Και δε βλεπεις καμια ομοιοτητα αναμεσα στις δυο ιδεολογιες.zteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:34Σοβαρά τώρα όλοι οι Λατίνοι είναι φονταμενταλιστες χριστιανοιΔημοκράτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:25αυτό είναι το βασικό θέμα των δημοκρατικών στις ΗΠΑ εδώ και μια 10ετίαfoscilis έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:17 Ναι αλλα δεν ειναι καλυτεροι, that's the point. Ειναι οντως παρα πολυ συντηρητικοι, ρατσιστες και σεξιστες. Στις πατριδες τους ψηφιζου πραγματα που μπροστα τους η ΝΙΚΗ ειναι εικοσαχρονες μπαφιορες φοιτητριες παιδαγωγικου σε ελευθερο καμπινγκ στην Ικαρια.
στήριζα την λαθρομετανάστευση λατίνων κια όλοι άνθρωποι είμαστε κτλ μέχρι που πήραν πρέφα ότι οι λατίνοι είναι φονταμενταλιστές χριστιανοί![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙα κάποιο λόγο αυτ΄οτο πήραν κάποια στιγμή πρέφα, με τους μούσλιμς ακόμα υπάρχει μια άρνηση![]()
Όχι πως δεν υπάρχουν άλλα.
Μιλάμε για μια περιοχή που έχει γεννήσει ουκ ολίγα μαρξιστική κινήματα και αντάρτικα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλικες εκλογες 2024
Re: Γαλλικες εκλογες 2024
Ο μαρξισμος είναι ιδεολογία ο χριστιανισμό είναι θρησκεία και στην ουσία είναι σε σύγκρουσηfoscilis έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:19Και δε βλεπεις καμια ομοιοτητα αναμεσα στις δυο ιδεολογιες.zteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:34Σοβαρά τώρα όλοι οι Λατίνοι είναι φονταμενταλιστες χριστιανοιΔημοκράτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:25
αυτό είναι το βασικό θέμα των δημοκρατικών στις ΗΠΑ εδώ και μια 10ετία
στήριζα την λαθρομετανάστευση λατίνων κια όλοι άνθρωποι είμαστε κτλ μέχρι που πήραν πρέφα ότι οι λατίνοι είναι φονταμενταλιστές χριστιανοί![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙα κάποιο λόγο αυτ΄οτο πήραν κάποια στιγμή πρέφα, με τους μούσλιμς ακόμα υπάρχει μια άρνηση![]()
Μιλάμε για μια περιοχή που έχει γεννήσει ουκ ολίγα μαρξιστική κινήματα και αντάρτικα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Προσεχε , στη γωνια παραπερα παραμονευει το κεφαλαιο...Μπου!!!Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:52Καλά σε σένα και τα στρείδια έξυπνα φαίνονται.Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:41Ειναι πολυ εξυπνο αυτο το σατανικο κεφαλαιο...Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:57
Συμπέρασμα, το κεφάλαιο δε δυσκολεύεται πολύ να κάνει την καρδιά του πέτρα όταν αλλάζουν βάρδια οι υπηρέτες του.![]()
![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ο χριστιανισμός και ο μαρξισμός είναι τελεολογικες ιδεολογίες με κοινή καταγωγήzteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:24Ο μαρξισμος είναι ιδεολογία ο χριστιανισμό είναι θρησκεία και στην ουσία είναι σε σύγκρουσηfoscilis έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:19Και δε βλεπεις καμια ομοιοτητα αναμεσα στις δυο ιδεολογιες.zteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:34
Σοβαρά τώρα όλοι οι Λατίνοι είναι φονταμενταλιστες χριστιανοι![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ρε συ να μου τα πει αυτά ένα δεξιοπουλο να το καταλάβω. Να τα λες εσυ που είχες σχέση με ΚΚΕ εσωτερικού και τις παρυφές του ΠΑΣΟΚ ντροπηBeria έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:42Ο χριστιανισμός και ο μαρξισμός είναι τελεολογικες ιδεολογίες με κοινή καταγωγή
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ λέω καλά θα κάνει ο κομουνισμός να αρχίσει να τρέμει από τώρα.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:39Αυτοί είναι alt-right. Δεν είναι απλά ακροδεξιά, είναι λοβοτομημένη ακροδεξιά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:37Που τους βρήκε τους μαρξιστές και τον σοσιαλισμό ο Τραμπ ο θεός κι η ψυχή του.
Ρε συ, εσένα σε συμπαθώ. Κανονικάzteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:01Ρε συ να μου τα πει αυτά ένα δεξιοπουλο να το καταλάβω. Να τα λες εσυ που είχες σχέση με ΚΚΕ εσωτερικού και τις παρυφές του ΠΑΣΟΚ ντροπη
Αλλά μερικές φορές μοιάζεις να μην έχεις καμία επαφή
Ποιες παρυφές και ποιο ΠΑΣΟΚ ρε σύ;
Αλήθεια τώρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Επισης μιλαμε για την ιδια περιοχη που εφτιαξε το perfect blend Μαρξισμου και Χριστιανισμου.zteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:24Ο μαρξισμος είναι ιδεολογία ο χριστιανισμό είναι θρησκεία και στην ουσία είναι σε σύγκρουσηfoscilis έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:19Και δε βλεπεις καμια ομοιοτητα αναμεσα στις δυο ιδεολογιες.zteo έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:34
Σοβαρά τώρα όλοι οι Λατίνοι είναι φονταμενταλιστες χριστιανοι![]()
Liberation Theology.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Golden Age
"Ανέκδοτο" η πραγματικότητα. Όλα τα συστημικά ΜΜΕ σε ολόκληρη την Δύση μας τα έχουν πρήξει με το πόσο "κακή" είναι η ακροδεξιά, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... Αλλά θα μου πεις, οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είσαι;πήζον bot έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:06 επ , ωπ
αλβανος τουριστας
αντισυστημικη ακροδεξια
το τριτο συντομοτερο ανεκδοτο
- Οργισμένος
να ειμαστε ειλικρινεις. Ειναι φασιστικες ιδεολογιες ή αλλιως ολοκληρωτιστικες σκοταδιστικες ιδεολογιες διοτι εμπεριεχουν την αρχη του ενος ανδρος, του αρχηγου που ολα τα σφαζει και τα μαχαιρωνει, στην περιπτωση του κομμουνισμου δηθεν αυτος ειναι ο λαος αλλα ειναι το κομμα δλδ ο γγ. Και επισης και οι 2 ιδεολογιες/θρησκειες αυτες , οπως ολες οι φασιστικες θεωριες, εμπεριεχουν την υπαρξη του απολυτου κακου, κεφαλαιο/διαβολος που μονο ο αρχηγος μπορει να κατανικησει αρκει ο κοζμακις να υπακουει σε αυτον ωστε να σωθει. Και τριτον και σημαντικοτερο , ειναι ιδεολογιες που εμπεριεχουν στο dna τους την εξαπλωση εναντι των απιστων/λουμπεν κτλ. ειναι δλδ επιθετικες ιδεολογιες εξαπλωσης σε αντιθεση πχ με τον μπαμπα του χριστιανισμου δλδ τον ιουδαισμο.Beria έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 20:42Ο χριστιανισμός και ο μαρξισμός είναι τελεολογικες ιδεολογίες με κοινή καταγωγή
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
οποια θεωρια εμπεριεχει καποιο απολυτο κακο εχει φασιστικο dna.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:26 οποια θεωρια εμπεριεχει καποιο απολυτο κακο εχει φασιστικο dna.
Ο wokισμος δηλαδη που μιμειται τους Ερυθροφρουρους του Μαο που καιγαν βιβλια, εριχναν αγαλματα και βανδαλιζαν πινακες .
.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:37Που τους βρήκε τους μαρξιστές και τον σοσιαλισμό ο Τραμπ ο θεός κι η ψυχή του.
Τοσο η ηγεσια των Black Lives Matter οσο και των Αντιφα οι οποιοι ηταν οι οργανωτες των αντιτραμπικων διαδηλωσεων που παρελυσαν την Αμερικη και στις οποιες συμμετειχαν και Δημοκρατικοι κυβερνητες...
ειναι ξεκαθαροι μαρξιστες.
Ακομη και ο wokισμος ξεκινησε απο πρωην Τροτσκες.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
θα πεσει γελιο με τους σκληρους ακροδξειους,stay tunedGolden Age έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:22"Ανέκδοτο" η πραγματικότητα. Όλα τα συστημικά ΜΜΕ σε ολόκληρη την Δύση μας τα έχουν πρήξει με το πόσο "κακή" είναι η ακροδεξιά, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... Αλλά θα μου πεις, οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είσαι;πήζον bot έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:06 επ , ωπ
αλβανος τουριστας
αντισυστημικη ακροδεξια
το τριτο συντομοτερο ανεκδοτο![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Έχει ήδη κάνει κωλοτούμπα η Λεπέν. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τις αντισυστημικές καταβολές της.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:43θα πεσει γελιο με τους σκληρους ακροδξειους,stay tunedGolden Age έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 21:22"Ανέκδοτο" η πραγματικότητα. Όλα τα συστημικά ΜΜΕ σε ολόκληρη την Δύση μας τα έχουν πρήξει με το πόσο "κακή" είναι η ακροδεξιά, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... Αλλά θα μου πεις, οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ δεν είσαι;πήζον bot έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 19:06 επ , ωπ
αλβανος τουριστας
αντισυστημικη ακροδεξια
το τριτο συντομοτερο ανεκδοτο![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4771 Προβολές