Έχεις κάνα καλό στορυ έχεις καιρό να ανοίξεις ένα ωραίο πιπεράτο τοπικvantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:10 Έχασα το γκολ της ισοφάρισης γαμω, είχα βγάλει βόλτα το σκύλο.
Τουλάχιστον είδα κι ένα καυλοραπανάκι με καρεδικό έξαλλο και τατού στον αυχένα, 7,8/10 της κλίμακας εθνι, που με είπε "μπουμπουκάκι μου".
Κοιτούσε το σκυλί όταν το έλεγε, ότι δήθεν το λέει σε αυτό, αλλά ο βαντόναρος τα πιάνει αμέσως αυτά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
- Rocco Siffredi
Re: Euro 2024
Άστα σάπια περί βόλτας του σκύλου vantono πήρες την DeLorean σου και πήγες στο μέλλων να δεις το αποτέλεσμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
γλιτωσαν τα αγγλακια με το δασκαλικο 4-4-2 και τωρα το γυρισαν σε 5-3-2 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά να πάθεις.vantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:10 Έχασα το γκολ της ισοφάρισης γαμω, είχα βγάλει βόλτα το σκύλο.
Τουλάχιστον είδα κι ένα καυλοραπανάκι με καρεδικό έξαλλο και τατού στον αυχένα, 7,8/10 της κλίμακας εθνι, που με είπε "μπουμπουκάκι μου".
Κοιτούσε το σκυλί όταν το έλεγε, ότι δήθεν το λέει σε αυτό, αλλά ο βαντόναρος τα πιάνει αμέσως αυτά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μόλις τώρα την είδα τη γκολάρα του πολυαγαπημένου μου Ιούδα. Εγκεφαλικό.
ΠΗΞΤΕ ΑΝΤΙΑΓΓΛΑΚΙΑ
ΠΗΞΤΕ ΑΝΤΙΑΓΓΛΑΚΙΑ
7 σε κλίμακα εθνι είναι η Μόνικαvantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:10 Έχασα το γκολ της ισοφάρισης γαμω, είχα βγάλει βόλτα το σκύλο.
Κρίμα που δεν θα ανοίξεις νήμα πεσίματος...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
vantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:21 Μόλις τώρα την είδα τη γκολάρα του πολυαγαπημένου μου Ιούδα. Εγκεφαλικό.
ΠΗΞΤΕ ΑΝΤΙΑΓΓΛΑΚΙΑ![]()
Πηξτε αρνητές
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Eθνικοκοινωνιστης
ουτε ενα ευχαριστω ντανε μου?vantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:21 Μόλις τώρα την είδα τη γκολάρα του πολυαγαπημένου μου Ιούδα. Εγκεφαλικό.
ΠΗΞΤΕ ΑΝΤΙΑΓΓΛΑΚΙΑ![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Οργισμένος
και 11 επιθετικους να ειχε μεσα δεν ειναι δυνατον να σε κοντραρει αυτη η Σλοβακια.
Τι λουζερς ρε πστ μου...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Αν θα το έπαιρνε η Αγγλία θα άνοιγα νήμα σε στυλ Λεγεώνη :
Πρωταθλητές Κόσμου οι Άγγλοι
Πρωταθλητές Κόσμου οι Άγγλοι
- vantono
Τι ευχαριστώ δάσκαλε?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:27ουτε ενα ευχαριστω ντανε μου?vantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:21 Μόλις τώρα την είδα τη γκολάρα του πολυαγαπημένου μου Ιούδα. Εγκεφαλικό.
ΠΗΞΤΕ ΑΝΤΙΑΓΓΛΑΚΙΑ![]()
![]()
Αφού εγώ είμαι αυτός που έχω προβλέψει μέχρι και τροπαιούχο την Αγγλία (ακόμα και έτσι οπως είναι)
- vantono
Αν το παρει η Αγγλία εγώ δεσμεύομαι ότι θα ξενοπηδησω.Μπίστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:32 Αν θα το έπαιρνε η Αγγλία θα άνοιγα νήμα σε στυλ Λεγεώνη :
Πρωταθλητές Κόσμου οι Άγγλοι![]()
Ξέρετε τι περιστατικά μου συμβαίνουν συνεχώς και εγώ εκεί, βράχος
Περίεργη φάτσα το έξαλλο καρεδικό πάντως, δεν το έχω ξαναδεί στη γειτονιά, παίζει να είναι καμία καινούρια (φοιτήτρια ή τουρίστρια μπιενμπού).
Θα επιδιώξω επαφές όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο μέχρι το τέλος του euro.
Λουσερς με ανατροπή σκορΟργισμένος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:29και 11 επιθετικους να ειχε μεσα δεν ειναι δυνατον να σε κοντραρει αυτη η Σλοβακια.
Τι λουζερς ρε πστ μου...
Έναν Ρήνο μπύρα θα κατεβάσουν απόψε οι αλκοόλες οπαδοί μας
Άσε τις υποσχέσεις, κι ο Τσουκαλάς θα γινόταν Γεωργάτοςvantono έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:36Αν το παρει η Αγγλία εγώ δεσμεύομαι ότι θα ξενοπηδησω.Μπίστης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 21:32 Αν θα το έπαιρνε η Αγγλία θα άνοιγα νήμα σε στυλ Λεγεώνη :
Πρωταθλητές Κόσμου οι Άγγλοι![]()
![]()
Ξέρετε τι περιστατικά μου συμβαίνουν συνεχώς και εγώ εκεί, βράχος![]()
Περίεργη φάτσα το έξαλλο καρεδικό πάντως, δεν το έχω ξαναδεί στη γειτονιά, παίζει να είναι καμία καινούρια (φοιτήτρια ή τουρίστρια μπιενμπού).
Θα επιδιώξω επαφές όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο μέχρι το τέλος του euro.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 0 Απαντήσεις