!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Euro 2024
Ανατροπή και γκολ Πεδρι κοπανήστε.
Τους εχουν ταξει πριμ 10εκΕρμής έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:24 Εγώ πάντως βλέπω τους παίχτες της γωγουλας να τρέχουν σα να έχουν πιει ζουμι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
οτι εκαναν δλδ και ο ιταλοι στο προηγουμενοΕρμής έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:24 Εγώ πάντως βλέπω τους παίχτες της γωγουλας να τρέχουν σα να έχουν πιει ζουμι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
φαντασου ποσο απατεωνας ειναι αυτος στην ναπολι που τον εχει καψει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι ανατροπή ρε που έχεις στήσει το euro για να κονομήσεις. Άφησε μας να δούμε κανένα φυσιολογικό αγώνα τέκνο του Μπεου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η μαφία?
Δεν ξερω πολλες λεπτομέρειες για τη χωρα, αλλα ομοσπονδία οπως και κράτος τους κόβω να ψιλοπεινάνε. Ενα βουνίσιο άγονο μερος με εκκλησίες ειναι, σαν ενα λιγο καλύτερο Νταγκεστάν σε όρτοντοκς βερσιον.
Τί μαλάκας ο Γεωργιανός... ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ο άλλος και πάει να κάνει ντρίμπλα... Αν ήμουν προπονητής είχα μπει μέσα και του είχα σπάσει τα πόδια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ενας γεωργιανος μεγιστανας τους δινει ενα 10ρικο για καθε προκριση λογικα μαφια ναιvantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:32Η μαφία?
Δεν ξερω πολλες λεπτομέρειες για τη χωρα, αλλα ομοσπονδία οπως και κράτος τους κόβω να ψιλοπεινάνε. Ενα βουνίσιο άγονο μερος με εκκλησίες ειναι, σαν ενα λιγο καλύτερο Νταγκεστάν σε όρτοντοκς βερσιον.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πωπωπω λεωφορείο λεωφορείο αλλά οι δυο βολίδες μπροστά δυο με δυο βγαίνουν όταν κλέβουν την μπάλα
Δεν είναι και Αλβανοί, αλλά δεν απέχουν και πολύvantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:32 Δεν ξερω πολλες λεπτομέρειες για τη χωρα, αλλα ομοσπονδία οπως και κράτος τους κόβω να ψιλοπεινάνε. Ενα βουνίσιο άγονο μερος με εκκλησίες ειναι, σαν ενα λιγο καλύτερο Νταγκεστάν σε όρτοντοκς βερσιον.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οι αλλοι μπηκαν για πολεμο
και οι ισπανοι νομιζουν μονο με φανελα τους τελειωνουν
Φανελα πουπουλο, μεταξυ αλλων.Κόκκορας έγραψε: 30 Ιουν 2024, 22:34 οι αλλοι μπηκαν για πολεμο
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Παμε για οβερ 100 τακλιν,σημερα μιλαει το χρημα θα φτυσουν αιμα οι σπανιολοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις