Εγώ θυμάμαι να ασχολούνται και με το ίδιο το φαινόμενο και όχι μόνο με τον όρο, (προγράμματα όπως το ΕΣΤΙΑ, Σύμβαση ΕΕ-Τουρκίας, προτάσεις στα κομματικά προεκλογικά προγράμματα κλπ). Περί "γλωσσικού αυνανισμού", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια τάση του πολιτισμένου δυτικού κόσμου (γενικά και όχι μόνο της αριστεράς), να επιλέγει ευπρεπείς όρους για διάφορες ομάδες ανθρώπων με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δες π.χ. πώς άλλαξαν πολλοί ιατρικοί όροι για ασθένειες και ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου, από τον προηγούνενο αιώνα. Δεν πρεπει να κάνουμε πίσω στις αξίες μας όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε στον δυτικό κόσμο.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:19Στο ότι τουλάχιστον μία δεκαπενταετία αντί να μιλά για την ουσία του ζητήματος, σταματούσε τη συζήτηση στη χρήση του όρου "λαθρομετανάστης"; Δεν έχεις μνήμη από τηλεοπτικές συζητήσεις;Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:16Δηλαδή αν έβγαινε και έλεγε η αριστερά ή η ΕΕ ότι ο όρος "λαθρομετανάστης" είναι ok και τον χρησιμοποιούσε δεν θα ψήφιζαν ακροδεξιά κόμματα αυτοί που τρομοκρατούνται από το μεταναστευτικό φαινόμενο.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:11
Ναι, αυτή η αγάπη στον λεκτικό αυνανισμό από την "αριστερά" είναι ένα +6% για τους ακροδεξιούς.
Και γενικότερα ο γλωσικός αυνανισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό του "προοδευτισμού" που έρχεται από Αμερική, μην το περιορίσουμε στη λαθρομετανάστευση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαλλικες εκλογες 2024
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Γαλλικες εκλογες 2024
- Καραμελίτσα
Βασικά, η εργατική τάξη ψηφίζει Λεπέν. Πρώτα Λεπέν, μετά αποχή, μετά αριστερά. Και τα πιο φτωχά και αδύναμα στρώματα επίσης πρώτα Λεπέν.Beria έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:17 Το πρωί στα ραδιόφωνα έπεφτε κλάμα που οι ακροδεξιοί αλώσανε τηΓαλλίαμας
Τι για νέα κυβέρνηση του Βισί λέγανε, τι για Πεταίν![]()
Να τους ακούς και να σε πιάνει η ψυχή σου
Τους φάνηκε πολύ περίεργο ότι την περίοδο που η Δυτική Ευρώπη δεν μπορεί να συντηρήσει το κοινωνικό κράτος, αφού τα έχει κάνει σκατά σε όλα (οικονομία, κοινωνία, ενοποίηση) ο δυτικοευρωπαίος μικροαστός ζει μέσα στον φόβο ότι έρχεται πούτσα (έρχεται)
Όταν ο μικροαστός λοιπόν φοβάται πρώτα θα τα βάλει με τον αποκάτω του (τον πιο φτωχό και τον πιο αδύναμο) και μετά θα επιλέξει να τον κυβερνήσει αυτός που του τάζει Τάξη και επιστροφή στο Παρελθόν
Και μικρό ποσοστό πήρε η Λεπέν
Z
Να ελπίζουμε συνεργασία της κ. Λεπέν με τον υποφαινόμενο ?

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πολύ καλά το έθεσε η Καραμελίτσα, λεκτικός αυνανισμός. Π.χ. 'άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ'Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:33 Εγώ θυμάμαι να ασχολούνται και με το ίδιο το φαινόμενο και όχι μόνο με τον όρο, (προγράμματα όπως το ΕΣΤΙΑ, Σύμβαση ΕΕ-Τουρκίας, προτάσεις στα κομματικά προεκλογικά προγράμματα κλπ). Περί "γλωσσικού αυνανισμού", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια τάση του πολιτισμένου δυτικού κόσμου (γενικά και όχι μόνο της αριστεράς), να επιλέγει ευπρεπείς όρους για διάφορες ομάδες ανθρώπων με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δες π.χ. πώς άλλαξαν πολλοί ιατρικοί όροι για ασθένειες και ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου, από τον προηγούνενο αιώνα. Δεν πρεπει να κάνουμε πίσω στις αξίες μας όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε στον δυτικό κόσμο.
Αριστερά + φιλελεύθεροι = Οι φορείς της παρακμής
- Καραμελίτσα
Α, δεν έχει να κάνει με την αδυναμία διατύπωσης ουσιώδους πολιτικής πρότασης, με την υιοθέτηση ανορθολογικών ιδεολογιών για τη σημασία της γλώσσας, με την προώθηση του αυνανισμού από την οικονομική ολιγαρχία, είναι πολιτισμός. Ουπς, μου διέφυγε.Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:33Εγώ θυμάμαι να ασχολούνται και με το ίδιο το φαινόμενο και όχι μόνο με τον όρο, (προγράμματα όπως το ΕΣΤΙΑ, Σύμβαση ΕΕ-Τουρκίας, προτάσεις στα κομματικά προεκλογικά προγράμματα κλπ). Περί "γλωσσικού αυνανισμού", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια τάση του πολιτισμένου δυτικού κόσμου (γενικά και όχι μόνο της αριστεράς), να επιλέγει ευπρεπείς όρους για διάφορες ομάδες ανθρώπων με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δες π.χ. πώς άλλαξαν πολλοί ιατρικοί όροι για ασθένειες και ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου, από τον προηγούνενο αιώνα. Δεν πρεπει να κάνουμε πίσω στις αξίες μας όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε στον δυτικό κόσμο.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:19Στο ότι τουλάχιστον μία δεκαπενταετία αντί να μιλά για την ουσία του ζητήματος, σταματούσε τη συζήτηση στη χρήση του όρου "λαθρομετανάστης"; Δεν έχεις μνήμη από τηλεοπτικές συζητήσεις;Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:16 Δηλαδή αν έβγαινε και έλεγε η αριστερά ή η ΕΕ ότι ο όρος "λαθρομετανάστης" είναι ok και τον χρησιμοποιούσε δεν θα ψήφιζαν ακροδεξιά κόμματα αυτοί που τρομοκρατούνται από το μεταναστευτικό φαινόμενο.
Και γενικότερα ο γλωσικός αυνανισμός είναι το βασικό χαρακτηριστικό του "προοδευτισμού" που έρχεται από Αμερική, μην το περιορίσουμε στη λαθρομετανάστευση.
Z
- Green Dragon
Του έχει πουλήσει παππά ο Σόρος που έχει πάει σύννεφο. Παίζει και να πεθάνει στα γέλια στο τέλος ο άνθρωπος μέσα στο κλειστό του γραφείο σκεπτόμενος πόσο απίστευτα καθυστερημένοι είναι οι χαβιαροαριστεροί της Δύσης του σήμεραΚαραμελίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:38Α, δεν έχει να κάνει με την αδυναμία διατύπωσης ουσιώδους πολιτικής πρότασης, με την υιοθέτηση ανορθολογικών ιδεολογιών για τη σημασία της γλώσσας, με την προώθηση του αυνανισμού από την οικονομική ολιγαρχία, είναι πολιτισμός. Ουπς, μου διέφυγε.Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:33 Εγώ θυμάμαι να ασχολούνται και με το ίδιο το φαινόμενο και όχι μόνο με τον όρο, (προγράμματα όπως το ΕΣΤΙΑ, Σύμβαση ΕΕ-Τουρκίας, προτάσεις στα κομματικά προεκλογικά προγράμματα κλπ). Περί "γλωσσικού αυνανισμού", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια τάση του πολιτισμένου δυτικού κόσμου (γενικά και όχι μόνο της αριστεράς), να επιλέγει ευπρεπείς όρους για διάφορες ομάδες ανθρώπων με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δες π.χ. πώς άλλαξαν πολλοί ιατρικοί όροι για ασθένειες και ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου, από τον προηγούνενο αιώνα. Δεν πρεπει να κάνουμε πίσω στις αξίες μας όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε στον δυτικό κόσμο.
- Καραμελίτσα
Αγαπητέ, οι φορείς αυτού που λες παρακμή είναι πρωταρχικά η άρχουσα τάξη της Δυσης. Η αριστερά εισοδιάστηκε από παπάρες μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, οι φιλελεύθεροι είναι εξορισμού το παπαγαλάκι τους. Μην τα εξισώνεις.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:37Πολύ καλά το έθεσε η Καραμελίτσα, λεκτικός αυνανισμός. Π.χ. 'άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ'Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:33 Εγώ θυμάμαι να ασχολούνται και με το ίδιο το φαινόμενο και όχι μόνο με τον όρο, (προγράμματα όπως το ΕΣΤΙΑ, Σύμβαση ΕΕ-Τουρκίας, προτάσεις στα κομματικά προεκλογικά προγράμματα κλπ). Περί "γλωσσικού αυνανισμού", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια τάση του πολιτισμένου δυτικού κόσμου (γενικά και όχι μόνο της αριστεράς), να επιλέγει ευπρεπείς όρους για διάφορες ομάδες ανθρώπων με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δες π.χ. πώς άλλαξαν πολλοί ιατρικοί όροι για ασθένειες και ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου, από τον προηγούνενο αιώνα. Δεν πρεπει να κάνουμε πίσω στις αξίες μας όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε στον δυτικό κόσμο.![]()
![]()
τι πρεζάκι το σκέφτηκε ήθελα να ξέρω.
Z
- Green Dragon
Ξέρω από που προέρχονται, τον Σόρος γιατί νομίζεις ότι τον ανέφερα; Οι φιλελεύθεροι διάλυσαν την Δύση αρχικά αλλά μετά την τραπεζική κρίση περιέπεσαν σε ανυποληψία και τώρα ανέλαβε η δυτικοαριστερά να συνεχίσει το καταστροφικό τους έργο.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:40Αγαπητέ, οι φορείς αυτού που λες παρακμή είναι πρωταρχικά η άρχουσα τάξη της Δυσης. Η αριστερά εισοδιάστηκε από παπάρες μετά την πτώση της ΕΣΣΔ, οι φιλελεύθεροι είναι εξορισμού το παπαγαλάκι τους. Μην τα εξισώνεις.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:37 Πολύ καλά το έθεσε η Καραμελίτσα, λεκτικός αυνανισμός. Π.χ. 'άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ'![]()
![]()
Σε ποία πλευρά βρίσκεται ο Μητσοτάκης, άραγε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Εννοείται ότι δεν υπάρχουν, αφού στις περισσότερες χώρες έχουν σταματήσει να δημοσιεύονται στατιστικά ανά εθνικότητα ή ανά θρησκείαScouser έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:21 Βασικά τρομοκρατούνται από τα στατιστικά. Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, οι παράνομοι μετανάστες πχ στη Γαλλία τερματίζουν το εγκληματόμετρο, αλλά τα φεϊκιουζάδικα θα γράψουν βεβαίως ότι οι ακροδεξιοί τα λένε αυτά παρότι δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνείουν ότι η παρουσία των μεταναστών σχετίζεται με την αύξηση της εγκληματικότητας.
Βασικά το πρόβλημα φίλε δεν είναι τα εγκλήματα, πραγματικά δεν είναι. Έτσι κι αλλιώς, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, είναι αδύνατο να διαχωρίσεις αν ο άλλος εγκλημάτισε γιατί ήρθε από ένα συγκεκριμένο μέρος, ή εγκλημάτισε γιατί εκεί που πήγε τον έριξαν σε ένα γκέτο που έχει έτσι κι αλλιώς υψηλή εγκληματικότητα. Δεν είναι η εγκληματικότητα το πρόβλημα, άλλο είναι το πρόβλημα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Τελικά αποτελέσματα
Εθνική συσπείρωση 29,25%
Λαϊκό μέτωπο 27,99%
Μαζί! 20,04%
Ρεπουμπλικάνοι (αντιλεπενικοι) 6,57%
Ρεπουμπλικάνοι ciotti (φιλολεπενικοι) 3,90%
Δεξιά 3,66%
Αριστερά 1,53%
Κέντρο 1,22%
Άκρα Αριστερά 1,15%
Ρετζιοναλιστες 1,05%
https://www.resultats-elections.interie ... index.html
Εθνική συσπείρωση 29,25%
Λαϊκό μέτωπο 27,99%
Μαζί! 20,04%
Δεξιά 3,66%
Αριστερά 1,53%
Κέντρο 1,22%
Άκρα Αριστερά 1,15%
Ρετζιοναλιστες 1,05%
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Γιατί έπεσε η Λεπέν τόσο πολύ;KRAKEN έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 15:00 Τελικά αποτελέσματα
Εθνική συσπείρωση 29,25%
Λαϊκό μέτωπο 27,99%
Μαζί! 20,04%
Δεξιά 3,66%
Αριστερά 1,53%
Κέντρο 1,22%
Άκρα Αριστερά 1,15%
Ρετζιοναλιστες 1,05%
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
δεν τα λές όλα όμως.πατησιωτης έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 08:43Scouser έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 08:13 Επίσης, 10% πήρε η γκωλική ''παραδοσιακή'' Δεξιά. Καλή τύχη να πείσεις αυτούς τους τύπους να ψηφίσουν τους άπλυτους ισλαμοαστερούς στον δεύτερο γύρο για να αναχαιτιστεί η ακροδεξιά απειλή.![]()
Μη ξεχνάς ότι στη Γαλλία δεν έγινε εμφύλιος πόλεμος.Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό.Πολλές φορές οι άνθρωποι ψηφίζουν με παραστάσεις από το παρελθόν που δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δεν το βλέπεις εδώ που για άσχετα θέματα αρχίζουν να μιλάνε για ταγματασφαλίτες και πηγάδια και Γράμμους;
Στη Γαλλία λοιπόν οι αριστεροί δέχθηκαν για αρχηγό τους στον πόλεμο τον Ντε Γκωλ.Γιατί έγινε αυτό δεν έχει σημασία,τους έδωσε γραμμή ο Στάλιν,ήξεραν όλοι ότι εκεί θα γίνει η απόβαση των Αμερικανών,σημασία έχει ότι έγινε.Η διαχωριστική γραμμή του ΑΙΜΑΤΟΣ λοιπόν ήταν Βισύ εναντίον των υπολοίπων.Θα μου πεις μετά σκοτωνόντουσαν οι γκωλικοί με τους αριστερούς σε όλο τον ψυχρό πόλεμο.
Σκοτωνόντουσαν στα λόγια όμως και στις εκλογές και όχι με σφαίρες.Και δεν είναι μόνο ο πόλεμος αυτός.Ο Ντε Γκώλ πούλησε τους Γαλλοαλγερινούς αποδεχόμενος την ανεξαρτησία της Αλγερίας και την προσφυγιά τους στη Γαλλία και αυτοί είχαν τρομοκρατική ομάδα OAS για να τον σκοτώσουν.
Οι αντιλεπενικοί ταυτίζουν τη Λεπέν με το Βισύ και τους αμετανόητους της Αλγερίας.Τώρα το πόσο πιάνουν αυτά εν έτει 2024 μένει να φανεί.
Υπάρχει και άλλος διαχωρισμός: Όταν αποβιβάστηκαν οι αμερικανοί που λες, προσπάθησαν να εγκαθιδρύσουν στην γαλλία σύστημα διοίκησης αντίστοιχο με αυτό που έκαναν στην Γερμανία και στην Ιαπωνία λίγο αργότερα.
Ο ντε γκωλ μια χαρά τους έστειλε στο διάολο τότε. (και ξανά το 54-58)
Για αυτό και τον δέχθηκαν για αρχηγό τους, διοτι διασφάλιζε την ανεξαρτησία της Γαλλιας.
Συνέχεια αυτής είναι η διαχωριστική γραμμή και σήμερα, η forcé Αντινατιβιστική-εθνολυτική σαπίλα (Το να πεθάνει η [insert european nation] για να ζήσουμε εμείς που πρεσβεύουν και υλοποιούν οι κυριάκοι οι μανώληδες και οι ούρσουλες) απέναντι στα Ευρωπαικά έθνη.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Όπως έχω γράψει και παλαιότερα η χώρα είναι σταθερά τριχοτομημένη, 1/3 στα δεξιά, ένα 1/3 στα αριστερά και 1/3 φιλεοευρωπαϊκό κέντρο (κεντροδεξιό/κεντροαριστερό, αλλά πρωτίστως φιλοευρωπαϊκό).KRAKEN έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 15:00 Τελικά αποτελέσματα
Εθνική συσπείρωση 29,25%
Λαϊκό μέτωπο 27,99%
Μαζί! 20,04%
Δεξιά 3,66%
Αριστερά 1,53%
Κέντρο 1,22%
Άκρα Αριστερά 1,15%
Ρετζιοναλιστες 1,05%
- Οργισμένος
Ki esy kai h karamelitsa ratsistew toy kerata eisaste.Green Dragon έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:37Πολύ καλά το έθεσε η Καραμελίτσα, λεκτικός αυνανισμός. Π.χ. 'άτομα με ειδικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ'Jimmy81 έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 14:33 Εγώ θυμάμαι να ασχολούνται και με το ίδιο το φαινόμενο και όχι μόνο με τον όρο, (προγράμματα όπως το ΕΣΤΙΑ, Σύμβαση ΕΕ-Τουρκίας, προτάσεις στα κομματικά προεκλογικά προγράμματα κλπ). Περί "γλωσσικού αυνανισμού", εγώ το αντιλαμβάνομαι ως μια τάση του πολιτισμένου δυτικού κόσμου (γενικά και όχι μόνο της αριστεράς), να επιλέγει ευπρεπείς όρους για διάφορες ομάδες ανθρώπων με γνώμονα τον σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δες π.χ. πώς άλλαξαν πολλοί ιατρικοί όροι για ασθένειες και ασθενείς με το πέρασμα του χρόνου, από τον προηγούνενο αιώνα. Δεν πρεπει να κάνουμε πίσω στις αξίες μας όσοι θεωρούμε ότι ανήκουμε στον δυτικό κόσμο.![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 178 Απαντήσεις
- 4771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
-
- 30 Απαντήσεις