georgebi έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 14:31
Σε ευχαριστώ που με δικαιώνεις
Και τώρα ξέρεις την απάντηση μου, για την πιθανότητα που ΕΣΥ θα θελήσεις να ξανασχολιάσεις κάτι που έγραψε το τρολ-γλείφτης
Εγώ δεν θα πω ποιος μοιάζει σε ποιον, μπορεί να είναι τυχαίο.
Θα πω ότι στα 60's, μια γυναίκα άνω των 50, με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και ένα κάρο βαριά φάρμακα ... κυοφόρησε και γέννησε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 02 Ιούλ 2024, 14:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γενικά σε αγνοώ, όπως αγνοώ τα τρολ που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι σε καμμιά συζήτηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
georgebi έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 14:31
Σε ευχαριστώ που με δικαιώνεις
Και τώρα ξέρεις την απάντηση μου, για την πιθανότητα που ΕΣΥ θα θελήσεις να ξανασχολιάσεις κάτι που έγραψε το τρολ-γλείφτης
Εγώ δεν θα πω ποιος μοιάζει σε ποιον, μπορεί να είναι τυχαίο.
Θα πω ότι στα 60's, μια γυναίκα άνω των 50, με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και ένα κάρο βαριά φάρμακα ... κυοφόρησε και γέννησε.
Κάτω από 40 ήταν η Μαρίκα τότε. Δίνω βέβαια ένα 2% να είναι όντως γιος της Ντόρας, γιατί θα μπορούσε, αλλά το θέμα εδώ είναι το τρολ που προσβλήθηκε για την καζούρα στον εργοδότη του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 13:04
Από την μια έχουμε έναν αγνό πατριδοκαπηλο και από την άλλη μια αγνή εθνομηδενιστρια
Δύο διαφορετικά άτομα που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο,στην ουσία εκφράζουν το σιχαμα που λέγεται κεντροδεξιά στην Ελλάδα
Εγω ξερω οτι ο Ερντογαν εχει υποβαλει μηνυση κατα του Κοττακη εξαιτιας της αντιτουρκικης δημοσιογραφιας του.
Δεν ετυχε να συμβει αυτο σε αλλον Ελληνα δημοσιογραφο.
Η ΝΔ είναι το κόμμα του κοτζαμπασισμου και των δοσιλόγων.
Η μόνη ιδεολογική σταθερά είναι η πάση θυσία
τήρηση της καθεστηκυίας τάξης και του δικτύου μικρο/μεγάλο συμφερόντων .
Με αυτήν την έννοια είναι συντηρητική παράταξη και όχι λόγω ιδεολογικής προσκόλλησης σε κάποιες αξίες και αρχές. Αυτές χρησιμοποιούνται μόνο επιδερμικά και όταν δεν υπάρχει κόστος. Θα πετάξουμε ιστορίες για μακεδονιες, αλλά χωρίς να χρειαστεί να σπάσουμε αυγά. Θα αναγνωρίσουμε ταυτόχρονα και δικαίωμα υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια και αιγιαλούς θα δώσουμε για πλιάτσικο και θα παραδώσουμε την υγεία σε μεγαλοκλινικαρχες. Δεν υπάρχει τίποτε το ουσιαστικα πατριωτικό , παρά μόνο για να κρατάμε τους πελάτες ήσυχους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 15:14
Η ΝΔ είναι το κόμμα του κοτζαμπασισμου και των δοσιλόγων.
Η μόνη ιδεολογική σταθερά είναι η πάση θυσία
τήρηση της καθεστηκυίας τάξης και του δικτύου μικρο/μεγάλο συμφερόντων .
Με αυτήν την έννοια είναι συντηρητική παράταξη και όχι λόγω ιδεολογικής προσκόλλησης σε κάποιες αξίες και αρχές. Αυτές χρησιμοποιούνται μόνο επιδερμικά και όταν δεν υπάρχει κόστος. Θα πετάξουμε ιστορίες για μακεδονιες, αλλά χωρίς να χρειαστεί να σπάσουμε αυγά. Θα αναγνωρίσουμε ταυτόχρονα και δικαίωμα υιοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια και αιγιαλούς θα δώσουμε για πλιάτσικο και θα παραδώσουμε την υγεία σε μεγαλοκλινικαρχες. Δεν υπάρχει τίποτε το ουσιαστικα πατριωτικό , παρά μόνο για να κρατάμε τους πελάτες ήσυχους.
Σε ότι αφορά τα δικαιώματα στα ομόφυλα ίσως και να μην τα έδινε αν δεν ήταν ο ίδιος.
Δεν το ήξερα, θεωρούσα ότι όλα γίνονται για τον Πατέλη, αλλά δεν έπεσα από την καρέκλα όταν μου το είπαν από πολύ σοβαρή πηγή, και όταν προσπάθησα να το επεξεργαστώ είδα ότι πολλά πράγματα δένουν όπως βέβαια και η εδώ ενστικτώδης συμπεριφορά της (μαμάς;) Ντόρας.
Αν εκβιάζεται από μυστικές υπηρεσίες για αυτές του τις επιλογές, ίσως θα ήταν καλύτερο για όλους μας να μην το κρατάει κρυφό.
Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Ιούλ 2024, 13:04
Από την μια έχουμε έναν αγνό πατριδοκαπηλο και από την άλλη μια αγνή εθνομηδενιστρια
Δύο διαφορετικά άτομα που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο,στην ουσία εκφράζουν το σιχαμα που λέγεται κεντροδεξιά στην Ελλάδα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;