Μην κρύβεσαι. Όλοι το ξέρουμε. Καλό είναι από την ομοφοβία σου να φτάσεις στο άουτινγκ. Αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας. Θα σε στηρίξουμε.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:03Βρε έχεις, και παραέχεις σου λέω. Χωριό που φαίνεται κολαουζο δε θελει. Εδώ βρήκες να κάνεις το αουτινγκ σου;![]()
Παρεμπιπτόντως, εσύ γιατί ξίνησες; Τι έχει το παλικάρι που ανέβασα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μάλλον εσύ είσαι ομοφοβικός μιας και ξίνησες με το παλικάρι.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:33Μην κρύβεσαι. Όλοι το ξέρουμε. Καλό είναι από την ομοφοβία σου να φτάσεις στο άουτινγκ. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας. Θα σε στηρίξουμε.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:03
Βρε έχεις, και παραέχεις σου λέω. Χωριό που φαίνεται κολαουζο δε θελει. Εδώ βρήκες να κάνεις το αουτινγκ σου;![]()
- Libre arbitre
Μπα. Η θέση μου είναι γνωστή. Εσύ αντίθετα είσαι κρυφογκει. Οι ομοφοβικοί το έχουν αυτό.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:34Μάλλον εσύ είσαι ομοφοβικός μιας και ξίνησες με το παλικάρι.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:33Μην κρύβεσαι. Όλοι το ξέρουμε. Καλό είναι από την ομοφοβία σου να φτάσεις στο άουτινγκ. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας. Θα σε στηρίξουμε.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31
Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.
Παρεμπιπτόντως, εσύ γιατί ξίνησες; Τι έχει το παλικάρι που ανέβασα;![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- kongrosian
Ποιος από τους δυο μας είναι ο κρυφογκει το ξέρουν όλοι εδώ μέσα τυπε.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:35Μπα. Η θέση μου είναι γνωστή. Εσύ αντίθετα είσαι κρυφογκει. Οι ομοφοβικοί το έχουν αυτό.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:34Μάλλον εσύ είσαι ομοφοβικός μιας και ξίνησες με το παλικάρι.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:33
Μην κρύβεσαι. Όλοι το ξέρουμε. Καλό είναι από την ομοφοβία σου να φτάσεις στο άουτινγκ. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας. Θα σε στηρίξουμε.![]()
- Libre arbitre
Α, δεν είσαι τελικά;GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:41Ποιος από τους δυο μας είναι ο κρυφογκει το ξέρουν όλοι εδώ μέσα τυπε.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:35Μπα. Η θέση μου είναι γνωστή. Εσύ αντίθετα είσαι κρυφογκει. Οι ομοφοβικοί το έχουν αυτό.
Δε συζητούσε με το χελώνο τίποτα ο μαυρούκος.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:03Βρε έχεις, και παραέχεις σου λέω. Χωριό που φαίνεται κολαουζο δε θελει. Εδώ βρήκες να κάνεις το αουτινγκ σου;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είπε ο χρήστης που δεν έχουμε καταλάβει αν είναι ο εκτορ Μπούας να ο dmt κάτι που έφτιαχνε δικό του φόρουμLibre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:33Μην κρύβεσαι. Όλοι το ξέρουμε. Καλό είναι από την ομοφοβία σου να φτάσεις στο άουτινγκ. Αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας. Θα σε στηρίξουμε.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:03
Βρε έχεις, και παραέχεις σου λέω. Χωριό που φαίνεται κολαουζο δε θελει. Εδώ βρήκες να κάνεις το αουτινγκ σου;![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εσένα σε ανέφερα γιατί κρατάς μανιάτικα.Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 22:10Δε συζητούσε με το χελώνο τίποτα ο μαυρούκος.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:03
GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 22:22Εσένα σε ανέφερα γιατί κρατάς μανιάτικα.Kauldron έγραψε: 24 Ιουν 2024, 22:10Δε συζητούσε με το χελώνο τίποτα ο μαυρούκος.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:31
Κηφήνα μου, εάν νομίζεις ότι θα παρεξηγηθω ή θα πειραχτώ με τα λεγόμενα σου, καλύτερα να συνεχίσεις την συζήτηση σου με τον χελώνο γιατι δεν με αγγίζουν αυτά. Να τα έλεγε κάποιος που έχω σε εκτίμηση άντε να πάει στο διάολο.
![]()
Ρε τί άποψη έχετε σχηματίσει για 'μενα, πώπωπω...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Η οποία ποια είναι; Έδειξε να προσβάλλεσαι από την σύγκριση. Σε ενοχλεί η εικόνα κάποιου που είναι θηλυπρεπής; Δεν είναι ένδειξη ομοφοβίας αυτό; Ναι, είναι.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:35Μπα. Η θέση μου είναι γνωστή.GoBzi έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:34Μάλλον εσύ είσαι ομοφοβικός μιας και ξίνησες με το παλικάρι.Libre arbitre έγραψε: 24 Ιουν 2024, 21:33
Μην κρύβεσαι. Όλοι το ξέρουμε. Καλό είναι από την ομοφοβία σου να φτάσεις στο άουτινγκ. Δε θα σε παρεξηγήσει κανένας. Θα σε στηρίξουμε.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 575 Απαντήσεις