δε μας ενδιαφερουν οι αντιπαλοι, και τι κανουν οι αλλοι..
αν και νωρις η κατασταση της εθνικης και το κλιμα σε σχεση με περισυ στα φιλικα με τη Σλοβενια ειναι η μερα με τη νυχτα, τα παιδια παιζουν με την φορα της Euroleague και των playoff, ειναι χαμηλος ο πηχης και οι προσδοκιες απο τις απανωτες καρπαζιες που εχουμε φαει τα τελευταια χρονια και μπορει να γινει καμια εκπληξη, το υλικο και τα αστρα αυτο δειχνουν..
panos291 έγραψε: 28 Ιουν 2024, 09:14
Αυτος ο Ρισασε δεν είναι ηδη 5δατος?
όχι ρε
και στη φουρνιά του στην εθνική εφήβων της Γαλλίας είχε τουλάχιστον 2-3 παίχτες καλύτερους απ'αυτόν
Μη βλέπεις που τον κάνανε ντραφτ οι Αμερικάνοι, είναι τελείως άγουρος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Daje έγραψε: 28 Ιουν 2024, 13:30
Poirier?
Εχει υπαρξει ποτε στην ιστορια καλυτερο ροστερ στο 4-5, πλην εποχης NBA MJ?
Αμυντικά όχι δεν έχει ξαναϋπάρξει τέτοιο πράμα ποτέ και πουθενά.
Επιθετικά, ε, έτσι κι έτσι, ο Γκομπέρ είναι ψιλοπουθενάς κι ο Γουέμπι λίγο άγουρος ακόμα
Ο Πουαριέ αλλαγή του Γκομπέρ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
ή βαριέσαι να παρακολουθήσεις μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι;
Θα πω για ντοσιστς που επαιξε τελευταιο αγώνα πριν 2 εβομαδες σε τελικους NBA και ηρθε να παιξει
Ενω αλλοι που κανανε διακοπες 2 μηνες πριν πετουσαν αετο στη μυκονο
Λεγεών έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:38
Κακή ξεκούραση να έχει, ο Γουόκαπ παλί θα σέρνεται όλη τη χρονιά και θα τρώει τη λέζα.
για μένα η αντιπαλότητα αυτή τη στιγμή δεν ισχύει. Οχι επειδή το θέλω εγώ αλλά στην πραγματικότητα. Ο Τράκης δεν έκανε τη διάγνωση για το Σλούκα επειδή έχει πρόβλημα με το Μπίλι αλλά για να έχει τον γέρο καλά του χρόνου που του δίνει και τρια καθαρά. Ο Γουόκαπ με την έλευση του Αργεντινού στα τέτοια μας αν είναι κουρασμένος, ας φορμαριστεί στο τέλος. Οπότε δε μασάμε ούτε καν για ΠΑπ, αν έρθει με το καλό ο φούρναρης που τον Κωστα θα τον κρατάει στα δεκάλεπτα να μπαίνει φρέσκος στο τέλος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κακή ξεκούραση να έχει, ο Γουόκαπ παλί θα σέρνεται όλη τη χρονιά και θα τρώει τη λέζα.
για μένα η αντιπαλότητα αυτή τη στιγμή δεν ισχύει. Οχι επειδή το θέλω εγώ αλλά στην πραγματικότητα. Ο Τράκης δεν έκανε τη διάγνωση για το Σλούκα επειδή έχει πρόβλημα με το Μπίλι αλλά για να έχει τον γέρο καλά του χρόνου που του δίνει και τρια καθαρά. Ο Γουόκαπ με την έλευση του Αργεντινού στα τέτοια μας αν είναι κουρασμένος, ας φορμαριστεί στο τέλος. Οπότε δε μασάμε ούτε καν για ΠΑπ, αν έρθει με το καλό ο φούρναρης που τον Κωστα θα τον κρατάει στα δεκάλεπτα να μπαίνει φρέσκος στο τέλος.
ευχαριστουμε για το γελιο που μας προσφερεις απλοχερα και με συνεπεια για αλλη μια φορα
ευχαριστουμε για το γελιο που μας προσφερεις απλοχερα και με συνεπεια για αλλη μια φορα
καλά τον δεκατο έβδομο και δώδεκα χρόνια θεατή αστον στην κοσμάρα του. Για μπάσκετ μιλάμε
Azzurra Carnelos
μας συμφέρει να κερδίσει η Ζηλανδία αν πετάξει έξω τη Σλοβενία
Azzurra Carnelos
Οι δικοί μας παίκτες αυτή τη στιγμή είναι οι πιο μπαρουτοκαπνισμένοι στον κόσμο Κάποιοι έπαιξαν στον Παναθηναϊκό ο οποίος πήρε την Ευρωλίγκα και μάλιστα χωρίς να έχει το ρόστερ κάτι που σημαίνει απόλυτη προσύλωση και σχεδιασμό και επίσης το ίδιο έκαναν και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κάποιοι άλλοι στον Ολυμπιακό που βγήκε τρίτος στην Ευρώπη και πριν απέκλεισε τη Μπαρτσελώνα στην έδρα της και τέλος έπαιξε πέντε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Δυο παίκτες έπαιξαν στη Φενέρ που πήγε και αυτήν Φ4 αποκλείοντας τη Μονακό και στο τέλος πήραν το πρωτάθλημα Τουρκίας. Δε νομίζω να έχει υπάρξει ποτέ τέτοια σύνθεση σε εθνική ομάδα, από άποψη μπασκετικής τριβής τη δεδομένη στιγμή.
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 18:15
Κάποιοι άλλοι στον Ολυμπιακό που βγήκε τρίτος στην Ευρώπη και πριν απέκλεισε τη Μπαρτσελώνα στην έδρα της και τέλος
αυτο που τσαμπουνατε συνεχεια που αποκλεισατε την ψοφια Μπαρτσελονα που την σκουπισε η Ρεαλ στα ισπανικα playoffs μετα το F4, πρεπει να το κανετε ξεχωριστο τοπικ σα το μιλκο καπ, κανονικα επρεπε να σας δωσουν κι ενα κυπελλο να το περιφερετε που να γραφει καταφεραμε και κερδισαμε την Μπαρτσελονα στο 5ο game με τα οξυγονα και μπραβο μας