!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Είναι αναντίρρητα παρηγορο που οι ομοφοβικοί του φόρουμ κατηγορούν τους pro gays ως ομοφοβικούς. Ο πλανήτης πάει μπροστά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
κανένα πρόβλημα.αυτό το ομοφοβικός είναι φουλ γκέι πάντως 
Άσε που σύμφωνα με τον Λιμπρε, επειδή φοράει ο άλλος κολλητά είναι γκέι. Κρίνει τον άλλον και βγάζει συμπεράσματα από μια φωτογραφία.hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2024, 02:26Η οποία ποια είναι; Έδειξε να προσβάλλεσαι από την σύγκριση. Σε ενοχλεί η εικόνα κάποιου που είναι θηλυπρεπής; Δεν είναι ένδειξη ομοφοβίας αυτό; Ναι, είναι.
Φαντάζομαι και μαύρο όταν βλέπει τον περνάει για λαθρομετανάστη, αλλά στο ίντερνετς το παίζει liberal.
- hellegennes
Μα είσαι ξεκάθαρα ομοφοβικός, όπως ήταν ο Blackpaint. Είναι συνηθισμένο αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές μιας ομάδας να είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ρατσιστές.Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 07:45 Είναι αναντίρρητα παρηγορο που οι ομοφοβικοί του φόρουμ κατηγορούν τους pro gays ως ομοφοβικούς. Ο πλανήτης πάει μπροστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Libre arbitre
hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:03Μα είσαι ξεκάθαρα ομοφοβικός, όπως ήταν ο Blackpaint. Είναι συνηθισμένο αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές μιας ομάδας να είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ρατσιστές.Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 07:45 Είναι αναντίρρητα παρηγορο που οι ομοφοβικοί του φόρουμ κατηγορούν τους pro gays ως ομοφοβικούς. Ο πλανήτης πάει μπροστά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Έπαθες κουνουπιδίαση πάλι?Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:37hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:03Μα είσαι ξεκάθαρα ομοφοβικός, όπως ήταν ο Blackpaint. Είναι συνηθισμένο αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές μιας ομάδας να είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ρατσιστές.Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 07:45 Είναι αναντίρρητα παρηγορο που οι ομοφοβικοί του φόρουμ κατηγορούν τους pro gays ως ομοφοβικούς. Ο πλανήτης πάει μπροστά.![]()
![]()
![]()
Κάνε ένα restart και μη βιάζεσαι... δωστου λίγο χρόνο
- Libre arbitre
Εσύ είσαι πάντα τόσο ευγενικός όσο φαίνεσαι;student έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:44Έπαθες κουνουπιδίαση πάλι?Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:37hellegennes έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:03
Μα είσαι ξεκάθαρα ομοφοβικός, όπως ήταν ο Blackpaint. Είναι συνηθισμένο αυτοί που το παίζουν υπερασπιστές μιας ομάδας να είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ρατσιστές.![]()
![]()
![]()
Ο λιμπρε είναι η επιτομή του πες μου ότι είσαι ΝΔ χωρίς να μου πεις ότι είσαι ΝΔ. Κυριολεκτικά πάει κατά γράμμα με το κόμμα, είτε μιλάμε για Ουκρανία/Παλαιστίνη, είτε για ομοφυλόφιλους, είτε για global warming. Τα μισά δεν παίζει καν τα να πιστεύει, απλά ακολουθεί το ρεύμα, όπως πχ ο Άδωνις.
Έφυγε λίγο εκτός γραμμής εκεί με τα επιδόματα εργασίας, αλλά κατά τα'αλλα είναι ο φραπεζίτης της (μοντέρνας) ΝΔ.
Έφυγε λίγο εκτός γραμμής εκεί με τα επιδόματα εργασίας, αλλά κατά τα'αλλα είναι ο φραπεζίτης της (μοντέρνας) ΝΔ.
Μέσα έπεσες δικέ μου, 200%.GoBzi έγραψε: 25 Ιουν 2024, 16:07 sys3x, συγνώμη δεν κρατήθηκα.![]()
https://twitter.com/DrEliDavid/status/1 ... Ycpbg&s=19
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άσε ρε ταμπελοκουνουπίδι που σε πιάσαν ξαφνικά οι ευγένειεςLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:02Εσύ είσαι πάντα τόσο ευγενικός όσο φαίνεσαι;student έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:44Έπαθες κουνουπιδίαση πάλι?
- Libre arbitre
student έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:20Άσε ρε ταμπελοκουνουπίδι που σε πιάσαν ξαφνικά οι ευγένειεςLibre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:02Εσύ είσαι πάντα τόσο ευγενικός όσο φαίνεσαι;student έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:44
Έπαθες κουνουπιδίαση πάλι?
Κάνε ένα restart και μη βιάζεσαι... δωστου λίγο χρόνο![]()
- Libre arbitre
ΟΑΚΚΕ ψήφισε ο Λιμπρ.GoBzi έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:15 Ο λιμπρε είναι η επιτομή του πες μου ότι είσαι ΝΔ χωρίς να μου πεις ότι είσαι ΝΔ. .
Ευχαριστώ. Ξέρω τι θα ψηφίσω στις βουλευτικές.Κυριολεκτικά πάει κατά γράμμα με το κόμμα, είτε μιλάμε για Ουκρανία/Παλαιστίνη, είτε για ομοφυλόφιλους, είτε για global warming.
Ρε αλεπουδιάρη αυτοί δεν ψηφίζονται ούτε μεταξύ τους.Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:29ΟΑΚΚΕ ψήφισε ο Λιμπρ.GoBzi έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:15 Ο λιμπρε είναι η επιτομή του πες μου ότι είσαι ΝΔ χωρίς να μου πεις ότι είσαι ΝΔ. .
- Libre arbitre
Δεν με νοιάζει ποσως τι πιστεύεις. Εγώ μια χαρά τους ψήφισα.GoBzi έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:37Ρε αλεπουδιάρη αυτοί δεν ψηφίζονται ούτε μεταξύ τους.Libre arbitre έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:29ΟΑΚΚΕ ψήφισε ο Λιμπρ.GoBzi έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:15 Ο λιμπρε είναι η επιτομή του πες μου ότι είσαι ΝΔ χωρίς να μου πεις ότι είσαι ΝΔ. .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-