Από τα 13 μέχρι τα 21 μου ήταν μία διαρκής ενόχληση. Ήταν προπονητής άλλου αθλητή και πολύ καλού. Φτάσαμε στα δικαστήρια, κατηγορήθηκε στην Ομοσπονδία. Η Επιτροπή Φιλάθλου τον έβγαλε από τα στάδια για κάποιον καιρό και μας πήγε στα ανώτατα αθλητικά δικαστήρια, όπου τον καταδίκασαν και εκεί. Κρίθηκε ρατσιστής, είναι ρατσιστής», περιγράφει ο Εμμανουήλ Καραλής.https://www.rosa.gr/athlitismos/karalis ... -xora-sou/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Μερικοί είναι θλιβεροί ν' αντιμετωπίζουν έτσι παιδιά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Καραλής: «Υπήρχε προπονητής που μου έλεγε να πας στη χώρα σου»
Ποιο είναι το όνομα του ρατσισταρά; Ξέρουμε;Nøel έγραψε: 02 Απρ 2023, 15:58 Μερικοί είναι θλιβεροί ν' αντιμετωπίζουν έτσι παιδιά.
Από τα 13 μέχρι τα 21 μου ήταν μία διαρκής ενόχληση. Ήταν προπονητής άλλου αθλητή και πολύ καλού. Φτάσαμε στα δικαστήρια, κατηγορήθηκε στην Ομοσπονδία. Η Επιτροπή Φιλάθλου τον έβγαλε από τα στάδια για κάποιον καιρό και μας πήγε στα ανώτατα αθλητικά δικαστήρια, όπου τον καταδίκασαν και εκεί. Κρίθηκε ρατσιστής, είναι ρατσιστής», περιγράφει ο Εμμανουήλ Καραλής.https://www.rosa.gr/athlitismos/karalis ... -xora-sou/
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δε γράφει το άρθρο.Nandros έγραψε: 02 Απρ 2023, 17:13Ποιο είναι το όνομα του ρατσισταρά; Ξέρουμε;Nøel έγραψε: 02 Απρ 2023, 15:58 Μερικοί είναι θλιβεροί ν' αντιμετωπίζουν έτσι παιδιά.
- Μαδουραίος
Και τέζα (πάλι) οι "μπατριώτες"!
- Λίνο Βεντούρα
Τάκης Ανυπαρκτόπουλος από την Μουφόπολη ΑλμωπίαςNandros έγραψε: 02 Απρ 2023, 17:13Ποιο είναι το όνομα του ρατσισταρά; Ξέρουμε;Nøel έγραψε: 02 Απρ 2023, 15:58 Μερικοί είναι θλιβεροί ν' αντιμετωπίζουν έτσι παιδιά.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
μούφα η είδηση ε; Οτι δε σου αρέσει το θεωρείς fakenews, να το κοιτάξεις.
- Λίνο Βεντούρα
mao mao έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:39μούφα η είδηση ε; Οτι δε σου αρέσει το θεωρείς fakenews, να το κοιτάξεις.
ΔάκρυσαΥπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν: τα μαυράκια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:18mao mao έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:39μούφα η είδηση ε; Οτι δε σου αρέσει το θεωρείς fakenews, να το κοιτάξεις.ΔάκρυσαΥπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν: τα μαυράκια
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%B1%CF%82Ο Δημήτριος Κυτέας[1] ( Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 1954), συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εν ενεργεία εθνικός προπονητής, υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανίων στο άλμα επί κοντώ, με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ σαν αθλητής και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και Ρίο ντε Τζανέιρο σαν προπονητής, σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και Διεθνείς Συναντήσεις.
Στον Ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Κυτέα, είχε επιβληθεί στις 29 Ιουλίου 2019, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδία για ένα έτος, με αναστολή, για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του πρωταθλητή του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή. [2]
Είναι ο πρώτος έφηβος στα Βαλκάνια που πέρασε τα 5.00 μ.
Ξαναδάκρυσε τώρα.
-
Δημοκράτης
Μη κοροϊδεύεις με το δράμα του ανθρώπου άκαρδεΛίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:18mao mao έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:39μούφα η είδηση ε; Οτι δε σου αρέσει το θεωρείς fakenews, να το κοιτάξεις.ΔάκρυσαΥπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν: τα μαυράκια
-
Δημοκράτης
Κάποιοι άνθρωποι είναι αγενείς κάποιοι είναι ρατσιστές, κάποιοι δεν κάνουν μπάνιο, κάποιοι είναι ηλιθιοιmao mao έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:23Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:18mao mao έγραψε: 29 Ιουν 2024, 23:39
μούφα η είδηση ε; Οτι δε σου αρέσει το θεωρείς fakenews, να το κοιτάξεις.ΔάκρυσαΥπήρχαν κάποια παιδάκια στην Α’ Δημοτικού που μίλαγαν άσχημα, έλεγαν: τα μαυράκιαhttps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%B1%CF%82Ο Δημήτριος Κυτέας[1] ( Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 1954), συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εν ενεργεία εθνικός προπονητής, υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανίων στο άλμα επί κοντώ, με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ σαν αθλητής και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και Ρίο ντε Τζανέιρο σαν προπονητής, σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και Διεθνείς Συναντήσεις.
Στον Ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Κυτέα, είχε επιβληθεί στις 29 Ιουλίου 2019, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και συμμετοχής στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδία για ένα έτος, με αναστολή, για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του πρωταθλητή του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή. [2]
Ξαναδάκρυσε τώρα.
Αυτός ο κόσμος έχει όλων των ειδών τους ανθρωπους deal with it
- Καραμελίτσα
https://www.koutipandoras.gr/article/ek ... il-karali/Επίσης, σύμφωνα και με την ένορκη κατάθεση της Βούλας Παπαχρήστου, ο Κυτέας της είχε πει “αυτός είναι ένας αμόρφωτος ηλίθιος” και “ο μαύρος είναι ανώμαλος και αυτός και ο πατέρας του βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις με κοπέλες”. Σύμφωνα με τους αθλητές Γκούσιν και Νερατζή, ο Κυτέας κατά τη διάρκεια αγώνων στην Κύπρο ανέφερε πως “η μάνα του μαύρου είναι από την Ουγκάντα και εκεί ξέρουν να κάνουν βουντού, έτσι λοιπόν κι αυτός είναι γνώστης της μεθόδου αυτής, ο μαύρος και η μαύρη μάνα του χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή προκειμένου να κάνουν κακό στους ανταγωνιστές του στους αγώνες” και καθώς και ότι “οι μαύροι δεν έχουν το ίδιο διανοητικό επίπεδο με εμάς, είναι από τη φύση τους χαζοί”.
Z
μπάνιο πιστεύω οτι κάνεις.Δημοκράτης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:48Κάποιοι άνθρωποι είναι αγενείς κάποιοι είναι ρατσιστές, κάποιοι δεν κάνουν μπάνιο, κάποιοι είναι ηλιθιοιmao mao έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:23https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%B1%CF%82Ο Δημήτριος Κυτέας[1] ( Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 1954), συνταξιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εν ενεργεία εθνικός προπονητής, υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδος και Βαλκανίων στο άλμα επί κοντώ, με συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ σαν αθλητής και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και Ρίο ντε Τζανέιρο σαν προπονητής, σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και Διεθνείς Συναντήσεις.
Ξαναδάκρυσε τώρα.
-
Δημοκράτης
Χάχα άχαραmao mao έγραψε: 30 Ιουν 2024, 01:12μπάνιο πιστεύω οτι κάνεις.Δημοκράτης έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:48Κάποιοι άνθρωποι είναι αγενείς κάποιοι είναι ρατσιστές, κάποιοι δεν κάνουν μπάνιο, κάποιοι είναι ηλιθιοιmao mao έγραψε: 30 Ιουν 2024, 00:23
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%B1%CF%82
Ξαναδάκρυσε τώρα.
Πως τα λες έτσι τα χιουμορισιτκα
Τυπικός ηλιθιος
- Μαδουραίος
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άρα είναι για δέσιμο.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιουν 2024, 01:03https://www.koutipandoras.gr/article/ek ... il-karali/Επίσης, σύμφωνα και με την ένορκη κατάθεση της Βούλας Παπαχρήστου, ο Κυτέας της είχε πει “αυτός είναι ένας αμόρφωτος ηλίθιος” και “ο μαύρος είναι ανώμαλος και αυτός και ο πατέρας του βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις με κοπέλες”. Σύμφωνα με τους αθλητές Γκούσιν και Νερατζή, ο Κυτέας κατά τη διάρκεια αγώνων στην Κύπρο ανέφερε πως “η μάνα του μαύρου είναι από την Ουγκάντα και εκεί ξέρουν να κάνουν βουντού, έτσι λοιπόν κι αυτός είναι γνώστης της μεθόδου αυτής, ο μαύρος και η μαύρη μάνα του χρησιμοποιούν τη μέθοδο αυτή προκειμένου να κάνουν κακό στους ανταγωνιστές του στους αγώνες” και καθώς και ότι “οι μαύροι δεν έχουν το ίδιο διανοητικό επίπεδο με εμάς, είναι από τη φύση τους χαζοί”.
Ο Καραλής έχει πατέρα Έλληνα, δεν βλέπω κάτι περίεργο. Δεν είναι ελληνοποιημένος, δηλαδή 'μεταγραφή' όπως συχνά πυκνά γίνεται πια παγκοσμίως.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 38 Απαντήσεις