Ήσουν σε αποστολή στο διαστημικό σταθμό τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δεν έχεις πάρει χαμπάρι μπιτ, έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κασσελάκης: Ένας ηγέτης γεννιέται
Re: Κασσελάκης: Ένας ηγέτης γεννιέται
- Τοξοβόλος_UK
Αυτό είναι βιασμός όχι γαμήσι
Τα ίδια και τα ίδια, ρε τρόλι, δε βαρέθηκες;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:54μπάρμπα η γκέι πούτσα πονάει πολύ την πρώτη φορά. Αλλά μετά είναι γλυκιά.Ναύτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:51
Ρε δίευρε, πούσι στα μάτια έχεις;
Δε διάβασες που μυξοκλαίει ο στέφανος: αλέξη αγάπη μου έλα πάρε με απ' εδώ κι εγώ θα σφουγγαρίζω τις σκάλες στη Κουμουνδούρου.
Τι διάολο, κομμένο καλώδιο έχεις; (ρητορικό)
Το λέει ο σοφός λαός.
- Λίνο Βεντούρα
Αυτή η παπάντζα που προωθεί ο ίδιος ο Κασσελακης;Ναύτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:55Ήσουν σε αποστολή στο διαστημικό σταθμό τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δεν έχεις πάρει χαμπάρι μπιτ, έτσι;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Α καλά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:56Αυτή η παπάντζα που προωθεί ο ίδιος ο Κασσελακης;Ναύτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:55Ήσουν σε αποστολή στο διαστημικό σταθμό τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δεν έχεις πάρει χαμπάρι μπιτ, έτσι;
- Τοξοβόλος_UK
Σκάσε μωρή απελπισμένη. Μου χει βγει ο καφές από τη μύτη με τις παπάτζες σουΝαύτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:55
Ήσουν σε αποστολή στο διαστημικό σταθμό τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δεν έχεις πάρει χαμπάρι μπιτ, έτσι;
Σπίρτζη σώσε τον άστεγο πολιτικά μπαρμπα ναύτη
Μην κάνεις έτσι παιδί μου, θα στο δώσει πίσω το δίευρο ο Στέφανος.
- Λίνο Βεντούρα
Εντάξει. Κάνε μια γρήγορη πρόβλεψη τότε αν μάθω κι εγώΝαύτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:57Α καλά.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:56Αυτή η παπάντζα που προωθεί ο ίδιος ο Κασσελακης;Ναύτης έγραψε: 29 Ιουν 2024, 10:55
Ήσουν σε αποστολή στο διαστημικό σταθμό τις τελευταίες δυο εβδομάδες και δεν έχεις πάρει χαμπάρι μπιτ, έτσι;![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
O Κασσελάκης δεν μπορεί πλεον να διαχειριστεί τα του κόμματος. Δεν πείθει, κάνει άστοχες δηλώσεις και παρεμβάσεις τα έχει βάλει με όλους και με όλα και δεν θυμίζει Τραμπ αλλά Μπαίντεν που είναι έτοιμος για απόσυρση από τους Δημοκρατικούς. Από την άλλη ο Τσίπρας έχει χειριστεί εντελώς λάθος τα του κόμματος και λιγο πριν φύγει αλλά και μετά με την σιωπή του αρχικά και τις άστοχες παρεμβάσεις μετά. Δεν μπορεί να μπει αυτός επικεφαλής. Ποιος θα μπει? Δεν ξέρω αλλά βλέπω οτι από ολο αυτό χαίρεται ο Duke που τον κόβω να φτάνει στο 20% άμεσα αν συνεχιστεί αυτός ο εμφύλιος στον Σύριζα. Δεν βλέπω νεο κεντροαριστερό πόλο προς το παρόν.
Δε χρειάζεται ρε φίλε να κάνω καμιά πρόβλεψη. Μπες στα δημοσιογραφικά πόρταλς να δεις τι συμβαίνει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιουν 2024, 11:02Εντάξει. Κάνε μια γρήγορη πρόβλεψη τότε αν μάθω κι εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 29 Ιουν 2024, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
''Το κολόπαιδο ο Στέφανος πως μας κατάντησε έτσι όλα τα ρετάλια κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι να σκάσω φιλενάδες''
Βοούν τα ντουβάρια της Κουμουνδούρου
Βοούν τα ντουβάρια της Κουμουνδούρου
- Τοξοβόλος_UK
Μόνο αν ο Κασσελάκης φάει τον Τσίπρα μπορεί να γίνει ο αληθινός ηγέτης της κεντροαριστεράς ο Στέφανος.Arisvilla έγραψε: 29 Ιουν 2024, 11:03 O Κασσελάκης δεν μπορεί πλεον να διαχειριστεί τα του κόμματος. Δεν πείθει, κάνει άστοχες δηλώσεις και παρεμβάσεις τα έχει βάλει με όλους και με όλα και δεν θυμίζει Τραμπ αλλά Μπαίντεν που είναι έτοιμος για απόσυρση από τους Δημοκρατικούς. Από την άλλη ο Τσίπρας έχει χειριστεί εντελώς λάθος τα του κόμματος και λιγο πριν φύγει αλλά και μετά με την σιωπή του αρχικά και τις άστοχες παρεμβάσεις μετά. Δεν μπορεί να μπει αυτός επικεφαλής. Ποιος θα μπει? Δεν ξέρω αλλά βλέπω οτι από ολο αυτό χαίρεται ο Duke που τον κόβω να φτάνει στο 20% άμεσα αν συνεχιστεί αυτός ο εμφύλιος στον Σύριζα. Δεν βλέπω νεο κεντροαριστερό πόλο προς το παρόν.
Το κατάλαβε γρήγορα ο Κασσελάκης και θα εξελιχθεί στον μεγαλύτερο πολιτικό άθλο που έχει διάγει άγνωστος μέχρι πρόσφατα πολιτικός.
Ένας νέος ηγέτης γεννιέται.
Ποιοι είναι οι 9 εναπομείναντες ζαιοι που ακόμα στηρίζουν Στέφανο;

Θεωρώ δεδομένο πως ο Μωραΐτης ειναι ο ένας

Θεωρώ δεδομένο πως ο Μωραΐτης ειναι ο ένας
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μακριά το πας. Γω δίνω μέχρι ν' ανοίξουν τα σχολεία.
- Τοξοβόλος_UK
Ο Κασσελάκης παίζει σήμερα να πήρε κ τον μισό βελόπουλο εντωμεταξύ.georgebi έγραψε: 29 Ιουν 2024, 11:09 Ποιοι είναι οι 9 εναπομείναντες ζαιοι που ακόμα στηρίζουν Στέφανο;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 202 Απαντήσεις
- 5366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 7 Απαντήσεις