Αν ειχε σημασια το πού, οι ΗΠΑ δε θα ηταν υπερδυναμη.πατησιωτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:54Εχω γράψει πολλά σχόλια σε διάφορα νήματα για το πως η αστικοποίηση του πληθυσμού οδηγεί σε υπογεννητικότητα,για το πως καμμιά οικονομία δεν μπορεί να αναπτυχθεί με μειούμενο πληθυσμό,για τον λόγο που εξ αυτού η εισαγωγή ξένου πληθυσμού για την αναπλήρωση των κενών είναι οικονομικά απαραίτητη και για το πως έχει σημασία από ΠΟΥ εισάγεται ο πληθυσμός για να μην υπάρξουν συγκρούσεις μέσα στην κοινωνία αργότερα.Μπίστης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 13:10Έστω , ακριβέστερο δηλαδήΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 13:02
Δεν νομίζω ότι τη θεωρεί απαραίτητη αλλά αναπόδραστη εξέλιξη.
Η Δύση έχει πλέον χαθεί ως σταθερό σημείο αναφοράς, ούτως ή άλλως. Ακόμη δεν έχει γίνει αντιληπτό;![]()
Αλλά η βουδιστική του αταραξία είναι σαν να υπάρχει μόνο ως άτομο ...![]()
Καμμία ευρύτερη αναφορά , κανένα πένθος
Δεν ξέρω τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις αλλά μπορείς να το κάνεις και θα σου απαντήσω.
Αν ειχε σημασια το ποσους, τα Εμιρατα θα ηταν ινδικο ομοσπονδο κρατιδιο.
Αρα μαλλον σημασια δεν εχει τοσο το πού ή το πόσους, αλλα το ποιους και σε ποιο πλαισιο.
Η θεμελιωδης διαφορα ακροδεξιων και υπολοιπων ειναι οτι οι ακροδεξιοι πιστευουν οτι πρεπει να υπαρχει ενα πλαισιο συνυπαρξης που περιλαμβανει και υποχρεωσεις εκτος απο δικαιωματα και οτι οσοι δεν το αποδεχονται ειτε επειδη το λεει ο θεος τους ειτε επειδη απλα ειναι κοπροσκυλα, πρεπει να τιθενται εκτος κοινωνιας, που η κοινωνια ειναι κατι πολυ σημαντικοτερο απο την οικονομια, οπως πιστευουν επισης οι ακροδεξιοι και οπως αλλωστε ισχυει.