ειδες παικταρα μου ποσο μπροστα και μαγικο ειναι το δασκαλικο 5-3-2?jason0 έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:34 Πωπωπω λεωφορείο λεωφορείο αλλά οι δυο βολίδες μπροστά δυο με δυο βγαίνουν όταν κλέβουν την μπάλα
ετσι πρεπει να παιζεις αποκλειστικα στην ευρωπη
ειδες παικταρα μου ποσο μπροστα και μαγικο ειναι το δασκαλικο 5-3-2?jason0 έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:34 Πωπωπω λεωφορείο λεωφορείο αλλά οι δυο βολίδες μπροστά δυο με δυο βγαίνουν όταν κλέβουν την μπάλα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εσυ τους εμαθες που 2024 και ακομα μιλας για κινηση στην μπαλα οταν σου εχω βαλει ακομα και βιντεο απο ΕΠΟ/UEFA
Το σημερινο γκολ μετρησε γιατι ο Μορατα κανει κινηση αντιθετα απο την πορεια της μπαλας,αν εκανε κινηση προς αυτη θα το ακυρωναν
Η Ισπανια ειναι χαρμα ιδεσθαι ακομα και για εμας που δεν βλεπουμε τοπι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:45 καλα εκανα και δεν εβλεπα, κραταω δυναμεις για το ριαλ μπασκετ αυριο
εσεις καθηστε να βλεπετε το στημενο κακης ποιοτητας φεικ![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
για τους αμπαλους,τους ασιατες η τους ποπκορνακηδες μια χαρα ειναι :102Bazoomba έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:53Η Ισπανια ειναι χαρμα ιδεσθαι ακομα και για εμας που δεν βλεπουμε τοπι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:45 καλα εκανα και δεν εβλεπα, κραταω δυναμεις για το ριαλ μπασκετ αυριο
εσεις καθηστε να βλεπετε το στημενο κακης ποιοτητας φεικ![]()
ξαναμανα για το γκολ του βαρελα,δεν εχεις ιδεα για τον κανονισμο,ή εχεις ιδεα και παριστανεις τον χαζο απο οπαδισμο(προφανως)GoBack έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:48Το σημερινο γκολ μετρησε γιατι ο Μορατα κανει κινηση αντιθετα απο την πορεια της μπαλας,αν εκανε κινηση προς αυτη θα το ακυρωναν![]()