Πάρε ένα ντεπον κατέβασε και δύο τσίπουρα ξάπλωσε και θα σου περάσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές στην Πασοκάρα ανήγγειλε ο Ανδρουλάκης
Re: Εκλογές στην Πασοκάρα ανήγγειλε ο Ανδρουλάκης
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και μια νταμιτζάνα να κατεβάσω , η ουσία είναι μία:
Με ΠΑΣΟΚ σύντροφε,τώρα θα ήμουν ήδη συνταξιούχος και χωρίς φυσική παρουσία εν υπηρεσία.
- Ληστοσυμμορίτης
πασοκ-νδ μαζί ψηφίζουν αυτά τα μέτρα στο ευρωκοινοβουλιοΊακχος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:45Δεν είμαι οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου, είμαι σοσιαλδημοκρατης και αυτό εκφράζεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα από το ΠΑΣΟΚ. Και θέλω να πέσει η ΝΔ μου έκανε μεγάλη ζημιά ως ελεύθερος επαγγελματίας.Golden Age έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:26Εσύ σαν σοσιαλδημοκράτης γιατί αγωνιάς για το ΠΑΣΟΚ; Ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε ότι "το μόνο κοινό που έχουμε με την σοσιαλδημοκρατία είναι τα σύνορα".Ίακχος έγραψε: 30 Ιουν 2024, 13:50
Αν δεν κατέβουν σε συνεργασία ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ θα κυβερνάει η ΝΔ μια ζωή
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 30 Ιουν 2024, 13:36Με τον Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αυτό αδύνατον.Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2024, 13:26
Ένωση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για δημιουργία ενός τερατουργήματος, με κουμανταδορους ΓΑΠ/Τσίπρα.
Κ τρόπο να τον ανατρέψουν τον Κασσελάκη δεν έχουν. Θα διαλύσει τους πάντες εσωκομματικά ο Κασσελάκης μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ στο επερχόμενο καταστατικό συνέδριο.
Ουσιαστικά είτε θα έχουμε ξανά το δίδυμο Κασσελάκη κ ζαβό Ανδρουλάκη είτε Κασσελάκη με Δούκα να διαγκωνίζονται.
Το συμφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να βγει ο Ανδρουλάκης ξανά. Αυτόν θα ψηφίσω κ στους 2 γύρους.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ελα σωπασε Στυγιε μουΣτύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:52Και μια νταμιτζάνα να κατεβάσω , η ουσία είναι μία:
Με ΠΑΣΟΚ σύντροφε,τώρα θα ήμουν ήδη συνταξιούχος και χωρίς φυσική παρουσία εν υπηρεσία.![]()
Και μην πολλη δακρυζεις
Παλι με χρονια με καιρους
Παλι ΠΑΣΟΚ θα ερθει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Όχι ρε, οι 2 ολετήρες κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να βρεθούν πάλι στα πράγματα αλλά όλα καλά.AlienWay έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:30Μην ανησυχείς.Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2024, 13:16
Ουσιαστικά βλέπουμε το σχέδιο ΓΑΠ/Τσίπρα να μπαίνει σε εφαρμογή.
Ο Ανδρουλάκης ουσιαστικά αναγκάζεται σε τέτοια κίνηση.
Τσίπρας/ΓΑΠ λοιπόν, θα περιμένουν να δουν αν θα τσιμπήσει ο κόσμος να βγάλει την μαριονέτα τους. Μετά βλέποντας και κάνοντας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μλκ μου , όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι και κυρίως γυναίκες βγήκαν στη σύνταξη στα 45! στα 52, 55! και με παχυλό εφάπαξ, τόσο δαιμονίζομαι!zteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:02Ελα σωπασε Στυγιε μου
Και μην πολλη δακρυζεις
Παλι ΠΑΣΟΚ θα ερθει
![]()
Κάτσε τώρα μλκ Στύγιε άλλα 12 χρόνια στην τάξη μέχρι τα 67 ,κι αν προλάβεις...
Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:31Μλκ μου , όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι και κυρίως γυναίκες βγήκαν στη σύνταξη στα 45! στα 52, 55! και με παχυλό εφάπαξ, τόσο δαιμονίζομαι!
Κάτσε τώρα μλκ Στύγιε άλλα 12 χρόνια στην τάξη μέχρι τα 67 ,κι αν προλάβεις...![]()
Fun fact : δεν θα προλαβεις
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ι Know (έχω κάνει και τη διαθήκη μου).Aitwlos έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:37Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:31Μλκ μου , όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι και κυρίως γυναίκες βγήκαν στη σύνταξη στα 45! στα 52, 55! και με παχυλό εφάπαξ, τόσο δαιμονίζομαι!zteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:02
Ελα σωπασε Στυγιε μου
Και μην πολλη δακρυζεις
Παλι ΠΑΣΟΚ θα ερθει
![]()
Κάτσε τώρα μλκ Στύγιε άλλα 12 χρόνια στην τάξη μέχρι τα 67 ,κι αν προλάβεις...![]()
Fun fact : δεν θα προλαβεις
ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΊΑΝ είμαι συνταξιούχος εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια !!Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:52Και μια νταμιτζάνα να κατεβάσω , η ουσία είναι μία:
Με ΠΑΣΟΚ σύντροφε,τώρα θα ήμουν ήδη συνταξιούχος και χωρίς φυσική παρουσία εν υπηρεσία.![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έχω έναν κλαψομνι μπατσο παραδίπλα που βγήκε στα 45 του.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:31Μλκ μου , όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι και κυρίως γυναίκες βγήκαν στη σύνταξη στα 45! στα 52, 55! και με παχυλό εφάπαξ, τόσο δαιμονίζομαι!
Πήρε ένα εφάπαξ 30.000 και άλλο ένα 10.000.
Κουρασμένος από τις περιπολίες στην Αθήνα την δεκαετία του 2000 δεν είχε αφήσει ταβέρνα για ταβέρνα.
Τώρα ο τύπος τσακώνεται με ΟΛΟ το χωριό χωρίς λογο.
Και καλημέρα να του πεις θα παρεξηγηθεί.
Η γυναίκα του έχει κάνει μεταπτυχιακό στα κέρατα ταράνδου και η κόρη ψάχνεται για σουγκαρ βλαχονταντυ.
Κωλύομαι να σου εκφράσω όσα μπινελίκια σκέφτομαι ,γιατί θα φάω αυτοδίκαιο μπαν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:58ΕΓΏ Ο ΑΙΝΕΊΑΝ είμαι συνταξιούχος εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια !!![]()
Αυτό το γαμημένο το εφάπαξ τον κατέστρεψε, να μου το θυμηθείς.taliban έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:08Έχω έναν κλαψομνι μπατσο παραδίπλα που βγήκε στα 45 του.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:31Μλκ μου , όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι και κυρίως γυναίκες βγήκαν στη σύνταξη στα 45! στα 52, 55! και με παχυλό εφάπαξ, τόσο δαιμονίζομαι!zteo έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:02
Ελα σωπασε Στυγιε μου
Και μην πολλη δακρυζεις
Παλι ΠΑΣΟΚ θα ερθει
![]()
Πήρε ένα εφάπαξ 30.000 και άλλο ένα 10.000.
Κουρασμένος από τις περιπολίες στην Αθήνα την δεκαετία του 2000 δεν είχε αφήσει ταβέρνα για ταβέρνα.
Τώρα ο τύπος τσακώνεται με ΟΛΟ το χωριό χωρίς λογο.
Και καλημέρα να του πεις θα παρεξηγηθεί.
Η γυναίκα του έχει κάνει μεταπτυχιακό στα κέρατα ταράνδου και η κόρη ψάχνεται για σουγκαρ βλαχονταντυ.
καλύτερα έτσι όπως είσαι τώρα. Με παρτ τάιμ απασχόληση και να ξεφεύγεις από το σπίτι.Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:52Και μια νταμιτζάνα να κατεβάσω , η ουσία είναι μία:
ΠΗΞΕ !!!Στύξ έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:23Κωλύομαι να σου εκφράσω όσα μπινελίκια σκέφτομαι ,γιατί θα φάω αυτοδίκαιο μπαν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση