https://twitter.com/patrickbetdavid/sta ... q_P6g&s=19
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο
Re: Ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν τον Ιούνιο
Πάντως το σχέδιο του Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση των 4 ανατολικών περιοχών στην Ρωσία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:37 Πάντως το σχέδιο του Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση των 4 ανατολικών περιοχών στην Ρωσία.
https://www.euractiv.com/section/global ... th-moscow/Two key advisers to Donald Trump have presented him with a plan to end Russia’s war in Ukraine — if he wins the presidential election — that involves telling Ukraine it will only get more US weapons if it enters into peace talks.
The United States would at the same time warn Moscow that any refusal to negotiate would result in increased US support for Ukraine, retired Lieutenant General Keith Kellogg, one of Trump’s national security advisers, said in an interview.
Ναι ρε αγόρι μου θα έρθει η Ρωσία στις διαπραγματεύσεις με σχέδιο προσάρτησης των 4 περιοχών.GoBzi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:43zteo έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:37 Πάντως το σχέδιο του Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση των 4 ανατολικών περιοχών στην Ρωσία.![]()
https://www.euractiv.com/section/global ... th-moscow/Two key advisers to Donald Trump have presented him with a plan to end Russia’s war in Ukraine — if he wins the presidential election — that involves telling Ukraine it will only get more US weapons if it enters into peace talks.
The United States would at the same time warn Moscow that any refusal to negotiate would result in increased US support for Ukraine, retired Lieutenant General Keith Kellogg, one of Trump’s national security advisers, said in an interview.
Οπότε εάν οι Αμερικάνοι αρνηθούν την πρόταση θα αποχωρισουν. Τότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Ρωσία ότι δεν διαπραγματευτικε.
Επίσης λέει το σχέδιο κατά παύση του πυρός χωρίς αποχώρηση των Ρωσικών στρατευμάτων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Νομίζω ότι για αυτόν τον λόγο το προγραμμάτισαν νωρίς για να έχουν χρόνο να κάνουν την αλλαγή εάν τα έκανε θάλασσα. Το ερώτημα ειναι ποιος η ποια; Η Καμαλα δεν τραβάει. Θα βγάλουν την Χιλαρι από την ναφθαλίνη η θα πάνε με τον Newsome,Green Dragon έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:25Ναι, το ντιμπέϊτ περίμεναν για να το καταλάβουν, από τα σύννεφα έπεσαν. Απίστευτο το μέγεθος του εμπαιγμού προς τους ψηφοφόρους, που τους φούσκωσαν έναν με μυαλό πουρέ για να ψηφίσουν.Fairfax έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:10 Τραγική εμφάνιση του Biden. Οι δημοκρατικοί ψάχνουν εναγωνίως αντικαταστάτη.
Με την ίδια λογική λέει πως θα συνεχίσει να δίνει όπλα στην Ουκρανία εάν μπει σε διαπραγματεύσεις. Ε οι Ουκρανοί θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις ζητώντας αποχώρηση της Ρωσίας από τις προσαρτημένες περιοχές.zteo έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:49Ναι ρε αγόρι μου θα έρθει η Ρωσία στις διαπραγματεύσεις με σχέδιο προσάρτησης των 4 περιοχών.GoBzi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:43zteo έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:37 Πάντως το σχέδιο του Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση των 4 ανατολικών περιοχών στην Ρωσία.![]()
Οπότε εάν οι Αμερικάνοι αρνηθούν την πρόταση θα αποχωρισουν. Τότε δεν μπορείς να κατηγορήσεις την Ρωσία ότι δεν διαπραγματευτικε.
Επίσης λέει το σχέδιο κατά παύση του πυρός χωρίς αποχώρηση των Ρωσικών στρατευμάτων.
Για εμένα αυτά είναι προεκλογικές παπάτζες για να τσιμπήσουν οι Αρίστοι. Στην αρχή ξεκίνησε με "σταματάμε την χρηματοδότηση της Ουκρανίας" και τώρα που πλησιάζουμε στις εκλογές έχουμε το "εάν μπουν σε διαπραγματεύσεις θα συνεχίσουμε να δίνουμε".
Με την καταπάτηση πυρός εννοείται πως δεν υπάρχει αποχώρηση στρατευμάτων, άσχετος για ποιον πόλεμο μιλάμε.
-
phorumaster
Newsom, βασικά είναι περίεργο που δεν το έχουν ήδη κάνει.Fairfax έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:58Νομίζω ότι για αυτόν τον λόγο το προγραμμάτισαν νωρίς για να έχουν χρόνο να κάνουν την αλλαγή εάν τα έκανε θάλασσα. Το ερώτημα ειναι ποιος η ποια; Η Καμαλα δεν τραβάει. Θα βγάλουν την Χιλαρι από την ναφθαλίνη η θα πάνε με τον Newsome,Green Dragon έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:25Ναι, το ντιμπέϊτ περίμεναν για να το καταλάβουν, από τα σύννεφα έπεσαν. Απίστευτο το μέγεθος του εμπαιγμού προς τους ψηφοφόρους, που τους φούσκωσαν έναν με μυαλό πουρέ για να ψηφίσουν.Fairfax έγραψε: 28 Ιουν 2024, 06:10 Τραγική εμφάνιση του Biden. Οι δημοκρατικοί ψάχνουν εναγωνίως αντικαταστάτη.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Η μόνη περίπτωση να μην συντρίβουν οι Δημοκρατικοί είναι να κάνουν την υπέρβαση με Κένεντι, ο οποίος φαίνεται να είναι εκφραστής συμφερόντων που δεν θέλουν πόλεμο όπως και ο Τραμπ, σε αντίθεση με την ανοϊκη μαριονέτα που ξεφτιλιστηκε με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αποκλείω καθόλου να ξαναεκλεγεί ο Μπάιντεν.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Σφαγη. Μέχρι τις εκλογές, η φάση θα θυμίζει κακοποίηση αρρωστου ηλικιωμενου. Ο Τραμπ απρόσμενα classy, το ανοϊκό ζόμπι του πρόσφερε ένα σωρό στιγμές που μπορούσε να τον χτυπήσει στην τραγική του εικόνα, αλλά δεν το έκανε. Χωρίς τελείως στημενους δημοσιογραφους και εξω απο απόλυτα προστατευμενο περιβάλλον, είναι απλα ο ανοϊκός παππούς σας. Εκεί που κατι πηγε να πει για το Medicaid και χαθηκε εντελως, ηταν τρομερα άβολο, αν δεν επρόκειτο για τέτοιας ταξης πολιτικό αλητη ειλικρινά θα τον λυπόμουν. Δεν προλαβαίνουν να τον αλλάξουν, αυτό το πλοίο εχει σαλπάρει.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι, το παρατήρησα και εγώ, νομίζω κερδισμένος βγήκε από αυτό. Εάν ήταν η Χίλαρι στην θέση του Τζο θα της είχε γαμήσει την ψυχή.Scouser έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:37 Ο Τραμπ απρόσμενα classy, το ανοϊκό ζόμπι του πρόσφερε ένα σωρό στιγμές που μπορούσε να τον χτυπήσει στην τραγική του εικόνα, αλλά δεν το έκανε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Παίζει να μην κατέβει καν στις εκλογέςLibre arbitre έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:31 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αποκλείω καθόλου να ξαναεκλεγεί ο Μπάιντεν.
https://twitter.com/spectatorindex/stat ... -ZF5Q&s=19
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το κυριότερο μειονέκτημα του Μπάιντεν δεν ήσαν αυτά που έλεγε αλλά η σβησμένη φωνή του,ήταν προφανής η διαφορά υγείας των δύο και αυτό στις αμερικανικές εκλογές μετράει.Για να μη μετρήσει οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ιδεολογικοποιήσουν την αναμέτρηση αλά ευρωπαικά στυλ ψηφίστε αντι - Τραμπ διότι είναι ακροδεξιός και δεν έχει σημασία ποιόν αλλά δεν ξέρω αν πιάνει και πόσο εκεί.
Όμως και η αλλαγή υποψηφίου λίγο πριν τις εκλογές είναι δύσκολη.
Όμως και η αλλαγή υποψηφίου λίγο πριν τις εκλογές είναι δύσκολη.
Το ερώτημα είναι ποιος θα πάρει την θέση του.GoBzi έγραψε: 28 Ιουν 2024, 08:17Παίζει να μην κατέβει καν στις εκλογέςLibre arbitre έγραψε: 28 Ιουν 2024, 07:31 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αποκλείω καθόλου να ξαναεκλεγεί ο Μπάιντεν.![]()
https://twitter.com/spectatorindex/stat ... -ZF5Q&s=19
Εάν είναι η Καμαλα τότε θα νικήσει ο Τραμπ,εάν κάνουν την έκπληξη και κατεβάσουν Μισέλ τότε ο Τραμπ δεν έχει ελπίδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-