!!! DEVELOPMENT MODE !!!
House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
- Καραμελίτσα
Re: House of the Dragon (Game of Thrones spin off)
Αυτό που κρέμασε όλους τους αρουροπιάστες είναι στο βιβλίο; Χαζό μου φαίνεται.
Z
- Dwarven Blacksmith
Αυτοί είναι οι πράσινοι, ο βασιλιάς που μας πλασαραν κάνει μόνο για σπανκινγκ.
Λέμε αμάν μπας και πάει κι αυτός σε κανα μπουρδελάκι κι ακούσει καμία συμβουλή της προκοπής.
Λέμε αμάν μπας και πάει κι αυτός σε κανα μπουρδελάκι κι ακούσει καμία συμβουλή της προκοπής.
Ρε μαλακες εχετε καταλαβει οτι τελικα ολο αυτο το Dance of Dragons ηταν μια μεγαλη παρεξηγηση?
- Dwarven Blacksmith

έδειξε πυγμή και αποφασιστικότητα σε μια κρίσιμη στιγμή
Πάντως η νόμιμη βασίλισσα μας δεν γνώριζε τίποτα ούτε έδωσε εντολή για την σφαγη του μικρού.
Όσο για τον Νταεμοντ θα κάνουμε ΕΔΕ στο Ντραγκονστοιυν να δούμε τι εντολή έδωσε.
Όσο για τον Νταεμοντ θα κάνουμε ΕΔΕ στο Ντραγκονστοιυν να δούμε τι εντολή έδωσε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Το λέγκο σετ του μπαμπά ρε αλήτες;
ούτως ή άλλως δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα το ebay, οπότε το έτρωγε η σκόνηDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Ιουν 2024, 23:23Το λέγκο σετ του μπαμπά ρε αλήτες;
Δεν είναι πυγμή το να κηρυσεις που έχει ξεκινήσει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
έδειξε πυγμή με τους ποντικοπιάστες
- Καραμελίτσα
Αυτός ο Σερ Κρίστον δεν είναι αρχετυπικός Έλληνας μπούμερ;
Z
Εσεις που υποστηριζετε πρασινους ειτε ειστε απλα αναγνωστες των βιβλιων ειτε τρολαρετε. Το σεναριο θελει ξεκαθαρα να παρουμε το μερος της Νταρσυ: η κεφαλη των πρασινων ειναι ενας μεθυστακας παπαρας που αγνοει το καλομαςτοκοριτσι που τυγχανει να ειναι και αδερφη του, η μανα του ειναι η ελενη λουκα του βασιλειου που τυγχανει να κρυφογαμιεται με τον πιο γλοιωδη γλιτσα στην σειρα, ο πατερας της Λουκα και παππους του μεθυστακα γνωριζει οτι δεν προοριζοταν ποτε για βασιλιας ενω τελος ο αδερφος του ειναι το διαμετρικο αντιστοιχο του Ντοκτορ Χου που βασει σεναριου ειναι ο μονος χαρακτηρας που μπορει κανεις να αντιπαθησει απο τους Μαυρους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μια τυπική μέρα του 12ου αιώνα σε μια random ευρωπαϊκή Αυλή.Bazoomba έγραψε: 26 Ιουν 2024, 07:22 Εσεις που υποστηριζετε πρασινους ειτε ειστε απλα αναγνωστες των βιβλιων ειτε τρολαρετε. Το σεναριο θελει ξεκαθαρα να παρουμε το μερος της Νταρσυ: η κεφαλη των πρασινων ειναι ενας μεθυστακας παπαρας που αγνοει το καλομαςτοκοριτσι που τυγχανει να ειναι και αδερφη του, η μανα του ειναι η ελενη λουκα του βασιλειου που τυγχανει να κρυφογαμιεται με τον πιο γλοιωδη γλιτσα στην σειρα, ο πατερας της Λουκα και παππους του μεθυστακα γνωριζει οτι δεν προοριζοταν ποτε για βασιλιας ενω τελος ο αδερφος του ειναι το διαμετρικο αντιστοιχο του Ντοκτορ Χου που βασει σεναριου ειναι ο μονος χαρακτηρας που μπορει κανεις να αντιπαθησει απο τους Μαυρους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στη σειρά.paotaris έγραψε: 25 Ιουν 2024, 23:14 Ρε μαλακες εχετε καταλαβει οτι τελικα ολο αυτο το Dance of Dragons ηταν μια μεγαλη παρεξηγηση?
Γιατί στο βιβλίο μόνο παρεξήγηση δεν είναι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν ισχυουν τα παραπανω για τους μαυρους. Το σεναριο εχει εστιασει ολα τα φανερα ελαττωματα στον ντοκτορ χου απο την πλευρα τους. Ενω στους πρασινους...μετα την Γκρετα το χαος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση