Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cavaliere έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 15:34
Ωραίος ο σουβλατζής. Μερακλής.
Ναι αλλά μας κάνει δικτυομπούλιν, μας λέει ξενέρηδες και κομπλεξικούς γιατί αρνούμεθα να δοκιμάσομε ...
Ναι αλλα τουλάχιστο ημείς έχομε την επιλογή να τον γράψομε εις τους όρχεις μας.
Κακό λόγο δε μπορώ να πω πάντως, είναι θαυμάστρια του πουλιού μου και αυτό το σέβομαι, οκ κρυφοθαυμάστρια είναι και λίγο ετεροφοβικός και αρκετά μισογύνης αλλά τους θαυμαστές μας δεν τους διαλέγουμε, δεν κρίνω, εξάλλου αυτός λούζεται τις επιλογές του.
Gherschaagk έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 11:18
Την έβλεπα με ρούχα άνετα που όσο να πεις δεν αναδείκνυαν το επίμαχο σημείο. Όποτε στην πρώτη αγκαλιά, σφικτή και εγκάρδια όπου τα κεφάλια μας είναι στους ώμους της καθεμιάς, κι έχουν κολλήσει τα κορμιά μας εντελώς απ' τη μέση και πάνω, έχω γουρλώσει τα μάτια απ' την έκπληξη γιατί με έπιασε εντελώς απροετοίμαστη...
Γραφικός έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 03:49
Και δεν βρίσκεις βαρετή τη ζωή χωρίς αιδοιολειξία;
Δεν πιστεύω να απαιτείς κάτι τέτοιο από τις σχέσεις σου, ε;
Εννοείται πως έχω απαιτήσεις και εννοείται πως γίνεται αυτό που θέλω, όπως το θέλω, όποτε το θέλω.
Κοίτα, όλοι και όλες λίγο πολύ ελπίζουμε να βρούμε τον/την πιο δοτικό/δοτική σύντροφο, δίνοντάς του/της όσο λιγότερα. Αρχίζουμε να γινόμαστε δοτικοί κι εμείς όταν αρχίζουμε να γινόμαστε ρεαλιστές. Αν εσύ έχεις καταφέρει μια τόσο συμφέρουσα προς εσένα αναλογία μπράβο σου και μαγκιά σου. Πάντως, αν ένας άνδρας έπραττε έτσι, θα θεωρούνταν κακοποιητικός μισογύνης που δεν ενδιαφέρεται για τον οργασμό της συντρόφου του.
Σουβλατζή δεν είχες χρόνο για το τόπικ στο λινκ? Ένα τόπικ που έχει στον τίτλο του ομοφυλοφιλία δεν το πρόσεξες; Και προσέχεις τα άλλα που δεν απευθύνονται σε ομοφυλόφυλους;
Γραφικός έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 17:27
Κοίτα, όλοι και όλες λίγο πολύ ελπίζουμε να βρούμε τον/την πιο δοτικό/δοτική σύντροφο, δίνοντάς του/της όσο λιγότερα.
Έπρεπε να το βάλεις στο αρσενικό γένος γιατί περιλαμβάνει και τα υπόλοιπα.
Ναι αλλά μας κάνει δικτυομπούλιν, μας λέει ξενέρηδες και κομπλεξικούς γιατί αρνούμεθα να δοκιμάσομε ...
Ναι αλλα τουλάχιστο ημείς έχομε την επιλογή να τον γράψομε εις τους όρχεις μας.
Κακό λόγο δε μπορώ να πω πάντως, είναι θαυμάστρια του πουλιού μου και αυτό το σέβομαι, οκ κρυφοθαυμάστρια είναι και λίγο ετεροφοβικός και αρκετά μισογύνης αλλά τους θαυμαστές μας δεν τους διαλέγουμε, δεν κρίνω, εξάλλου αυτός λούζεται τις επιλογές του.