Αυτή είναι η δουλειά του FDA. Του οργανισμού που αποφασίζει και για τα εμβόλια που είναι ασφαλή. Έμπιστος οργανισμός.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 00:54 εύκολο να χτυπάς την εταιρεία.
ή έστω πιο ευκολο απο το να κυνηγήσεις κάτι δεκάδες χιλιάδες γιατρούς που το συνταγογραφούσαν για πλάκα και χωρίς monitoring.
λες και ήταν παράνομο φάρμακο ξέρω γω ή στο χώνανε στο στόμα με την βία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
έχετε καταλάβει τι έχει παιχτεί με τα οπιοειδή στις ΗΠΑ;
- hellegennes
Re: έχετε καταλάβει τι έχει παιχτεί με τα οπιοειδή στις ΗΠΑ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με τον δόλο. Πολυ χειρότερο.GoBack έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:06 Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σας,με το ζορι τους τα εδιναν;Δεν καταλαβαιναν καποια στιγμη οτι επαιρναν ναρκωτικα;![]()
Και ναι, το καταλάβαιναν. Οταν είχαν εξαρτοποιηθεί τελείως.
Εσένα δηλαδή αν σούγραφε ο γιατρός σου παυσίπονα, πόσο θα ήθελε για να καταλάβεις οτι είναι πρέζα και την πάτησες; Αν είχες παιδί, πόσο θα ήθελε ωσπου να το καταλάβει;
Οι προεκτάσεις αυτής της υπόθεσης είναι τόσο τεράστιες, που δεν απορρώ οτι πολλοί δυσκολεύονται να τις καταλάβουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 28 Ιουν 2024, 02:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1. Δεν είναι μίζα. Είναι νόμιμο μπόνους επίτευξης στόχου με σύμβαση κατατεθειμένη μέχρι και στην εφορία ...πλέον.Imperium έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:07 Βασικά εγώ πιστεύω οτι γιατρός ή φαρμακοποιός που πήρε μίζα για να προωθήσει φάρμακο, πρέπει αυτόματα να ξηλώνεται.
No ifs, no buts.
2. Αν γινόταν αυτό που λες, δεν θα μενε σχεδόν κανένας να μας περιθάλψει (εξυπηρετήσει).
3. Το 2 ισχύει και για πληθώρα άλλων επαγγελμάτων
Βασικά αυτή είναι η δουλειά της εταιρείας, εδώ που τα λέμε. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι είναι τίμιοι. Η δουλεια του FDA είναι να τους αστυνομεύει οταν πάνε να κάνουνε καμμιά πουστιά. Βέβαια βλέπουμε για τι ακριβώς αστυνόμευση πρόκειται. Μαφίας.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:11Αυτή είναι η δουλειά του FDA. Του οργανισμού που αποφασίζει και για τα εμβόλια που είναι ασφαλή. Έμπιστος οργανισμός.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 00:54 εύκολο να χτυπάς την εταιρεία.
ή έστω πιο ευκολο απο το να κυνηγήσεις κάτι δεκάδες χιλιάδες γιατρούς που το συνταγογραφούσαν για πλάκα και χωρίς monitoring.
λες και ήταν παράνομο φάρμακο ξέρω γω ή στο χώνανε στο στόμα με την βία.
Λογικα απο την πρωτη δοση,βαρια δευτερη,ε απο την τριτη και μετα δεν θα πηγαινα στο δασος για κυνηγι.Imperium έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:11
Εσένα δηλαδή αν σούγραφε ο γιατρός σου παυσίπονα, πόσο θα ήθελε για να καταλάβεις οτι είναι πρέζα και την πάτησες; ==
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
student έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:05
Μακάρι να χεις δίκιο. Γιατί και εγώ καλό βλέπω βαθιά μέσα του μεν...
σαν να υπάρχει κάποιο βαρύ απωθημένο δε, που προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει είτε δια της επίδειξης βίας...είτε δια της επίδειξης οικονομικής ευμάρειας.
Εύχομαι να ναι όπως τα λες (αν και το ..."αφελής" ????...χλωμό εως πεθαμένο imho, για τον Όθωνα μιλάμε) .
Εύχομαι επίσης ο Θεός να τον ελευθερώσει κάποια στιγμή στο μέλλον από τα όποια βαρίδια της ψυχής του.
άκου ψυχολόγε.
εδώ μέσα, είμαι από τους πιο ειλικρινείς. όταν ξεπερνάς τα όρια, απλά σου υπενθυμίζω τι συνέπειες θα είχε αυτό στην πραγματική ζωή. όταν αρχίζεις τα ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις έχοντας αναφέρει και το παιδί μου λίγο πριν και μην έχοντας καν το θάρρος να ξεστομίσεις αντρίκια αυτό που σκέφτεσαι, θα τις αρπάξεις. Όχι γιατί είμαι βίαιος (που δεν είμαι) αλλά γιατί μερικοί μόνο έτσι καταλαβαίνετε.
το αυτό ισχύει για κάθε ένα που νομίζει ότι μπορεί να λέει ο,τι του κατέβει στην γκλάβα χωρίς συνέπειες. το πρόβλημα δεν είμαι εγώ που ενημερώνω για τις φάπες. αλλά εσύ και μερικοι άλλοι εδώ μέσα που γράφετε σα δε θα τόλμαγατε ποτέ να πείτε εκεί έξω (για παιδεραστές, για καρκίνους, για δολοφόνους κλπ)
απλά δεν είμαι υποκριτής.
πάμε στα λεφτά τώρα.
ουδέποτε είπα ότι μόνο τα λεφτά και τίποτα άλλο.επίσης όσοι με ξέρουν (και από δω) το γνωρίζουν, όπως γνωρίζουν πως βάζω πολλές φορές την επιστήμη πάνω από την τσέπη μου ακόμα και όταν έχω να κάνω με ηλίθιους.
είπα ότι τα λεφτά, καθώς και όσα άλλα έχεις, είναι προέκτασή σου. μόλις αποκτήσεις κάτι από αυτά θα το καταλάβεις.
αν θεωρείς ότι no money, no otto, σου λέω ότι είμαι αρκετά ωραίος για να σου φάω την γκόμενα ακόμα και χρεωκοπημένος, αρκετά μορφωμένος και ξενόγλωσσος ώστε να σταθώ με αξιώσεις σε κάθε κύκλο.
Σε ευχαριστώ που διαφώνησες με το "αφελής" , γιατί όντως δεν είμαι. Αν κάποιος με περνάει για τέτοιο, είναι καλό βέβαια για πολλούς λόγους.
αυτά από μένα και άσε τα ψυχογραφήματα,γιατί όπως έχω πει και σε άλλους άκυρους όπως εσύ, οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα γνωρίζομαστε κοντά 20 χρόνια πολλοί εξ αυτών και σε προσωπικό επίπεδο εκτός φόρουμ. Οπότε με το να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα/αναλύσεις απλά δείχνεις πόσο άκυρος είσαι εδώ μέσα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπα, δεν νομίζω, αν το καταλάβαινες απ' την πρώτη δόση, μάλλον ο πόνος σου ήταν λίγο κατα φαντασίαν.
Το παιδί σου από πότε να το καταλάβαινε;
Η γιαγιά και ο παπούς;
Δεν είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι όσο είσαι εσύ προφανώς.
- Otto Weininger
δεν έχει καμία ευθύνη ο ασθενής. μόνο αν παρακούσει οδηγίες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δεν ξερω ρε συ,ειμαστε και στην εποχη της πληροφοριας.Αν ειχα παιδι και εσπαγε το χερι του πχ δεν θα του εδινα καν παυσιπονο επειδη του το γραψε καποιος ταλαιπωρος,πρεπει να σκληραγωγηθει η νεα γενια.Γιαγιαδες παππουδες τωρα οκ τη ζησαν τη ζωη τους.Imperium έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:23Μπα, δεν νομίζω, αν το καταλάβαινες απ' την πρώτη δόση, μάλλον ο πόνος σου ήταν λίγο κατα φαντασίαν.
Το παιδί σου από πότε να το καταλάβαινε;
Η γιαγιά και ο παπούς;
Δεν είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι όσο είσαι εσύ προφανώς.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Φοβερό read! Να γράψω εδώ κάποια πράγματα για όσους δεν θα διαβάσουν την απόφαση, δλδ το 99% των πόστερςfoscilis έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:30 Μια οικογενειακή εταιρεία, η Purdue Pharma, της οικογένειας Sackler έβγαλε αρχές της δεκαετίας του 2000 το oxycontin που είναι σαν την ηρωίνη αλλά σε χάπι και κάτι σαβουρομμύρια φορές πιο εθιστικό, και οι γιατροί πήγαινες με καρούμπαλο από στουκάρισμα σε ντουλάπι και σου έλεγαν πάρε πέντε χάπια την ημέρα για μια βδομάδα όπως γίνεται εδώ ξερωγω με τα ντεπόν, με αποτέλεσμα την "κρίση των οπιοειδών" δηλαδή όλα αυτά τα ζόμπι που βλέπετε στα βιντεάκια στα social και πάνω από 70.000 θανάτους τον χρόνο.
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν τοπικές κυβερνήσεις, ιδρύματα, θύματα και συγγενείς ότι αυτό δεν ήταν ακριβώς νόμιμο και άρχισαν τις αγωγές στην Purdue και στην οικογένεια που τη διαχειρίζεται. Αυτοί τελικά κατέληξαν σε έναν εθνικό συμβιβασμό που έλεγε ότι θα δώσουν 6 δισεκατομμύρια αποζημίωση (δηλαδή περίπου 1-2 χιλιάρικα ανά θύμα μετρώντας μόνο τα άμεσα θύματα), η Purdue χρεωκοπεί, διαλύεται και επανιδρύεται σαν εταιρεία αφιερωμένη στο να γιατρέψει τη ζημιά που προκάλεσε το Oxycontinκαι κυρίως η οικογένεια εξασφαλίζει 50 δισεκατομμύρια από τα ήδη μαζεμένα κέρδη (τα οποία έχει μεταφέρει σε άλλους, μη εταιρικούς λογαριασμούς) και το ακαταδίωκτο από περαιτέρω διεκδικήσεις μολονότι η εταιρεία δεν είναι ανώνυμη αλλά προσωπική τους κτήση.
Απ' ό,τι με πληροφόρησαν αυτή τη στιγμή τα Windows στις ειδήσεις κάτω αριστερά, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματικό τον συμβιβασμό με 5-4. Δεν έκρινε απ' ό,τι κατάλαβα την ουσία του προβλήματος αλλά το αστικό ζήτημα.
Την απόφαση την έγραψε ο Gorshuch που είναι το τελευταίο εναπομείναν παιδί των λουλουδιών στο δικαστήριο, αλλά συμφώνησαν ο Thomas που είναι ο πιο δεξιός δικαστής που έχει υπάρξει ποτέ, ο Alito που τον διόρισε ο Bush, η Amy Barett δλδ το μιλφόνι που διόρισε ο Τραμπ και η τρελο-Ketanji Jackson που ήταν ο woke διορισμός του Biden. Το βασικό τους επιχείρημα ήταν ότι η συμφωνία είναι εξωφρενικά παράνομη: επιλεκτικές χρεωκοπίες, προσωπική ασυλία ακόμα και από ποινικές ευθύνες, συμφωνία με μέρος των θυμάτων ενώ καταφανέστατα η πλειοψηφία ούτε καν ρωτήθηκε.
Οι 4 που διαφώνησαν ήταν επίσης ανάμικτοι συντηρητικοί-προοδευτικοί, με βασικό επιχείρημα ότι για τα θύματα κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά ο κυκεώνας δικών που ακολουθεί τώρα, όλες βέβαια με στόχο τον κώλο των Sackler.
https://en.wikipedia.org/wiki/Purdue_Pharma
https://www.documentcloud.org/documents ... due-pharma
Τι ακριβώς έγινε:
Το 2007 ένας affiliate της Purdue κρίθηκε ένοχος για διαφήμιση του oxycontin ως πιο ασφαλούς από αντίστοιχα αναλγησικά (mega-lie). Οι Sackler αμέσως ατάλαβαν ότι αυτό ήταν μόνο η αρχή και θα έρχονταν χιλιάδες μηνύσεις (ατσίδες) και από κει που παίρναν μόνο το 15% των κερδών πίσω, άρχισαν να παίρνουν το 70%(!) από 2008 ως 2016. Αυτά τα τα έβαζαν σε overseas trusts και σε άλλες οικογενειακές επιχειρήσεις.
(Προσέξτε ότι το παραπάνω δεν είναι παράνομο αλλά ΕΙΝΑΙ καρα-πούστικο!)
Το 2019, με την εταιρία να έχει πλέον πολύ λιγότερα κεφάλαια, αφού είχαν αφαιρέσει 11δις απ'αυτήν, υπέβαλαν αίτηση πτώχευσης, στην οποία έγινε παζάρι με την οικογένεια να προτείνει την επιστροφή 4.5 απ'τα 11δις στα "ταμεία" της εταιρίας ώστε κάθε θύμα να αποζημειωθεί με 3500 (ή και παραπάνω για τις σοβαρές υποθέσεις πχ θάνατοι).
Σε αντάλλαγμα, οι Sackler θα λάμβαναν αμνηστία για πάντα(!) από οποιαδήποτε claims για εξαπάτηση ή willful misconduct. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα.
Το σημαντικό όμως είναι ότι και πάλι η απόφαση του Δικαστηρίου έπρεπε να στηριχθεί στο αν όντως νομικά κάτι τέτοιο στέκει και ΟΧΙ στο πόσο γιγαντιαία λαμόγια είναι οι Sackler!
Τελικά διάβασα και τα δύο arguments και η απόφαση πραγματικά κρίθηκε από μια κλωστή.
Τι λέει η απόφαση
1) Η πλειοψηφία έδειξε ότι στις 6 προτάσεις που καθορίζουν πως γίνεται ένας συμβιβασμός χρεωκοπίας, οι πρώτες 5 αφορούν μόνο τους debtors (εδώ την Purdue) και ΟΧΙ τους non-debtors (εδώ τα μέλη της οικογένειας που πρότειναν το εξωπραγματικό deal). Το πρόβλημα ήταν μόνο στην 6η πρόταση που λέει, "είναι επίσης αποδεκτό όποιο πλάνο είναι APPROPRIATE και συνάδει με τα προηγούμενα".
Ε, η πλειοψηφία έκρινε ότι αυτό δεν μπορεί να μετατρέψει ξαφνικά provisions που αφορούν τους debtors (την εταιρία) σε provisions που αφορούν non-debtors (την οικογένεια).
Η μειοψηφία διαφώνησε και είπε ότι αυτό γίνεται και σε άλλες περιπτώσεις, δλδ non-debtors να αναλάβουν την εκπροσώπηση debtors για διάφορους λόγους.
Η πλειοψηφία ανταπάντησε ότι και σε κείνες τις περιπτώσεις όμως, αυτό γίνεται για να επέλθει συμβιβασμός για τον debtor (εταιρία), όχι να εξασφαλισθούν και να προστατευούν από μηνύσεις οι non-debtors (οικογένεια)! Αυτό μου φαίνεται εξόχως λογικό.
2) Μετά η μειοψηφία αναφέρθηκε σε πάρα πολλές υποθέσεις που έχουν γίνει τέτοιοι συλλογικοί συμβιβασμοί, όπως με τον asbestos και άλλες. Επίσης, αναφέρθηκε στα προφανή πλεονεκτήματα: το κάλλιο "πέντε και στο χέρι" που είπε ο φόσι παρά τον δύσκολο δρόμο των μηνύσεων όπου δεν είναι σίγουρο αν θα τα πάρουνε ή που μπορεί κάποια ομάδα μηνυτών να προσλάβει τον Κούγια και να αδειάσουν το ταμείο, αφήνοντας ψίχουλα για τους επόμενους. Ακούγεται εξόχως pragmatic.
Όμως η πλειοψηφία, πχ για τον asbestos, κατέδειξε ένα νόμο του Κογκρέσου που explicitly έγραφε για εξαίρεση για το συγκεκριμένο, κάτι που δυναμώνει την άποψη ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η άνωθεν 6η πρόταση (περί "appropriate") για να ξεχειλώνονται πλήρως οι 5 προηγούμενες σούπερ-συγκεκριμένες. Ngl, το συγκεκριμένο περί asbestos, μου έφερε λίγο σε lie by omission απ'την πλευρά της μειοψηφίας.
3) Ίσως το πιο σημαντικό όμως επιχείρημα της πλειοψηφίας ήταν το εξής. Σε μια χρεοκωπία, ο debtor πάντα φέρνει ΟΛΑ τα assets του στο τραπέζι για διακανονισμό. Έστω λοιπόν ότι δεχόμαστε να κάνουμε deal με τους non-debtors (οικογένεια) στην θέση του αληθινού debtor (εταιρία), κάτι που θα έκανε νόμιμη την (ηθικά σκανδαλώδη) μελλοντική προστασία της οικογένειας από οποιαδήποτε μελλοντική μήνυση. Δεν πρέπει τότε να φερθούμε το ίδιο και στα assets, δλδ η οικογένεια να φέρει στο τραπέζι τα 11δις της που έβγαλε προληπτικά έναντι των μόλις 4.5 που προτείνει να επιστρέψει?
Συμπέρασμα:
Είναι φοβερό πόσο κοντά στο να μην περάσει ήταν αυτό (από νομικής άποψης) και αυτό εξηγεί το 5-4 για μένα. Και όχι βέβαια αστείες κατηγορίες για πουλημένους δικαστές. Είναι θέμα μη πολιτικό (partisan) απ'αυτά που δείχνουν ποιοι δικαστές σκέφτονται πραγματικά με το γράμμα του νόμου και ποιοι με το πνεύμα (ας πούμε, γιατί εδώ νομίζω δεν έστεκε καν το 2ο). Όταν το θέμα είναι κομματικό, εκεί βλέπεις άλλες προτεραιότητες...
Για μένα είναι τέλεια απόφαση, αφού είμαι φανατικά υπέρ του γράμματος, και θεωρώ ότι οι διασταλτικές ερμηνείες (τα παραθυράκια) είναι που έχουν γαμήσει την δικαιοσύνη.
Αν θέλει το Κογκρέσο, μπορεί πάντα να το κάνει πιο secure, βγάζοντας νόμο που να λέει ότι είναι παράνομο να βγάζεις τόσα χρήματα αμυντικά έναντι σίγουρων μελλοντικών μηνύσεων (μλκ μου, έπαιρναν πίσω το 70% των κερδών!!!)
Βέβαια, μιλάμε για το ίδιο κογκρέσο που επιτρέπει στην Πελόζι να κάνει προφανές insider trading, οπότε δεν ξέρω πως θα έβγαζαν νόμο για το παραπάνω (που είναι της ίδιας τάξης προφανότητας)
Ωραία δέντρα, δάσος δεν βλέπω όμως...Είναι φοβερό πόσο κοντά στο να μην περάσει ήταν αυτό (από νομικής άποψης) και αυτό εξηγεί το 5-4 για μένα. Και όχι βέβαια αστείες κατηγορίες για πουλημένους δικαστές.
Ε, ναι, και το οτι είναι όλοι μες στη μπίχλα (insider trading της Pelosi) τι ρόλο να 'παιξε; Σάμπως οι 4 είχαν τέτοιες έννοιες; Φτου κακα.
- masterridley
Για το oxycontin, μια χαρά έχει χαρακτηριστεί ως schedule II drug. Πιο πάνω δεν έχει, schedule I σημαίνει μη χορήγηση ποτέ και πουθενά!
Αυτό είναι ο ορισμός του schedule II:
Σκεφτείτε ότι στο schedule II είναι και το fentanyl που είναι 50 με 100 φορές πιο δυνατό από ΟΛΑ τα οποιοειδή (και μόνο 20-40 πιο δυνατό από ηρωίνη)!
Αυτό είναι ο ορισμός του schedule II:
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Σαφώς και έχει θέση για ιατρική χρήση σε βαριές περιπτώσεις πόνου. Και όχι βέβαια ως καραμέλα.-The drug has a high potential for abuse.
- The drug has a currently accepted medical use in treatment in the United States or a currently accepted medical use with severe restrictions.
-- Abuse of the drug may lead to severe psychological or physical dependence.
Σκεφτείτε ότι στο schedule II είναι και το fentanyl που είναι 50 με 100 φορές πιο δυνατό από ΟΛΑ τα οποιοειδή (και μόνο 20-40 πιο δυνατό από ηρωίνη)!
Ευχαριστώ που αποδεικνύεις ξανά και συμπυκνωμένα όλα τα απωθημένα που κουβαλάς και την ανάγκη σου για επίδειξη και επιβεβαίωση. Δεν έχει νόημα να ασχοληθώ με ένα ένα, τα παραθέτεις από μόνος σου ΑΨΟΓΑ. Το κάνεις άλλωστε απολύτως επιτυχημένα εδώ μέσα 20 χρόνια.Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:22student έγραψε: 28 Ιουν 2024, 02:05
Μακάρι να χεις δίκιο. Γιατί και εγώ καλό βλέπω βαθιά μέσα του μεν...
σαν να υπάρχει κάποιο βαρύ απωθημένο δε, που προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει είτε δια της επίδειξης βίας...είτε δια της επίδειξης οικονομικής ευμάρειας.
Εύχομαι να ναι όπως τα λες (αν και το ..."αφελής" ????...χλωμό εως πεθαμένο imho, για τον Όθωνα μιλάμε) .
Εύχομαι επίσης ο Θεός να τον ελευθερώσει κάποια στιγμή στο μέλλον από τα όποια βαρίδια της ψυχής του.
άκου ψυχολόγε.
εδώ μέσα, είμαι από τους πιο ειλικρινείς. όταν ξεπερνάς τα όρια, απλά σου υπενθυμίζω τι συνέπειες θα είχε αυτό στην πραγματική ζωή. όταν αρχίζεις τα ὕβρις → ἄτη → νέμεσις → τίσις έχοντας αναφέρει και το παιδί μου λίγο πριν και μην έχοντας καν το θάρρος να ξεστομίσεις αντρίκια αυτό που σκέφτεσαι, θα τις αρπάξεις. Όχι γιατί είμαι βίαιος (που δεν είμαι) αλλά γιατί μερικοί μόνο έτσι καταλαβαίνετε.
το αυτό ισχύει για κάθε ένα που νομίζει ότι μπορεί να λέει ο,τι του κατέβει στην γκλάβα χωρίς συνέπειες. το πρόβλημα δεν είμαι εγώ που ενημερώνω για τις φάπες. αλλά εσύ και μερικοι άλλοι εδώ μέσα που γράφετε σα δε θα τόλμαγατε ποτέ να πείτε εκεί έξω (για παιδεραστές, για καρκίνους, για δολοφόνους κλπ)
απλά δεν είμαι υποκριτής.
πάμε στα λεφτά τώρα.
ουδέποτε είπα ότι μόνο τα λεφτά και τίποτα άλλο.επίσης όσοι με ξέρουν (και από δω) το γνωρίζουν, όπως γνωρίζουν πως βάζω πολλές φορές την επιστήμη πάνω από την τσέπη μου ακόμα και όταν έχω να κάνω με ηλίθιους.
είπα ότι τα λεφτά, καθώς και όσα άλλα έχεις, είναι προέκτασή σου. μόλις αποκτήσεις κάτι από αυτά θα το καταλάβεις.
αν θεωρείς ότι no money, no otto, σου λέω ότι είμαι αρκετά ωραίος για να σου φάω την γκόμενα ακόμα και χρεωκοπημένος, αρκετά μορφωμένος και ξενόγλωσσος ώστε να σταθώ με αξιώσεις σε κάθε κύκλο.
Σε ευχαριστώ που διαφώνησες με το "αφελής" , γιατί όντως δεν είμαι. Αν κάποιος με περνάει για τέτοιο, είναι καλό βέβαια για πολλούς λόγους.
αυτά από μένα και άσε τα ψυχογραφήματα,γιατί όπως έχω πει και σε άλλους άκυρους όπως εσύ, οι περισσότεροι από μας εδώ μέσα γνωρίζομαστε κοντά 20 χρόνια πολλοί εξ αυτών και σε προσωπικό επίπεδο εκτός φόρουμ. Οπότε με το να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα/αναλύσεις απλά δείχνεις πόσο άκυρος είσαι εδώ μέσα.
Το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω για να μη μένουν οι πούστικες λασπολογίες σου στον αέρα, είναι ότι μία φορά σου είπα αχ ρε μουνάκι ο Θεός να σε φυλάξει να μην πάθει κάτι το δικό σου παιδί και βρεθείς στην ίδια θέση, όταν μιλούσες υβριστικά σαν βέβηλο βρωμοκομματόσκυλο (κατά τη γνώμη μου) για το χαμένο παιδί εκείνης της μάνας. Από τότε όλο πετάς κάτι υπονοούμενα για κάποιους που καταριούνται τα παιδιά σου και εύχονται να πάθει κακό η οικογένειά σου και όπως ξεκαθαρίζεις παραπάνω δείχνεις εμένα. Έτσι θέλεις να το δεις, έτσι το βλέπεις και το διαλαλείς. Παίζει να είναι και η συνείδησή σου που σε ελέγχει και κλασσικά πρέπει να τα ρίξεις αλλού από το να ελεγχθεί η εξοχότητά σου όπως την περιγράφεις εύγλωττα στο παραπάνω ave moi λογίδριό σου. Έστω μια περαστική σκέψη...ρε λες να λέω μαλακίες, γιατί μου τα χώνει τώρα αυτός (ο άκυρος κανένας) τόσο χοντρά?
Να ξέρεις λοιπόν ότι εκείνη τη στιγμή που μιλούσες όπως μιλούσες πάνω απ το νωπό μνήμα εκείνης της κόρης, αν ήμουνα μπροστά σου, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ. Μέσα στα μούτρα. Και γαμώ και τα κραβ μαγκά σου, και γαμώ και τις απειλές σου ότι θα με έβαζες σε καροτσάκι και θα με τρέφανε με σωληνάκια. Μπράβε άσβερκε. Θα έγραφα στ αρχίδια μου ό,τι και να κινδύνευα να πάθω από το ανισόρροπο πίτμπουλ της γειτονιάς, που μόλις του θίξεις τον εγωισμό εφευρίσκει μια δικαιολογία για να μεταμορφωθεί σε μια αποβλακωμένη φονική μηχανή....προέκταση του εαυτού του.
Γιατί έτσι είμαι, έτσι μεγάλωσα. Όποτε συναντήσω επαρμένο άσβερκο νταβατζή, ή επαρμένο μορφωμένο πλούσιο μορφονιό να διαπράττει ύβρη ...θα του πω αχ ρε μουνάκι ο Θεός να σε φυλάξει να μην βρεθείς στη θέση αυτού που βεβηλώνεις. Όχι χαιρέκακα, όπως θέλεις να νομίζεις. Πόσο μάλλον σαν κατάρα. Μακρυά από εμένα τέτοια συναισθήματα.
Σαν καμπανάκι έναντι ενδεχόμενης ύβρεως, ακόμα και αν κάνω το λάθος να συμπεριλάβω την προσωπική μου αγανάκτηση (το σκέλος "μουνάκι/νακιμου"). Σαν συναγερμός για κακό στην ψυχή. Σαν σειρήνα να σκάσεις, να κλείσεις το στόμα και να μην λαλείς μεγάλα και βλάσφημα μέσα στη μέθη της έπαρσής σου.
Και στ αρχίδια μου οι συνέπειες. Κι από σένα και από τον ίδιο το διάολο, το σατανά. Έτσι είμαι, έτσι μεγάλωσα. Θεωρώ την ύβρη ενώπιον του Κυρίου τόσο μεγάλο κακό, που όταν κατά την όποια κρίση μου, τη συναντήσω, πρέπει να βαρέσω καμπάνα. Έχεις δίκιο ότι πρέπει να αφαιρέσω την προσωπική μου αγανάκτηση. Δεν θα έπρεπε να πω εκεί το αχ βρε μουνάκι....θα έπρεπε απλά να σου πω "ο Θεός να σε φυλάξει να μην δεις έτσι το δικό του παιδί". Έτσι όμως το ένιωθα πρώτιστα. Ότι μαζεύεις κάρβουνα πυρωμένα πάνω από την ψυχή σου με αυτά που ξεστόμιζες. Κάρβουνα πυρωμένα που παίζει ενδεχόμενο το μουνάκι ο διάολος να ζητήσει να εισπράξει.
Στην τελική, αν είμαι εντάξει με τον ουρανό, τι να μου κλάσουν οι απειλές των ανθρώπων. Πόσο μάλλον επαρμένων υβριστών...και μ εσένα όμως εντάξει νιώθει η ψυχή μου. Αυτά που έχω να σου πω όταν η έπαρσή σου σε οδηγεί, imo, σε ενδεχόμενη ύβρη, θα στα πω. Που θα πάει, θα αφαιρέσω κάποτε και το σκέλος της αγανάκτησης που εμφανίζεται σαν κακή ρίζα όποτε συναντάω τόσο αρρωστημένους εγωισμούς...που έχουν όμως ελπίδα κάποια στιγμή να ξυπνήσουν.
- masterridley
Ο Otto Weininger έχει δίκιο ως προς το ότι είναι ψέμα ότι ο FDA είπε ότι είναι αθώο το φάρμακο. Βλέπε το προηγούμενο ποστ μου. Μια χαρά το κατηγοριοποιήσανε.
Επίσης έχει δίκιο ότι θα έπρεπε να βρουν όλους αυτούς τους ασθενείς που πεθάνανε και να ψάξουν τους γιατρούς τους και να τους γαμήσουνε. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλο μας, μεγάλο ποσοστό των θυμάτων δεν ήταν παρά τζάνκια που βρήκαν πρόθυμους pushers εεε εννοώ γιατρούς για να καλύψουν την ανάγκη τους.
Θα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τις legit υποθέσεις απ'την δοσολογία και μόνο θαρρώ. Αν έπεσες και γάμησες την μέση σου, θα παίρνεις ξέρωγω 3 χάπια. Αν ο γιατρός σου έγραφε 13, τότε σημαίνει ότι έκανες recreational use.
...
Απ'την άλλη, ο Όττο έχει τραγικό λάθος που υποννοεί ότι δεν φταίει η εταιρία. Αν διαβάσει το μεγάλο ποστ μου, θα δει ότι δεν πάει μέσα για την καταστροφικότητα του φαρμάκου εν προκειμένω, αλλά για το ότι παραπλάνησε μέσω διαφήμισης ότι το φάρμακο είναι πιο ασφαλές απ'ότι είναι!
Και αυτό χωρίς να ξέρω αν κάναν άλλα χειρότερα, πχ δωράκια σε γιατρούς, που φαντάζομαι κάνουν όλες οι φαρμακευτικές.
Επίσης έχει δίκιο ότι θα έπρεπε να βρουν όλους αυτούς τους ασθενείς που πεθάνανε και να ψάξουν τους γιατρούς τους και να τους γαμήσουνε. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ'το δάκτυλο μας, μεγάλο ποσοστό των θυμάτων δεν ήταν παρά τζάνκια που βρήκαν πρόθυμους pushers εεε εννοώ γιατρούς για να καλύψουν την ανάγκη τους.
Θα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τις legit υποθέσεις απ'την δοσολογία και μόνο θαρρώ. Αν έπεσες και γάμησες την μέση σου, θα παίρνεις ξέρωγω 3 χάπια. Αν ο γιατρός σου έγραφε 13, τότε σημαίνει ότι έκανες recreational use.
...
Απ'την άλλη, ο Όττο έχει τραγικό λάθος που υποννοεί ότι δεν φταίει η εταιρία. Αν διαβάσει το μεγάλο ποστ μου, θα δει ότι δεν πάει μέσα για την καταστροφικότητα του φαρμάκου εν προκειμένω, αλλά για το ότι παραπλάνησε μέσω διαφήμισης ότι το φάρμακο είναι πιο ασφαλές απ'ότι είναι!
Και αυτό χωρίς να ξέρω αν κάναν άλλα χειρότερα, πχ δωράκια σε γιατρούς, που φαντάζομαι κάνουν όλες οι φαρμακευτικές.
Ψόφαγε ο κόσμος σαν τα κοτόπουλα και το FDA αρκέστηκε σε ένα "μα τι θέλετε απο εμάς; αφου το γράψαμε στα ψιλά γράμματα οτι είναι scedule II"
Το διαφήμιζε η εταιρία σαν καραμέλα, και πάλι το FDA δεν είχε τίποτα να πει;
Παράξενο.
Αν κάποιος τους χαλάει καμμιά πιάτσα δικών τους, ακόμα και λαθραία τρόφιμα να εισάγουν, βρίσκονται επί τόπου με ένοπλους πράκτορες, σκυλιά, στηριξη FBI, και ο,τι θες. Αστείο είναι να λες οτι το FDA δεν φέρει ευθύνη. Τα στραβα μάτια κάναν, για λόγους ας πούμε άγνωστους.
Και αυτά πριν ακόμη ασχοληθούμε με την βάση της θεόκουφης «αμνηστίας» που τους δόθηκε, και ΓΙΑΤΙ.
Το διαφήμιζε η εταιρία σαν καραμέλα, και πάλι το FDA δεν είχε τίποτα να πει;
Παράξενο.
Αν κάποιος τους χαλάει καμμιά πιάτσα δικών τους, ακόμα και λαθραία τρόφιμα να εισάγουν, βρίσκονται επί τόπου με ένοπλους πράκτορες, σκυλιά, στηριξη FBI, και ο,τι θες. Αστείο είναι να λες οτι το FDA δεν φέρει ευθύνη. Τα στραβα μάτια κάναν, για λόγους ας πούμε άγνωστους.
Και αυτά πριν ακόμη ασχοληθούμε με την βάση της θεόκουφης «αμνηστίας» που τους δόθηκε, και ΓΙΑΤΙ.