Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2024, 04:00
Εξωφυλαρουχα που ακομα δεν εχεις σκοραρει απο μενα δεν εμαθες οτι η ζωφορος ειναι ιωνικος ρυθμος;
για κιονες σε ρωτησα ουτε για τη ζωοφορο ουτε για τα πλακακια στο πατωμα ουτε για τα κεραμιδια, να εισαι συγκεντρωμενος
Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2024, 05:02
Επισης βλακα ενω διαβασες υποτιθεται το παρακατω χρωματιστο για τις τεχνητες δικοσμητικες γραμμες μας ελεγες ΨΕΜΑΤΑ οτι ηταν φυσικη διαβρωση του πετρωματος.
πουθενα στο νημα δεν εχω αναφερει για διαβρωση στο εχω ξαναγραψει αλλα κανεις τον χαζο:
omg kai 3 lol έγραψε: 28 Ιουν 2024, 10:56
δεν αναφερομουν στη διαβρωση αλλα στην ιδια τεχνικη σμιλεματος της πετρας που αφηνει ακριβως τα ιδια σημαδια και μαλιστα υπο την ιδια γωνια
παμε παρακατω κι εδω μετροποντικας χρησιμοποιηθηκε;
Αρίστος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 15:13
Για μια ακομη φορα λοιπον αυτος που τρωει γιαουρτια εδω μεσα εισαι εσυ.
Για καποιο λογο εμενα με χρυσοπληρωνουν οι ιδιοι οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ να με διαβαζουν σε τρια περιοδικα κι εσενα σε εχουμε εδω μεσα για να σε κερναμε ενα βελουτε την ημερα.
.
Υπάρχουν τόσο μαλάκες εκεί έξω;;;;
Σαν κι εσενα που η ευγενεια κρεμεται απο τα μπατζακια σου οχι.
Αρίστος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 14:37Κατ' αρχην το μετροποντικες το εβαλα με ερωτηματικο.
Αυτο που σιγουρα ξερουμε ειναι οτι δεν ξερουμε:
α) ουτε ποτε χρονολογουνται τα σπηλαια
β) ουτε ποιος πολιτισμος τα εκανε
γ) ουτε με ποια τεχνολογια τα εκανε
δ) ουτε γιατι τα εκανε
ε) ουτε γιατι δεν θελησε να αφησει ιχνη
.
Τι το κουράζεις αφού για άτλαντες θέλεις να πεις.Μετά θα βάλουμε και κανένα Διόνυσο και έτοιμο το παραμύθι.Για ξεκάρφωμα θα βάλουμε και κανένα ξεχασμένο από τον Μ. Αλέξανδρο για γαρνιτούρα.
Αρίστος έγραψε: 28 Ιουν 2024, 14:37Κατ' αρχην το μετροποντικες το εβαλα με ερωτηματικο.
Αυτο που σιγουρα ξερουμε ειναι οτι δεν ξερουμε:
α) ουτε ποτε χρονολογουνται τα σπηλαια
β) ουτε ποιος πολιτισμος τα εκανε
γ) ουτε με ποια τεχνολογια τα εκανε
δ) ουτε γιατι τα εκανε
ε) ουτε γιατι δεν θελησε να αφησει ιχνη
.
Τι το κουράζεις αφού για άτλαντες θέλεις να πεις.Μετά θα βάλουμε και κανένα Διόνυσο και έτοιμο το παραμύθι.Για ξεκάρφωμα θα βάλουμε και κανένα ξεχασμένο από τον Μ. Αλέξανδρο για γαρνιτούρα.
Δεν υπηρχαν Ατλαντες ουτε στην Κινα, ουτε στην Κορεα, ουτε σε Ινδια και Ινδονησια.
Αρίστος έγραψε: 29 Ιουν 2024, 14:23
Διατυπωσε αλλιως την ερωτηση γιατι μαλλον δεν την καταλαβα.
.
Η αφετηρία της σκέψης σου ότι αυτές οι στοές έγιναν με σύγχρονο εξοπλισμό είναι ότι δεν βρέθηκαν επιγραφές που να λένε ποιος το έκανε και πότε και γιατί το έκανε.
Η υπόθεσή σου ότι έγιναν με εξελιγμένο εξοπλισμό δεν απαντάει σ' αυτά τα ερωτήματα, οπότε δεν προσθέτει τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν υπηρχαν Ατλαντες ουτε στην Κινα, ουτε στην Κορεα, ουτε σε Ινδια και Ινδονησια.
Τελεια και παυλα.
.
Τελικά έφτιαχναν πολλοί ντολμέν.Δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό τελικά.