Φραπέ δεν πίνω γιατί δεν θα κοιμόμουν ποτέ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα
Το Σάββατο σηκώθηκα στις επτά, ήπια έναν καφέ με δυο κουταλιές καφέ στιγμιαίο (ζεστό) και μετά ξάπλωσα ξανά και κοιμήθηκα έως τις δέκα. Ο καλύτερος ύπνος αν και νομίζω ότι ήταν λόγω κάποιας ίωσης ή κάτι χειρότερο δεν θέλω να το σκέφτομαι.
Λογικό, ο εσπρέσσο είναι πολύ πιο δυνατός από τον φραπέ.taliban έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:47 Άμα σηκωθώ την ώρα που κοιμούνται οι βρυκόλακες και πιω φραπέ, το μεσημέρι κοιμάμαι σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Αν πιω φρεντο πρωι πρωι το μάτι γαρίδα όλη μέρα.
Στο ενδιάμεσο χτυπάω και έναν ελληνικό γιατί άμα το συνδυάσεις με κέικ και παγωτό κατεβαίνει καλύτερα στο στομάχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 01 Ιούλ 2024, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ χρειάζεσαι απλώς υποστηρικτική γκόμενα, εθνοκάγκουρα μπάρμπα.
Και όποιος βρει σημαντικές διαφορές μεταξύ εθνοκάγκουρων και προχωκάγκουρων, κερδίζει ληγμέμο λουκούμι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Μόνο μια φορά έχω πάρει, για την ακρίβεια μου το χωσανε στο στόμα νε το ζόρι στο οδοντίατρο λίγο πριν αρχίσει ο γιατρός να μου βγάζει τους φρονημίτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:47 Eπ'' ευκαιρία, μία φορά που είχα πάρει μισό λεξοτανίλ τον περασμένο αιώνα σε μάλλον χοντρή φάση , είχα πέσει ξερή.![]()
Στην επιστροφή προσπαθούσα να πάρω ταξί, δεν σταματούσε κανείς, και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί.
Όπως μου εξήγησε πολύ αργότερα η σύζυγος, ο λόγος ήταν ότι χοροπηδούσα ανάλαφρα στην άκρη του πεζοδρομίου, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, και αίμα να τρέχει από τις άκρες του στόματος. Σαν κεφάτος βρυκόλακας δηλαδή.
Ποτέ ξανά.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους περσινούς φραπέδες, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αχα καλό ε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Σαουθερ δεν είναι εθνι αλλά κονσέρβατιβ καγκουρας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εμένα μου το είχαν δώσει για να κοιμηθώ μετά από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα μου. Τον οποίο ομολογώ ότι δεν είχα πάρει κατάκαρδα, γιατί τον θεώρησα ως επιλογή του. Ε, με έβλεπαν οι πανάσχετοι ότι αντιδρούσα στο χαλαρό και θεώρησαν ότι εγώ δεν ήμουν καλά και μου έδωσαν ό,τι τους ήταν πρόχειρο για να με βοηθήσουν. Τέρμα συνηθισμένη ιστορία.Allah έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 17:00Μόνο μια φορά έχω πάρει, για την ακρίβεια μου το χωσανε στο στόμα νε το ζόρι στο οδοντίατρο λίγο πριν αρχίσει ο γιατρός να μου βγάζει τους φρονημίτες.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 16:47 Eπ'' ευκαιρία, μία φορά που είχα πάρει μισό λεξοτανίλ τον περασμένο αιώνα σε μάλλον χοντρή φάση , είχα πέσει ξερή.![]()
Στην επιστροφή προσπαθούσα να πάρω ταξί, δεν σταματούσε κανείς, και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί.
Όπως μου εξήγησε πολύ αργότερα η σύζυγος, ο λόγος ήταν ότι χοροπηδούσα ανάλαφρα στην άκρη του πεζοδρομίου, με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, και αίμα να τρέχει από τις άκρες του στόματος. Σαν κεφάτος βρυκόλακας δηλαδή.
Ποτέ ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 01 Ιούλ 2024, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πόσο άρρωστοι είσαστε εσείς που πίνετε monster - Red bull και παρόμοιες μαλακιες ρε;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Eθνικοκοινωνιστης
ε οχι και προχωκαγκουρας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτά που δεν θα καταλάβετε ποτέ. Είναι η φύση σας τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενστάσεις δεκτές γλυκά μου. Αλλά διατηρώ το δικαίωμα εκμαίευσης περαιτέρω πληροφοριών από την παιδική σας ηλικία, που να στοιχειοθετούν στοιχειωδώς τις σημερινές απόψεις σας. Οι αντίστοιχες δικές μου, στη διάθεση σας.
Άντε να σας δω, προχωκαγκούρικα και εθνοκαγκούρικα ιδεολογικοπολιτικά ληγμένα κουρκουρμπίνια μου.
Άντε να σας δω, προχωκαγκούρικα και εθνοκαγκούρικα ιδεολογικοπολιτικά ληγμένα κουρκουρμπίνια μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι κάνουν οι λατρείες;Casp έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 12:54 viewtopic.php?f=33&t=4&p=2114629&hilit= ... l#p2114629
^ εγώ έπαθα κρίση πανικού με το red bull την επόμενη μέρα στο ξαφνικό.
Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που ήπια κάτι τέτοιο.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic