Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο νήμαΝαύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:34 Δεν το βαρεθήκανε πια αυτό το παιχνιδάκι; Μετά από κάθε εκλογές η ίδια μόντα.
Αλλά να μη σε κρατάμε άλλο
Τον ξέρεις το δρόμο

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο νήμαΝαύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:34 Δεν το βαρεθήκανε πια αυτό το παιχνιδάκι; Μετά από κάθε εκλογές η ίδια μόντα.

Ναύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:34 Δεν το βαρεθήκανε πια αυτό το παιχνιδάκι; Μετά από κάθε εκλογές η ίδια μόντα.
Νομίζω δεν σου απηύθυνα τον λόγο, νουδάκι. Τράβα παραπέρα και μην κάνεις παράσιτα.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ποια σοβαρά ρε Άριστο, είσαι σοβαρός; Συνεννοημένα είναι όλα, ανάχωμα για το κάζο κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Μετά από κάθε εκλογές τα ίδια.
ΕΓΩ όμως τωρα στον απευθύνωΝαύτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:52Νομίζω δεν σου απηύθυνα τον λόγο, νουδάκι. Τράβα παραπέρα και μην κάνεις παράσιτα.

georgebi έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:53 Πάντως σε σχέση με τον Σαμαρά..... σχετικά μαλακά το πάει ο Βουδας![]()
Με την Ευρωπη κυρίως τα βάζει και οχι με τον Κουλη![]()
Μάλλον αυτός θα ειναι ο ΠΤΔ![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ναι εντάξει, είσαι πολύ αστείο νουδάκι, ο σεφερλής του φόρουμ. Βγάλε λίγο τον σκασμό τώρα μπας και ξεπρηστούν τ' αρχίδια μας.