!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Εμπεδοκλής

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 10:26
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24
Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:16
Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.
Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Να ανακυρηχθεί ο νικητής και να φτιαχτεί εκ νέου η γειτονιά σου ίσως και καλύτερη απ' ότι ήταν για να γυρίσεις. Θυμάσαι το Μπαχμούτ; Εκεί οι ίδιοι οι Ουκρανοί έλεγαν ότι οι ρωσόφωνοι ήταν σκυλιά που όχι μόνο δεν βοηθούσαν μα πολλοί από αυτούς ήταν σε επικοινωνία με ρωσικές δυνάμεις. Οι μόνοι που έμειναν στο τέλος ήταν κάτι παππούδες και γιαγιάδες σε καταφύγια που περίμεναν την απελευθέρωση από τη μαμά ρωσία. Όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε κατά καιρούς καλό είναι να τα ρίχνετε μια ματιά. Αν μη τι άλλο θα μάθετε πως διεξάγεται ο πόλεμος και γιατί βομβαρδίζονται οι πόλεις. Δεν είναι για να σκοτωθούν άμαχοι.
Ayta na τα θυμαστε οταν θα καιμε τη Μοσχα.
Na pas να σε δει ο ψυχίατρος.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

dna replication έγραψε: 26 Ιουν 2024, 10:39 ευχαριστούμε για το σκεπτικό των βομβαρδισμών
Δεν είναι σκεπτικό, ούτε δικό μου καν. Υπάρχει θεωρία που αναπτύχθηκε κατά τον ΒΠΠ από τους Αγγλοσάξονες.

Μπορείς να διαβάσεις για τον βομβαρδισμό της Φραγκφούρτης, αν ενδιαφέρεσαι.

ουπς.... σόρρυ...
sharp

https://www.youtube.com/watch?v=vFg7AZ1Aajs

Οι περισσότεροι φοβούνται να μιλήσουν.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Η Κάγια Κάλας που έγινε επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διπλωματίας (χωρίς να είναι διπλωμάτης) είναι ο νέος Ρίμπεμντροπ. Ο Γκέμπελς έλεγε οτι ο Ρίμπεντροπ πάντα πλειοδοτούσε σε αυτά που έλεγε ο Φύρερ επαναλαμβάνοντας τρεις φορές. Δηλαδή γκρι έλεγε ο φύρερ, μαύρο-μαύρο-μαύρο έλεγε ο Ρίμπεντροπ. Έτσι και η Κάγια Κάλλας αναδείχθηκε πλειοδοτώντας σε πολεμικές κορώνες, πάντα παραπάνω από αυτό που έλεγαν οι άλλοι
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Οργισμένος έγραψε: 26 Ιουν 2024, 10:26
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:24
Libre arbitre έγραψε: 26 Ιουν 2024, 08:16
Πες ότι είμαι ρωσοφονος Ουκρανός και αγαπώ την Ρωσία. Βομβαρδίζεις και ισοπεδώνεις το σπίτι μου, την γειτονιά μου, την πόλη μου, ίσως κι εμένα που περιμένω να με απελευθερώσεις. Θα σε μισήσω όσο τίποτα πέρα στον κόσμο. Αν δεν το καταλαβαίνεις τώρα, θα το καταλάβεις αργότερα.
Αν είσαι ρωσόφωνος Ουκρανός που αγαπάς τη Ρωσία φεύγεις και περιμένεις μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος. Να ανακυρηχθεί ο νικητής και να φτιαχτεί εκ νέου η γειτονιά σου ίσως και καλύτερη απ' ότι ήταν για να γυρίσεις. Θυμάσαι το Μπαχμούτ; Εκεί οι ίδιοι οι Ουκρανοί έλεγαν ότι οι ρωσόφωνοι ήταν σκυλιά που όχι μόνο δεν βοηθούσαν μα πολλοί από αυτούς ήταν σε επικοινωνία με ρωσικές δυνάμεις. Οι μόνοι που έμειναν στο τέλος ήταν κάτι παππούδες και γιαγιάδες σε καταφύγια που περίμεναν την απελευθέρωση από τη μαμά ρωσία. Όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε κατά καιρούς καλό είναι να τα ρίχνετε μια ματιά. Αν μη τι άλλο θα μάθετε πως διεξάγεται ο πόλεμος και γιατί βομβαρδίζονται οι πόλεις. Δεν είναι για να σκοτωθούν άμαχοι.
Ayta na τα θυμαστε οταν θα καιμε τη Μοσχα.
Όνειρα όνειρα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 26 Ιουν 2024, 10:54
dna replication έγραψε: 26 Ιουν 2024, 10:39 ευχαριστούμε για το σκεπτικό των βομβαρδισμών
Δεν είναι σκεπτικό, ούτε δικό μου καν. Υπάρχει θεωρία που αναπτύχθηκε κατά τον ΒΠΠ από τους Αγγλοσάξονες.

ουπς.... σόρρυ...
Τον βομβαρδισμό του Ντονετσκ τον έκανες γαργαρα όμως.

Επίσης αυτές ήταν απλά θεωρίες, εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος όλοι συμφώνησαν ότι οι βομβαρδισμοί πόλεων είχαν rally round the flag effect. Κανείς διαβασμενος δεν θα το ξαναέκανε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Ό,τι νάναι γράφεις. Κάνεις υποθέσεις χωρίς να έχεις υπ' όψη σου το αντικείμενο σε βάθος.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

sharp έγραψε: 26 Ιουν 2024, 11:58 Ό,τι νάναι γράφεις. Κάνεις υποθέσεις χωρίς να έχεις υπ' όψη σου το αντικείμενο σε βάθος.
Απλά τα γεγονότα. Σόρρυ που σε αναγκασα σε αντ χομινεμ.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιουν 2024, 11:53

Επίσης αυτές ήταν απλά θεωρίες, εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος όλοι συμφώνησαν ότι οι βομβαρδισμοί πόλεων είχαν rally round the flag effect. Κανείς διαβασμενος δεν θα το ξαναέκανε.
Δειξε φωτο του "βομβαρδισμενου" Ντονετσκ.Challenge εδω και τωρα.Απο Μαριουπολη,Μπαχμουτ κλπ υπαρχουν δεκαδες ντοκουμεντα της καταστροφης.Βρειτε και μια του Νονετσκ,που Ουκρανικη πολη ειναι βεβαια,τελειως δικαιολογημενες οι στρατιωτικες επιχειρησεις για να παρουν δρομο οι κατακτητες.Βομβαρδισμος και 14 χιλιαδες νεκροι πολιτες μονο στη φαντασια των Πουτινοψεκ.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

NewModelArmy έγραψε: 26 Ιουν 2024, 12:01
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Ιουν 2024, 11:53

Δειξε φωτο του "βομβαρδισμενου" Ντονετσκ.Challenge εδω και τωρα.Απο Μαριουπολη,Μπαχμουτ κλπ υπαρχουν δεκαδες ντοκουμεντα της καταστροφης.Βρειτε και μια του Νονετσκ,που Ουκρανικη πολη ειναι βεβαια,τελειως δικαιολογημενες οι στρατιωτικες επιχειρησεις για να παρουν δρομο οι κατακτητες.Βομβαρδισμος και 14 χιλιαδες νεκροι πολιτες μονο στη φαντασια των Πουτινοψεκ.
Αμάν τι λέει εδώ;

https://news.un.org/en/story/2024/01/1145767

Εικόνα

At least 27 civilians were reportedly killed and a further 25 injured in the Donetsk attacks that struck local markets and a nearby residential area in the city, according to media reports.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ποσα κατεστραμμενα μυαλα εχουμε γμτ μου!!!
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Μεμονωμενα περιστατικα,ειπαμε κατεχομενη πολη ειναι,θα γινονται και στρατιωτικες επιχειρησεις.Βομβαρδισμοι και ισοπεδωση οπως ειδαμε στην Μαριουπολη και δεκαδες αλλες μικροτερες πολεις δεν υπαρχουν στο Ντονετσκ.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

NewModelArmy έγραψε: 26 Ιουν 2024, 12:13 Μεμονωμενα περιστατικα,ειπαμε κατεχομενη πολη ειναι,θα γινονται και στρατιωτικες επιχειρησεις.Βομβαρδισμοι και ισοπεδωση οπως ειδαμε στην Μαριουπολη και δεκαδες αλλες μικροτερες πολεις δεν υπαρχουν στο Ντονετσκ.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

NewModelArmy έγραψε: 26 Ιουν 2024, 12:13 Μεμονωμενα περιστατικα,ειπαμε κατεχομενη πολη ειναι,θα γινονται και στρατιωτικες επιχειρησεις.Βομβαρδισμοι και ισοπεδωση οπως ειδαμε στην Μαριουπολη και δεκαδες αλλες μικροτερες πολεις δεν υπαρχουν στο Ντονετσκ.
Υπήρχε διαρκές shelling με χιλιάδες νεκρούς αλλά δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η επιχείρηση ανακατάληψης, ήταν στο στήσιμο.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Donetsk People's Republic 1,526–4,862 killed[253][254] 26 February 2022 – 18 March 2024 Donetsk PR

Και αυτοί υπολογίζονται από το '22 όχι από το '14.
Έτσι για να μην πιστεύετε ότι οι Ουκρανοί είναι αθώες περιστέρες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”