καλά ρε, δε σου είπα ότι καλύτερα να μην πάρεις θέση γιατί θα επιβεβαιώσεις την γελοιότητά σου;nyxtovios έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 22:31Σαφέστατα και μόνο που είναι κουμπάρα του βοθριδη αρκεί για να βγάλει κανείς συμπέρασμα.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 22:20και μόνο που είναι κουμπάρα του Βορίδη (ΝΔ) αυτομάτως βγήκε άχρηστη, πριν καν δοκιμάσει το παραμικρό.nyxtovios έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 13:14 Εντωμεταξύ περιμένετε τώρα από την κουμπάρα του Βοθρίδη να κάνει καλά τη Γαλλία.
Την τυρόπιτα τη θέλετε στρόγγυλη ή τρίγωνη;
και αυτό είναι ο,τι χρειάζεται να ξέρετε για την πολιτική αντίληψη όσων κουνάνε το δάχτυλο.
αν ποτέ, λέμε αν, βρεις το κουράγιο και προτείνεις κάτι, ποιον θεωρείς ας πούμε άξιο ηγέτη, ένα κόμμα που ίσως έκανε δουλειά, μια ρεαλιστική πρόταση χάριν κουβέντας ρε αδερφέ, τότε είμαι σίγουρος ότι θα πετάξεις τέτοια ουρανομήκη μαλακία που θα γελάνε και τα κοτόπουλα στα μέγαρα.
ξέρεις κάτι; καλά κάνεις και γράφεις μόνο (γελοία) κριτική. γιατί αν πάρεις όντως θέση, απλά θα επιβεβαιώσεις την γελοίοτητά σου.
Στα υπολοιπα που παραληρεις έχω παρει θέση στο παρελθόν και έχω δηλώσει ότι οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος από αυτούς που στηρίζεις.
Οποιαδήποτε όμως. Ο σωρρας, η γαλατω, ο κουφοντινας, ο εθνικός σταρ και ο βας βας ο παρασκευας είναι και πιο ικανοί και σημαντικότερα λιγότερο απατεώνες.
τι κατάλαβες τώρα;