Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2018, 22:24
Με πίστη και επιμονή των εκδιωγμένων Εβραίων γεννήθηκε το κράτος του Ισραήλ. Ένας πραγματικός φάρος Δημοκρατίας ενώ όλοι γύρω του θέλουν την εξαφάνισή του.
Ειρήνη και Ευημερία στο Ισραήλ.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 21:58
εγώ το γουστάρω το Ισραήλ
είναι ένα κράτος που σέβεται τον εαυτό του και αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που καταφέρνει να επιβιώσει ανάμεσα σε εχθρικά κράτη
δεν καταλαβαίνω γιατί πονάει τόσο πολύ τους αριστερούς
Γιατι ο αριστερος ειναι δικαιος. Εσεις παλι που γουσταρετε τους φασιστες στο Ισραηλ, γιατι βγαζετε σπυρακια με τους ισλαμοφασιστες? Τουλαχιστο δειχτε καπια συνεπεια
Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 22:02
Εσεις παλι που γουσταρετε τους φασιστες στο Ισραηλ, γιατι βγαζετε σπυρακια με τους ισλαμοφασιστες? Τουλαχιστο δειχτε καπια συνεπεια
το Ισραήλ είναι ένα από τα πιο δημοκρατικά κράτη
το μόνο που κάνει τόσα χρόνια είναι να αμύνεται
αλλά προφανώς αυτό είναι που πονάει τους αριστερούς
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 22:11
το Ισραήλ είναι ένα από τα πιο δημοκρατικά κράτη
το μόνο που κάνει τόσα χρόνια είναι να αμύνεται
αλλά προφανώς αυτό είναι που πονάει τους αριστερούς
To Ισραηλ εχει καθεστως απαρτχαιντ και εχει καταδικαστει ουτε λιγο ουτε πολυ 65 φορες απο την ΟΗΕ. Οσο δε για την αμυνα ας γελασω. Μονο ο πολεμος του Σινα το 1973 μπορει να ειπωθει οτι ηταν αμυντικος. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ηταν το Ισραηλ που εκανε απιθεση πρωτο
Στρακαστρουκας έγραψε:
Γιατι ο αριστερος ειναι δικαιος. Εσεις παλι που γουσταρετε τους φασιστες στο Ισραηλ, γιατι βγαζετε σπυρακια με τους ισλαμοφασιστες? Τουλαχιστο δειχτε καπια συνεπεια
Στρακαστρουκας έγραψε:
Το παραδέχτηκες τελικά;
Παντως στην δυτικη οχθη που οι σιωνιστες γκρεμιζουν και χτιζουν σπιτια μονο για εβραιους ισλαμοφασιστες δεν υπαρχουν. Υπαρχουν σιωνοφασιστες
Γραφικός έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 23:27
Το Ισραήλ είναι κατακτητής. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να παίρνει το μέρος ενός κατακτητή.
Παιδακια που εχουν υποστει πλυση εγκεφαλου απο φιλοσιωνιστικα sites. Το "καλυτερο" τους επιχειρημα ειναι "Ουγκ οι Παλαιστινιοι ειναι μουσουλμανοι, Ουγκ Ουγκ"
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2018, 22:24
Με πίστη και επιμονή των εκδιωγμένων Εβραίων γεννήθηκε το κράτος του Ισραήλ. Ένας πραγματικός φάρος Δημοκρατίας ενώ όλοι γύρω του θέλουν την εξαφάνισή του.
Ειρήνη και Ευημερία στο Ισραήλ.
Δεν γίνεται να είναι φάρος δημοκρατίας όσο κατέχει εδάφη, μη λέτε μαλακίες. Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα. Είτε θα ενσωματώσει τα παλαιστινιακά εδάφη και θα δώσει δικαίωμα ψήφου στους παλαιστίνιους, είτε θα αποχωρήσει από αυτά και θα γίνουν ανεξάρτητο κράτος.
Από τη στιγμή που δεν κάνει τίποτε από τα δύο, η θεωρία του φάρου είναι για γέλια.
There are decades where you fuck around and days where you find out
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 23:32
μου αρέσει το πως οι αριστεροί και λοιποί προοδευτικοί ασπάζονται τις απόψεις των χρυσαυγιτών σχετικά με το Ισραήλ
Τα τελευταια χρονια παντως οι "χρυσαυγιτες" δειχνουν να αγαπανε ολο και περισσοτερο το Ισραηλ
lolek1 έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 23:29 ξερεις καποιο μερος της γης που να μην εχει κατακτηθει;
στο κατω κατω πριν 2000χρονια εκει εμεναν
Ενώ οι Φιλισταίοι έμεναν αλλού; Για να θεωρηθεί ένα έδαφος ότι ανήκει σε κάποια εθνικότητα πρέπει να περάσει κανένας αιώνας χωρίς σοβαρή διεκδίκηση από τον κατακτημένο. Όσο απαιτεί το έδαφος που του πάρθηκε με την βία παραμένει κατακτημένος λαός.
μου αρέσει το πως οι αριστεροί και λοιποί προοδευτικοί ασπάζονται τις απόψεις των χρυσαυγιτών σχετικά με το Ισραήλ
1. Οι ναζί βρίσκουν το πρόβλημα στο αίμα των Εβραίων (όχι αυτό που χύσανε, το προγονικό εννοώ). Εγώ το βρίσκω στο κράτος τους και στην επεκτατική του πολιτική. Η Natalie Portman, που είχε πει ότι η κατάσταση στην Παλαιστίνη προσβάλλει τον εβραϊσμό της και αρνήθηκε να πάει να πάρει βραβείο που θα της έδινε το Ισραήλ γαμάει και δέρνει.
2. Αν ο Κασιδιάρης πει ότι ένα κι ένα κάνουν δύο, δεν θα πω εγώ ότι κάνουν τρία για να μην με πουν φασίστα. Το να καταδεικνύεις μία σύμπτωση απόψεων που έχουν τελείως διαφορετικό θεωρητικό υπόβαθρο είναι φτηνό.
Όταν τελειώσεις με τα γούστα, τοποθετήσου και επί της ουσίας, εξήγησε πως το Ισραήλ είναι φάρος δημοκρατίας με τόσο disenfranchised πληθυσμό.
There are decades where you fuck around and days where you find out