Πασιφάη έγραψε: 26 Ιουν 2024, 12:38
nemo έγραψε: 26 Ιουν 2024, 12:14
Arisvilla έγραψε: 26 Ιουν 2024, 12:12
O Δούκας είναι στο ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή πιστεύεις οτι οι Τσιπρέοι και οι λοιποί θα πάνε στο Δουκοπασοκ και θα αφήσουν τον Κασσελάκη να έχει τον Σύριζα? Δεν νομίζω. Εγώ βλέπω αλλαγή ηγεσίας και στα δυο κόμματα και προσπάθεια συνεννόησης μετά. Το που θα βγάλει αυτή η ιστορία άγνωστο. Γνώμη μου είναι οτι στον Σύριζα είναι έτοιμοι να βρουν αντίπαλο του Κασσελάκη και μάλλον αυτός θα είναι ο Τεμπονέρας.
γιδια! απο τον εναν ηλιθιο στον αλλον θα πηγαινετε στην ζωη σας αρκει να σας βγει το αφηγημα
της κεντροαριστερας
Όταν κρίνουμε γευστικά του αλλουνού το πιάτο, πρώτα κοιτάμε το δικό μας. Εσένα πέτυχε η συνταγή, γλυκούλη;
Εγώ έχω πει οτι απέχω συνειδητά, οπότε κανένα πιάτο δεν με ικανοποιεί σε σημείο να βουτήξω και να επιδοκιμάσω την προσπάθεια του σεφ.
εγω δεν υποστηριζω προσωπα πασιφαη αλλα πολιτικες που υποστηριζουν πρωτα τους ελληνες
και ειδικα την πλεμπα ..με εθνικοκοινωνικες παροχες
το αυτο αν δω οτι το θελει και ο κασσελακης δεν θα εχω προβλημα να τον ψηφισω
αλλα μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω ειναι οτι οι αλλαγες αν ειναι να ερθουν θα ερθουν απο ακρα δεξια
οχι γιατι η ακραδεξια ειναι ναζι και φασισμος αλλα γιατι η λεγομενη δεξια πηγε στο αριστερο δογμα
οποτε η κανονικη δεξια ειναι αυτο που λενε τα γιδια οι βλαμμενοι οι κατεστραμενοι νοητικα ναζι και φασισμος
επισης ειμαι και λιγο φορτωμενος απο αυτα που διαβαζω στα μεσα οποτε μην το συνεχιζεις
γιατι θα πω και αλλα για βλαμμενους