*Αζερος ειναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χανιά - Σούβλισαν ταύρο ''Και ύστερα μιλάμε για ηθική και ενσυναίσθηση...''
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χανιά - Σούβλισαν ταύρο ''Και ύστερα μιλάμε για ηθική και ενσυναίσθηση...''
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Ληστοσυμμορίτης
αφου η νικη που χλαπακιασε τον ταυρο είπε ότι ήταν ζουμεροΖενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:57 Πάντως το κρέας από τον σουβλισμένο ταύρο πρέπει να είναι ελαφρώς πιο σκληρό από την σόλα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έχει πέτσα σαν το αρνί?
Τα εντόσθια του γίνονται κοκορέτσι?
Τα εντόσθια του γίνονται κοκορέτσι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
OANNHSEA έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:47
Ποιά φώτα καλέ;
Ο ταύρος είναι πολύ πιο μεγάλος (και με λιγότερο λίπος) εκτός εάν ανήκει σε κάποια ειδική ράτσα - όπως στην μικρόσωμη ελληνική (θεός σχωρέστην...). Οπότε ο ταύρος θέλει και ενυδάτωση την ώρα του ψησίματος και πολύ (μα πολύ!!!) περισσότερη ώρα στη φωτιά...
.
.
Αν τον έκαναν αντικρυστό δε θα χρεία το μισό χρόνο ;;; .
Επίσης παλιότερα που είπες λίγο δύσκολα θα έσφαζαν μοσχαροταύρια.....
Εφενός δεν υπήρχαν πολλά αφετέρου ήταν πολύτιμα.....μάλλον κανά γέρικο θα έσφαζαν.....
Ο Αζέρος εν τω μεταξί έχει βγάλει 6 μύρια Ντόλαρς απο τη ψησταριά του στό Πουθεναϊτζάν.....
Χιλιάδες χιλιάδων θέλουν να πάνε στο Πουθενά να φάνε απο το τύπο.....
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 24 Ιουν 2024, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Θελω να πω δυο σκεψεις που εχω κανει πανω στο χαλαλ και στο αλλο των εβραιων.
Να ξεκαθαρισω πρωτα οτι ειμαι κρεατοφαγος και αθρησκος.
Θυμαμαι οταν παλια διαβαζα αρχαια ιστορια μου ειχαν κανει εντυπωση οι θυσιες ζωων στους θεους. Μου φαινοταν μαλακια. Μεχρι που καταλαβα οτι τα "θυσιαζαν" για να τα φανε. Το βλεπω λοιπον σαν ενα ειδος σεβασμου στην ζωη. και ενα φρενο αν θελετε στην αλογιστη σπαταλη αυτης.
Το ιδιο θα ελεγα και για τις πρακτικες που ανεφερα στην αρχη, σκοτωνεις το ζωο με τελετη δειχνοντας σεβασμο στην ζωη και φροντιζοντας να μην υποφερει. Πραγματικοτητα η οχι, αυτα περιοριζουν την καταναλωση κρεατος και καλλιεργουν αλλη σχεση με τα ζωα.
Για να γινω σαφης, μου φαινεται πιο πολυ στα μετρα της φυσης αυτο, παρα το δυτικο μοντελο που πυροβολουμε τις αγελαδες κατακεφαλα για να γινουν μπριζολες.
Ασε που εχουμε (στην δυση) καταναλωση κρεατος με τον ενα η τον αλλο τροπο σχεδον καθημερινα, επιβαρυνοντας και την υγεια μας. Γιατι εχουμε χασει τον σεβασμο στα ζωα και τα βλεπουμε σαν αντικειμενα.
Και μην πει κανεις για τον ταυρο-μοσχαρι που εβαλα πριν. Δεν μιλαω για βηγκανισμο, αλλα για ρεαλισμο και μετρο. Ο τυπος με τον ταυρο ταισε τα ολα τα παιδια του διπλανου χωριου και θα το ξανακανει του χρονου.
Να ξεκαθαρισω πρωτα οτι ειμαι κρεατοφαγος και αθρησκος.
Θυμαμαι οταν παλια διαβαζα αρχαια ιστορια μου ειχαν κανει εντυπωση οι θυσιες ζωων στους θεους. Μου φαινοταν μαλακια. Μεχρι που καταλαβα οτι τα "θυσιαζαν" για να τα φανε. Το βλεπω λοιπον σαν ενα ειδος σεβασμου στην ζωη. και ενα φρενο αν θελετε στην αλογιστη σπαταλη αυτης.
Το ιδιο θα ελεγα και για τις πρακτικες που ανεφερα στην αρχη, σκοτωνεις το ζωο με τελετη δειχνοντας σεβασμο στην ζωη και φροντιζοντας να μην υποφερει. Πραγματικοτητα η οχι, αυτα περιοριζουν την καταναλωση κρεατος και καλλιεργουν αλλη σχεση με τα ζωα.
Για να γινω σαφης, μου φαινεται πιο πολυ στα μετρα της φυσης αυτο, παρα το δυτικο μοντελο που πυροβολουμε τις αγελαδες κατακεφαλα για να γινουν μπριζολες.
Ασε που εχουμε (στην δυση) καταναλωση κρεατος με τον ενα η τον αλλο τροπο σχεδον καθημερινα, επιβαρυνοντας και την υγεια μας. Γιατι εχουμε χασει τον σεβασμο στα ζωα και τα βλεπουμε σαν αντικειμενα.
Και μην πει κανεις για τον ταυρο-μοσχαρι που εβαλα πριν. Δεν μιλαω για βηγκανισμο, αλλα για ρεαλισμο και μετρο. Ο τυπος με τον ταυρο ταισε τα ολα τα παιδια του διπλανου χωριου και θα το ξανακανει του χρονου.
Οι χορτοφάγοι Μυκηναίοι εισέβαλαν στο νησί των βάρβαρων Μινωιτών και τους ανάγκασαν να διακόψουν τα απάνθρωπα έθιμά τους.
Δεν είμαι vegan, τρώω κανονικά κρέας, αλλά νομίζω πως στην Ελλάδα το έχουμε παρακάνει με τις σφαγές ζώων.
Καλό θα ήταν να υπάρχει κάποιο μέτρο.
Να πούμε στον κύριο Φλωρίδη, πως τον λένε εκείνον τον άεργο, να κάνει ένα γκάλοπ στο φεισπουκ για το τι νόμο να βγάλει.runner έγραψε: 24 Ιουν 2024, 16:05 Δεν είμαι vegan, τρώω κανονικά κρέας, αλλά νομίζω πως στην Ελλάδα το έχουμε παρακάνει με τις σφαγές ζώων.
zteo έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:58Εμ δεν συμφέρει ματιά μου. Εάν είναι να ρίξω έναν ταύρο στην σούβλα και να τον φαω σε καμία βδομάδα καλύτερα αρνί.OANNHSEA έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:36 Το ψήσιμο σε σούβλα ταύρων ή γενικά βοδιών, το έκαναν παλιά στην Θεσσαλία κατά κόρον στα πανηγύρια.
Τώρα έχει εξαφανιστεί.
Ένας θειός μου από το Βόλο (έχει πεθάνει από γεράματα εδώ και 30 χρόνια περίπου) θυμόταν αυτό γεγονός και ήξερε πως να το ψήσει.
Θέλει πάρα πολλές ώρες και ειδικές τεχνικές - ειδικότερα εάν είναι βόδι και ουχί τρυφερό μοσχάρι...
Για το θέμα του τίτλου:
Ε ρε τι έχετε να δείτε ακόμα από τους μουρλούς!!!
Σε πόσα χρόνια νομίζετε ότι θα ακούσετε ότι απαγορεύεται π.χ. να τρώτε ψάρια στα κάρβουνα ή ακόμα και να τα ψαρεύετε με πετονιά και αγκίστρι;
.
Ε όχι και μία εβδομάδα!!! Μιλάμε για 16 ώρες περίπου...
Βασικά το έβαζαν από το προηγούμενο βράδυ για να το φάνε ανήμερα το μεσημέρι...
Μην ξεχνάς ότι ήταν έδεσμα στα πανηγύρια και οι ταύροι (ή βόδια) ήταν από τάματα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:13OANNHSEA έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:47Blackdog έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:43
Φιλος, ειμαι παιδι της πολης, δεν εχω ιδεα τι διαφορα εχει το ενα απο το αλλο.
Θες να δωσεις τα φωτα σου;![]()
Ποιά φώτα καλέ;
Ο ταύρος είναι πολύ πιο μεγάλος (και με λιγότερο λίπος) εκτός εάν ανήκει σε κάποια ειδική ράτσα - όπως στην μικρόσωμη ελληνική (θεός σχωρέστην...). Οπότε ο ταύρος θέλει και ενυδάτωση την ώρα του ψησίματος και πολύ (μα πολύ!!!) περισσότερη ώρα στη φωτιά...
.
.
Αν τον έκαναν αντικρυστό δε θα χρεία το μισό χρόνο ;;; .![]()
Επίσης παλιότερα που είπες λίγο δύσκολα θα έσφαζαν μοσχαροταύρια.....
Εφενός δεν υπήρχαν πολλά αφετέρου ήταν πολύτιμα.....μάλλον κανά γέρικο θα έσφαζαν.....
Ο Αζέρος εν τω μεταξί έχει βγάλει 6 μύρια Ντόλαρς απο τη ψησταριά του στό Πουθεναϊτζάν.....![]()
![]()
![]()
Χιλιάδες χιλιάδων θέλουν να πάνε στο Πουθενά να φάνε απο το τύπο.....![]()
.
.
Το μισό χρόνο ναι, αλλά δεν υπήρχε το θέαμα...
Και στο πανηγύρι θέλεις και το θέαμα...
.
Όχι - δεν έχει πέτσα σαν το αρνί...
Όχι - δεν γίνονται κοκορέτσι γιατί είναι σκληρά τα έντερα του.
.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αρχίδια χλαπάκιασε.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιουν 2024, 13:01αφου η νικη που χλαπακιασε τον ταυρο είπε ότι ήταν ζουμεροΖενίθεδρος έγραψε: 24 Ιουν 2024, 12:57 Πάντως το κρέας από τον σουβλισμένο ταύρο πρέπει να είναι ελαφρώς πιο σκληρό από την σόλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αν μπορούν γιατί όχι;Jimmy81 έγραψε: 24 Ιουν 2024, 11:33 Μπράβο λεβέντες Κρητικοί για το αποτρόπαιο θέαμα. Άντε να κατέβουν κάποια στιγμή ανθρωποφάγοι εξωγήινοι να σας κάνουν το ίδιο. Και να πατάτε στα σκατά σας, ο ένας δίπλα στον άλλο μέσα σε κιβώτια, πριν σας σουβλίσουν πανηγυρικά.
Βέβαια κατά πόσο θα τρωγομαστε μιας και θα είμαστε τίγκα στη ραδιενέργεια δεν το γνωρίζω.
Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι αν νομίζεις πως το χομο σάπιενς θα παραδώσει έναν ολόκληρο πλανήτη σε εξωγήινους αφέντες χωρίς να ρίξει όλα (ή σχεδόν όλα) τα πυρηνικά πλανάσαι βαρέως.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1407 Προβολές
-