vantono έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:33
Στο μουντιαλ θυμαμαι (ή στο προηγουμενο euro ηταν?) πως η Τουρκια ηταν η χειρότερη ομαδα της διοργανωσης, δεν ειχε καν ουτε νίκη και δεν περασε τον ομιλο. Εκανε 2 ηττες και μια ισοπαλια, κατι τετοιο.
Εχει βελτιωθεί τρομερά απο τοτε, και μπραβο της.
Tι μπραβο της, ανωμαλος εισαι?
Θελουν να μας σκοτωσουν κι εσυ λες μπραβο τους?
Ολοι γκει ειστε εδω μεσα?
Ε καλά δεν είναι και εθνική Ελλάδας. Να έχεις το πρώτο συλλογικό στα χέρια σου σε ποδοσφαιρο και να το υποτιμας
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Gordian Knot έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 20:00
Έχει χάσει στοίχημα το δεξί μπακ της Ρουμανίας ή πήγε στον κομμωτή και του είπε «τα θέλω μπλε»;
Όσο δεν βάζουν το 2ο οι Oranje η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.
Τα ’χουμε ξαναπεί: αυτή η εθνική ομάδα είναι καταραμένη. Όχι underachievers/κατώτεροι των προσδοκιών σε κομβικά ματς, απλά γκαντεμόσαυροι. Διαχρονικά με φωτεινή εξαίρεση (που επιβεβαιώνει τον κανόνα) το ’88.
Ρουφάτε.
Έχεις καταλάβει πως στις διεθνείς διοργανώσεις υποστηρίζω Ολλανδία (όχι απλώς υποστηρίζω, έχω φανέλα T-shirt Edgar Davids) και σιχτιρίζω για το κακό ριζικό αυτής της ομάδας, έτσι;
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
ΟΧΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΕΣ!!!
ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!
Gordian Knot έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 21:39
Έχεις καταλάβει πως στις διεθνείς διοργανώσεις υποστηρίζω Ολλανδία (όχι απλώς υποστηρίζω, έχω φανέλα T-shirt Edgar Davids) και σιχτιρίζω για το κακό ριζικό αυτής της ομάδας, έτσι;
καλός ο Ντάβιντς, αλλά χαφ σαν τον Φράνκι τον Ράικαρντ δεν ξαναέβγαλαν τα Νέντερλαντς
vantono έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 22:33
Στο μουντιαλ θυμαμαι (ή στο προηγουμενο euro ηταν?) πως η Τουρκια ηταν η χειρότερη ομαδα της διοργανωσης, δεν ειχε καν ουτε νίκη και δεν περασε τον ομιλο. Εκανε 2 ηττες και μια ισοπαλια, κατι τετοιο.
Εχει βελτιωθεί τρομερά απο τοτε, και μπραβο της.
Tι μπραβο της, ανωμαλος εισαι?
Θελουν να μας σκοτωσουν κι εσυ λες μπραβο τους?
Ολοι γκει ειστε εδω μεσα?
Αφηστε τα εθνικιστικά σας στην ακρη βρε λιβελούλες, μπάλα βλέπομεν, δεν Πάμε Πόλεμο. Οποιος θελει εθνικιστικές πιπούλες ας παει να γραψει στο ομώνυμο νήμα.
Σημερα οι Τουρκοι ειναι ομαδα, οπως και να το κανουμε.
καλός ο Ντάβιντς, αλλά χαφ σαν τον Φράνκι τον Ράικαρντ δεν ξαναέβγαλαν τα Νέντερλαντς
Δεν υποστηρίζω Τουρκαλάδες εννοειται, διότι δεν εχουν ατομα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ στην ομαδα τους, δεν ειναι αρκούντως πολιτικαλλι κορρεκτ και γουόκ για μενα. Αλλα την αληθεια δεν μπορω να μη την πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Ιούλ 2024, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ούτε η ήπειρος
ούτε ο πλανήτης όλος
για το ηλιακό σύστημα δεν ξέρω, θέλει ψάξιμο
Συμφωνώ, αλλά εκείνη την περίοδο αυτό το merchandise είχε η Nike: Λευκό T-shirt με το λιοντάρι μπροστά και το όνομα του Davids (#10) στην πλάτη.
Εγώ jersey έψαχνα και συγκεκριμένα τις φανέλες του 1998 και 2000 (οι πιο καλαίσθητες που είχαν οι Ολλανδοί ever) τις οποίες πλέον βρίσκεις μόνο ως ρέπλικες (αυθεντικές της εποχής μόνο σε κάνα eBay και αυτό με επιφυλάξεις)
vantono έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 23:10
Αφηστε τα εθνικιστικά σας στην ακρη βρε λιβελούλες, μπάλα βλέπομεν, δεν Πάμε Πόλεμο. Οποιος θελει εθνικιστικές πιπούλες ας παει να γραψει στο ομώνυμο νήμα.
Σημερα οι Τουρκοι ειναι ομαδα, οπως και να το κανουμε.
Αντικειμενικα παιζουν δυνατα και με παθος αλλα απο ταλαντο 0. Δεν εχουν κατι. Και επισης και τακτικα τζιφος ειναι. Θα τους καταξεκωλιασουμε. Ασε που στο 2ο ημιχρονο τους παει πιπα κωλο η ανατολικη ελβετια.