Αν ήταν η Ιταλία του περασμένου euro, θα την έριχνα την ανατροπή.
Τώρα βλέπω να το πάει στην καλύτερη 1-1 κάπου μετά το 70', μετά να ανοίγεται φουλ πιστεύοντας στην ανατροπή, και εν τέλει να τρώει και το 2ο. Ούτε παράταση δεν το κόβω να πάει.
εχουν φλωρωποιηθσει εδω και χρονια,καμια σχεση η εποχη μεχρι το 2008sharp έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:40 Αυτό είναι το στυλ τους, μια ζωή έτσι παίζουν. Εξαίρεση ο τελικός του 82 με τη Γερμανία.
περαστικα παικταρα μου
σημερα ειναι να σαν να αλλαξαν φανελες και οι ελβετοι για να εγγιναν ιταλοι στον τροπο παιχνιδιου και ο μλκας ο σπαλετι να εχει βαλει στοχο (ή η ομοσπονδια τους να δειξουν οτι μπορουν και με αλλο τροπο παιχνιδιου)GoBack έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:41Ολοι αμυνα παιζαν τι τριαδουλες και τετραδουλεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:41 η πιο φεικ ιταλια ολων των εποχων ενω δεν εχει τοσο καλη ομαδα μεχρι το φορ
σπαλεττι στον παγκο,χωρις τριαδουλα στην αμυνα και γεματη τατου
η συμπαγη της αποτυχιας![]()
θυμασαι ντανε μου τι σου ειπα για την αφυσικη κατασταση στο τελευταιο γιουρο και τα φαρμακακια?vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:42δίνει υπερβολικά καλή απόδοση η ανατροπή, με ψιλοτρωει το χέρι μου να ζμπρωξω κανένα ψιλο, αλλά για να μην το κάνω ούτε εγώ, φαντάσου...
Τώρα βλέπω να το πάει στην καλύτερη 1-1 κάπου μετά το 70', μετά να ανοίγεται φουλ πιστεύοντας στην ανατροπή, και εν τέλει να τρώει και το 2ο. Ούτε παράταση δεν το κόβω να πάει.
προλαβαινουν να απολυσουν τον φαλακρα στον αερα?sharp έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:49 Εάν δεν βάλουν 2ο οι Ελβετοί, θα ισοφαρίσουν στον 92 και θα περάσουν στα πέναλτυ.
Πιστεύεις ότι η Ιταλία θα κάνει τελική μέχρι το τέλος του ματς;vantono έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:42δίνει υπερβολικά καλή απόδοση η ανατροπή, με ψιλοτρωει το χέρι μου να ζμπρωξω κανένα ψιλο, αλλά για να μην το κάνω ούτε εγώ, φαντάσου...
Είναι πάρα πολλά χρόνια που δεν έχει παίχτη σύμβολο, αλλά τουλάχιστον είχε αμυναρα και έναν καλό επιθετικό.Daje έγραψε: 29 Ιουν 2024, 19:52 Ιστορικα χαμηλα για την Ιταλια αυτο το γιουρο.
Δεν νομιζω να εχει κατεβασει ποτε στην ιστορια της χειροτερη ομαδα απο τουτη εδω.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν δεν υπήρχε και ο Ντοναρουμα παιζει να ειχαν χασει απ'ολους.
Φοβερός τύπος, εμβληματική φωτογραφία για τη δύναμη του ποδοσφαίρου, καλύτερη διαφήμιση για το σπορ κ.λπ.