!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
Ποιο βλέπουμε τώρα, Αγγλία ή Δανία;
- Eθνικοκοινωνιστης
θελεις και δευτερη αμπαλη φτερουγιτσα για να τρωει ολο το μπατζετ μαζι με την αλλη και να παιζεις με μανταλομουκουντιδες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
τσου, είναι η πρώτη εθνική που αποκλείστηκε μετά την 2η αγωνιστική
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Αγγλία, για να γελάσουμε που θα χάσουν παίζοντας κατενάτσιο ενώ έχουν το πληρέστερο ρόστερ της διοργάνωσης
Εγω λεω να τα δω και τα δυο δεν μπορω να αποφασισω,θα αφησω ηχο στους Αγγλους.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
με τους Γάλλοι λες τυχαίο θα 'ταν, συχνά τα φαβορί ξεκινάνε χαλαρά, ίσα ίσα να το πάρουν μισό-μηδέν
με τους Πολωνοί λες σιγά τώρα, τους Πολωνοί παίξανε, τις ιστορικές πουτάνες της ηπείρου
με τους Ολλανδοί όμως ήταν πολλά με λίγα, άρα η Αυστρία έχει όντως καταπληκτικά αυτοματοποιημένο σύνολο
τώρα εξηγείται γιατί ο προφέσορας πήρε τα αρχίδια του στην Πρέμιερ, σιγά μην δέχονταν οι πριμαντόνες της ΜανΓιού να κάνουν ότι τους ζήταγε
με τους Πολωνοί λες σιγά τώρα, τους Πολωνοί παίξανε, τις ιστορικές πουτάνες της ηπείρου
με τους Ολλανδοί όμως ήταν πολλά με λίγα, άρα η Αυστρία έχει όντως καταπληκτικά αυτοματοποιημένο σύνολο
τώρα εξηγείται γιατί ο προφέσορας πήρε τα αρχίδια του στην Πρέμιερ, σιγά μην δέχονταν οι πριμαντόνες της ΜανΓιού να κάνουν ότι τους ζήταγε
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Να αφήσεις για να ακούσεις τους πανηγυρισμούς όταν αναπόφευκτα τους το καρφώσει ο ΣποράρGoBack έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:57 Εγω λεω να τα δω και τα δυο δεν μπορω να αποφασισω,θα αφησω ηχο στους Αγγλους.
δες Σπόραρ και μετά ψώνισε, έχεις ζήτημα στα σέντερ φορGoBack έγραψε: 25 Ιουν 2024, 21:57 Εγω λεω να τα δω και τα δυο δεν μπορω να αποφασισω,θα αφησω ηχο στους Αγγλους.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Υπαρχει σεναριο που οι πουστροαγγλοι μενουν εκτος?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
δυστυχώς όχι, έχουν ήδη 4
Περνανε δηλαδη σιγουρα εστω και εως 3οι.
Με ποιον πεφτουν αν βγουν 1οι ή 2οι ή 3οι?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
δεν ξέρω αλλά είναι στο εύκολο μπρακετ. Γερμανία Ισπανία Ολλανδία Γαλλία είναι στην άλλη μεριά, οπότε μπορεί να τους δούμε να πάνε κουτσαίνοντας τελικό πριν πάρουν πουλοDaje έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:13 Περνανε δηλαδη σιγουρα εστω και εως 3οι.
Σαν πρώτοι θα παίξουν με μια τρίτη πιθανών ΟλλανδίαDaje έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:13 Περνανε δηλαδη σιγουρα εστω και εως 3οι.
Σαν δεύτεροι θα παίξουν με την Γερμανία
Σαν τριτοι θα παίξουν ή με Πορτογαλία ή με τον νικητή του 5 ομίλου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
O τελικός είναι πάντα 50, 50.Σενέκας έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:17δεν ξέρω αλλά είναι στο εύκολο μπρακετ. Γερμανία Ισπανία Ολλανδία Γαλλία είναι στην άλλη μεριά, οπότε μπορεί να τους δούμε να πάνε κουτσαίνοντας τελικό πριν πάρουν πουλοDaje έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:13 Περνανε δηλαδη σιγουρα εστω και εως 3οι.
- Eθνικοκοινωνιστης
εχει αποδειχθει επανειλλημενως οτι οποιος παει στο χαλαρο 4αδα απο τους μεγαλους τρωει χλαπατσα στο τελοςΣενέκας έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:17δεν ξέρω αλλά είναι στο εύκολο μπρακετ. Γερμανία Ισπανία Ολλανδία Γαλλία είναι στην άλλη μεριά, οπότε μπορεί να τους δούμε να πάνε κουτσαίνοντας τελικό πριν πάρουν πουλοDaje έγραψε: 25 Ιουν 2024, 22:13 Περνανε δηλαδη σιγουρα εστω και εως 3οι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje