Προβλήματα έχουν όσοι οι νιες σύντροφοι τους δεν έχουν καν τις σημερινές προδιαγραφές της γριάς, Otto.
Oi γριες δεν έχουν θέμα με το εν λόγω βιολογικό είδος.
Χυμαδουραίοι μαλάκες ήταν, αυτό ακριβώς θα παραμείνουν.
Προβλήματα έχουν όσοι οι νιες σύντροφοι τους δεν έχουν καν τις σημερινές προδιαγραφές της γριάς, Otto.
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη τρώει ο κωλος της να τσακωθεί στο πχόρουμ. Τρέχα να διαβάσεις το μειλ της ομάδας αλήθειας τώραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:11ε άμα την ψήφισαν 32 άτομα σε ανώνυμη ψηφοφορία στο φόρουμ οκ.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:0832 άτομα τη ψήφισαν ως προβληματικια. Και δικαίως της τα εχωναν. Εγώ δεν της έδινα σημασία, αυτή χώθηκε στο νήμα.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:05
συνεχίζεις βλέπω.
και όχι δεν είναι το μισό φόρουμ, αλλά οι ίδιοι 6-7 μαλάκες, στους οποίους πας να γίνεις ο όγδοος.
στη τουαλετα πηγες; δοκιμασε να τα κανεις και θα σου φυγει το προβλημα
ε τότε, βάλε και την άλλη ψηφοφορία που ψήφιζαν κατά των κομματόσκυλων ο Μαδουραίος και ο Φραπεζίτης. Και εκεί οι αριθμοί αμείλικτοι είναι.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:13Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη τρώει ο κωλος της να τσακωθεί στο πχόρουμ. Τρέχα να διαβάσεις το μειλ της ομάδας αλήθειας τώραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:11ε άμα την ψήφισαν 32 άτομα σε ανώνυμη ψηφοφορία στο φόρουμ οκ.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:08
32 άτομα τη ψήφισαν ως προβληματικια. Και δικαίως της τα εχωναν. Εγώ δεν της έδινα σημασία, αυτή χώθηκε στο νήμα.
Εδώ μπαίνουν εκτός από καλοπροαιρετους πχορουμιτες και θλιβερές προβληματικες υπάρξεις
Στην ίδια κατηγορία με αυτούς είσαι, απλά εσύ στηρίζεις κόμμα εξουσίας.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:18ε τότε, βάλε και την άλλη ψηφοφορία που ψήφιζαν κατά των κομματόσκυλων ο Μαδουραίος και ο Φραπεζίτης. Και εκεί οι αριθμοί αμείλικτοι είναι.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:13Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη τρώει ο κωλος της να τσακωθεί στο πχόρουμ. Τρέχα να διαβάσεις το μειλ της ομάδας αλήθειας τώραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:11
ε άμα την ψήφισαν 32 άτομα σε ανώνυμη ψηφοφορία στο φόρουμ οκ.
πηγαινε να χεσεις ρε ! στο λεω καλοβουλαsouthern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:18Εδώ μπαίνουν εκτός από καλοπροαιρετους πχορουμιτες και θλιβερές προβληματικες υπάρξεις
Την επόμενη φορά - μια και μας τρολάρει- το τσάλεντζ θα είναι να δοκιμάσει με 1 λίτρο τσίπουρο.Εκεί να τον δω τον χεσμαντέν.Aitwlos έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 17:39Είπε ο Θεουλης που ήπιε 5 Ρεντ Μπουλ και ρωτάει εμάς τι να κανει
Η γριά έχει θέμα. Εγώ απλά ανταποδίδω τα πυρά. Και με το Ναύτη, τη Τζουνο, τη Πασιφάη , τον Νανδρο κλπ έχει θέμα.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:18ε τότε, βάλε και την άλλη ψηφοφορία που ψήφιζαν κατά των κομματόσκυλων ο Μαδουραίος και ο Φραπεζίτης. Και εκεί οι αριθμοί αμείλικτοι είναι.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:13Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη τρώει ο κωλος της να τσακωθεί στο πχόρουμ. Τρέχα να διαβάσεις το μειλ της ομάδας αλήθειας τώραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:11
Mήπως κάποια νευρική διακλάδωση διέρχεται από την στομαχική κοιλότητα ;
Μου περασε με σόδα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Όλως τυχαίως και τα 32 άτομα που με ψήφισαν είναι κάτι αφανείς κακοχυμενέες χλαπάτσες, που πουλάνε ιστορία.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:13Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη τρώει ο κωλος της να τσακωθεί στο πχόρουμ. Τρέχα να διαβάσεις το μειλ της ομάδας αλήθειας τώραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:11ε άμα την ψήφισαν 32 άτομα σε ανώνυμη ψηφοφορία στο φόρουμ οκ.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:08
32 άτομα τη ψήφισαν ως προβληματικια. Και δικαίως της τα εχωναν. Εγώ δεν της έδινα σημασία, αυτή χώθηκε στο νήμα.
Επίπεδο βοθρου η γριά κατιγκωΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:28Όλως τυχαίως και τα 32 άτομα που με ψήφισαν είναι κάτι αφανείς κακοχυμενέες χλαπάτσες, που πουλάνε ιστορία.southern έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:13Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Τη τρώει ο κωλος της να τσακωθεί στο πχόρουμ. Τρέχα να διαβάσεις το μειλ της ομάδας αλήθειας τώραOtto Weininger έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:11
Κάτι ξέρω από πχορουμικές συνάξεις βρε κουτό. Και από μπασμένα ή πληθωρικά τρόπον τινά φαινόμενα, άλλο τίποτις από αμείλικτες εμπΥρίες.
Οπότε, συνέχισε να παίζεις με το παπάκι σου.