άρτι πρόξενος
από υποπρόξενος
άρτι πρόξενος
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Ρε βλήμα εσύ δεν έχεις παράρτημα ικανό να μπει 6αδα. Ο Λεβαδειακός δεν είναι για τόσο ψηλά. Σαρεσε που ο Άρης και η καμία κάναν τουρισμό στα πλέι οφ με ΑΕΚ , ενώ εσύ τα έφτυσε και θες και του χρόνου;
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
ναι, ούτε εγώ, ούτε εσύ έχουμε παράρτημα ικανό να μπει 6άδαΔρακουμελ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:05Ρε βλήμα εσύ δεν έχεις παράρτημα ικανό να μπει 6αδα. Ο Λεβαδειακός δεν είναι για τόσο ψηλά. Σαρεσε που ο Άρης και η καμία κάναν τουρισμό στα πλέι οφ με ΑΕΚ , ενώ εσύ τα έφτυσε και θες και του χρόνου;
Τότε τι ζητάς πλέι οφ 1-6 ρε μπαγλαμα ενώ ξέρεις ότι θα μπει Άρης και κάνας Πανσερραϊκός ή Ατρόμητος; Δεν σου έφτασε το φετινό ;Tarkovsky έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:14ναι, ούτε εγώ, ούτε εσύ έχουμε παράρτημα ικανό να μπει 6άδαΔρακουμελ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:05Ρε βλήμα εσύ δεν έχεις παράρτημα ικανό να μπει 6αδα. Ο Λεβαδειακός δεν είναι για τόσο ψηλά. Σαρεσε που ο Άρης και η καμία κάναν τουρισμό στα πλέι οφ με ΑΕΚ , ενώ εσύ τα έφτυσε και θες και του χρόνου;
η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν γουστάρω παραρτήματα
επίσης δεν γλείφω τον κώλο της μπουχέσας, σιχαίνομαι
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
φέτος και πέρσι το πρωτάθλημα το έκρινε ο γαύρος και οι μαλακίες της γριάς και του ΑλμέιδαΔρακουμελ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:15Τότε τι ζητάς πλέι οφ 1-6 ρε μπαγλαμα ενώ ξέρεις ότι θα μπει Άρης και κάνας Πανσερραϊκός ή Ατρόμητος; Δεν σου έφτασε το φετινό ;Tarkovsky έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:14ναι, ούτε εγώ, ούτε εσύ έχουμε παράρτημα ικανό να μπει 6άδαΔρακουμελ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:05
Ρε βλήμα εσύ δεν έχεις παράρτημα ικανό να μπει 6αδα. Ο Λεβαδειακός δεν είναι για τόσο ψηλά. Σαρεσε που ο Άρης και η καμία κάναν τουρισμό στα πλέι οφ με ΑΕΚ , ενώ εσύ τα έφτυσε και θες και του χρόνου;
η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν γουστάρω παραρτήματα
επίσης δεν γλείφω τον κώλο της μπουχέσας, σιχαίνομαι
άρα δεν έκριναν κάτι οι Λαμίες, συμφωνούμεΔρακουμελ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 23:21 Ναι ο γαύρος το έκρινε όχι ότι όλοι σας φαγατε πουτσα ο ένας μετά τον αλλον
Ναι δεν γίνεται κάθε χρόνο στα πλέι οφ να περνεις 13ωβαθμούς στα ντέρμπι από τους 18 διαθέσιμους.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.