβολές
-