!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο
Ξεχνάς το βαθύ κράτος των ΗΠΑ Εγώ πιστεύω ότι όντως είχε γίνει λαδιά με τις επιστολικές το 2020Rakomelofronas έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:17 Η μόνη περίπτωση να μην συντρίβουν οι Δημοκρατικοί είναι να κάνουν την υπέρβαση με Κένεντι, ο οποίος φαίνεται να είναι εκφραστής συμφερόντων που δεν θέλουν πόλεμο όπως και ο Τραμπ, σε αντίθεση με την ανοϊκη μαριονέτα που ξεφτιλιστηκε με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Στεναχωρέθηκα τώραGoBzi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:17Παίζει να μην κατέβει καν στις εκλογέςLibre arbitre έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:31 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αποκλείω καθόλου να ξαναεκλεγεί ο Μπάιντεν.![]()
https://twitter.com/spectatorindex/stat ... -ZF5Q&s=19
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η παρακμή του καπιταλισμού. Τελείωσε ως σύστημα, αλλά φυτοζωει επειδή δεν υπάρχει εναλλακτική, όπως έλεγε μια ψυχή, και πάμε για βαθιά άρρωστες δυστοπικες καταστάσεις, μέχρι να βρεθεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Η Μισελ είναι χειρότερη επιλογή ακόμα και από το ανοϊκό ζόμπι. Ακόμα και η Χίλαρι θα ήταν καλύτερη επιλογή.zteo έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:21Το ερώτημα είναι ποιος θα πάρει την θέση του.GoBzi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:17Παίζει να μην κατέβει καν στις εκλογέςLibre arbitre έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:31 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αποκλείω καθόλου να ξαναεκλεγεί ο Μπάιντεν.![]()
Εάν είναι η Καμαλα τότε θα νικήσει ο Τραμπ,εάν κάνουν την έκπληξη και κατεβάσουν Μισέλ τότε ο Τραμπ δεν έχει ελπίδα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Καραμελίτσα
Μεχρι και το CNN και η Guardian γραφουν για το ρεζιλικι του ανοικου στο debate, μονο καμποσα τρισαθλια ελληνικα σαιτς δεν το ειδαν.
Πραγματικα παιζει να εχουμε την χειρότερη δημοσιογραφια στον κοσμο.
Ε τοτε θα κατεβασουν οι Republicans τον Tom Brady
Χειρότερη ως προς τι.Scouser έγραψε: 28 Ιουν 2024, 09:13Η Μισελ είναι χειρότερη επιλογή ακόμα και από το ανοϊκό ζόμπι. Ακόμα και η Χίλαρι θα ήταν καλύτερη επιλογή.zteo έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:21Το ερώτημα είναι ποιος θα πάρει την θέση του.GoBzi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:17
Παίζει να μην κατέβει καν στις εκλογές![]()
Εάν είναι η Καμαλα τότε θα νικήσει ο Τραμπ,εάν κάνουν την έκπληξη και κατεβάσουν Μισέλ τότε ο Τραμπ δεν έχει ελπίδα.
Απέναντι στον αναξιόπιστο Τραμπ μπορεί να σταθεί άνετα και να συσπείρωση κόσμο και να τον νικήσει.
Ως πρόεδρος δεν θα είναι ούτε χειρότερη ούτε καλύτερη από τον Τραμπ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δε δούλεψεdna replication έγραψε: 27 Ιουν 2024, 20:06όλη η υπόθεση είναι το κοκτέιλ φαρμάκων και ντόπας να αποδώσει για 2ώρες,
μετά θα σβήσει για 2 εβδομάδες τουλάχιστον
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Να το δουμε παντως και απο την αλλη:Αν ειχαν οι ρεπουμπλικανοι κανα 50ρη υποψηφιο που να μπορει να αρθρωσει μερικες κουβεντες, θα τον ειχε κανει του αλατιου τον Μπαιντεν. Επελεξαν καποιον ο οποιος ειναι σε λιγο καλυτερη κατασταση απο τον Μπαιντεν αλλα οχι και πολυ. Και αυτος να εκλεγει, παλι ρεζιλι θα γινουν οι ΗΠΑ
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Dwarven Blacksmith
Μπάιντεν θελουμε. Όλη η δύναμη στα κρυφά σοβιέτ.
Πραξικοπηματίες gtfo.
Πραξικοπηματίες gtfo.
https://www.google.com/amp/s/www.skai.g ... impeit/amppanos291 έγραψε: 28 Ιουν 2024, 09:19 Μεχρι και το CNN και η Guardian γραφουν για το ρεζιλικι του ανοικου στο debate, μονο καμποσα τρισαθλια ελληνικα σαιτς δεν το ειδαν.
Το ανέφερε το Σκαι που είναι φουλ με τον Μπαιντεν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Mitharadir
Αυτό ήταν το πρώτο debate, άλλο ένα έχει συμφωνηθεί για τον Σεπτέμβριο.Το ντιμπέιτ αυτό απέχει 4 μήνες από τις εκλογές και το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών δεν έχει ακόμα κλειδώσει.Αλλα η αλήθεια είναι ότι ο Τραμπ ισοπέδωσε χτες τον Μπάιντεν και επιβεβαίωσε την φήμη του ως φαβορί των φετινών Αμερικανικών εκλογών μια και προηγείται ξεκάθαρα στις δημοσκοπήσεις του Μπάιντεν: https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1699 ... oy-vinteo/
Ακόμα και φίλα προσκείμενοι στους Δημοκρατικούς μιλάμε για πανωλεθρία (disaster) στο debate.Ευτυχως για αυτούς ο Μπάιντεν θα έχει την ευκαιρία να μελετήσει τα λάθη του και να προσπαθήσει να τα αποφύγει στο Debate του Σεπτεμβρίου.
Αν κάνει παρόμοια εμφάνιση και στο ντιμπέιτ του Σεπτεμβρίου έχει τελειώσει.

Ακόμα και φίλα προσκείμενοι στους Δημοκρατικούς μιλάμε για πανωλεθρία (disaster) στο debate.Ευτυχως για αυτούς ο Μπάιντεν θα έχει την ευκαιρία να μελετήσει τα λάθη του και να προσπαθήσει να τα αποφύγει στο Debate του Σεπτεμβρίου.
Αν κάνει παρόμοια εμφάνιση και στο ντιμπέιτ του Σεπτεμβρίου έχει τελειώσει.

-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αναρωτιεμαι αν προλαβαινουν να αλλαξουν υποψηφιο οι δημοκρατικοι
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-