!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεθερόπληκτοι-ες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Πεθερόπληκτοι-ες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εμένα η πεθερά μου με λατρεύει, "να τον έχουμε στα όπα όπα μην μας την γυρίσει πίσω " λέει :smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εμένα δεν ήταν τόσο προνοητική.
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

enterprise-psi έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 10:28 Εμένα η πεθερά μου με λατρεύει, "να τον έχουμε στα όπα όπα μην μας την γυρίσει πίσω " λέει :smt005:
Έχει μεγάλη σημασία αν είναι καλή νοικοκυρά-μαγείρισσα.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εμένα λέει άγαλμα θα τη κάνω τη μάνα μου
Εμ

Αυτή όταν ροκανισαμε το κεφάλαιο κίνησης έδωσε συν του ότι ειναι πανέξυπνη. Τόσο, ώστε πιο άνετα νοιωθω να κοιτάω τη πεθερά. Μαλώνουμε δλ με τη μάνα, αλλά οκ συμφωναει με το γαμπρό

Λοιπόν. Μπήκα λίγο σπίτι, καθισμένη στη γωνία της, με κουβέρτα σα μωρό
Αρχίζει
Εμείς είχαμε αργαλειό...έφτιαχνα αυτό, εκείνο
Κανένα εξοχικό δεν έκανες
Τι;;;
Αστο

Της πήγα σπανακόπιτα φυσικά απ' το φούρνο
Έχουν μεγάλο φούρνο που ψήνουν για όλο το χωριό;;;
Ναι, αλλά τα ταψιά που έκανες αλλού τα μοιράζες
Τι;;
Αστο

Αυτά
Φεύγω
Κοιμαται
bluerose

Gherschaagk έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 09:34
Cavaliere έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 00:56 Η πεθερά μου είναι τοπ. Καλύτερη δεν θα μπορούσα να έχω. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, -όπως σε πολλές οικογένειες- αλλά είναι μια υπέροχη γιαγιά για το παιδί.
Κι εμένα η πεθερά μου επί 4 χρόνια μου έπρηξε τ' αρχίδια που δεν έχω. Πλέον είναι πάντα και μόνο με το μέρος μου. Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς.
Αν της χρωστάς, θα πρέπει να την ξοφλήσεις
Λεπτά πράγματα αυτα
Έχουν τρομερή ισχύ, αν η γυναίκα μείνει με το παράπονο

Αν δεν, τότε κάνε ότι θέλεις κι αστή να γκρινιαζει
bluerose

Athina__P έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 08:53 Δηλώνω συμπάσχουσα. Πολύ μεγάλη ιστορία. Νομίζω έχοντας ξεφύγει λίγο από τους παραδοσιακούς ρόλους, μου φαίνεται πιο σωστό ο σύζυγος να έχει πιο ουσιαστικό ρόλο στα της μάνας του. Τη δική μου την ανέλαβε εξολοκλήρου εκείνος αλλά είναι μεγάλη ιστορία και δεν χρειάστηκε να την πάρει σπίτι του κανείς. Τουλάχιστον η δική σου σας αφήνει κάποιες ώρες το βράδυ που ησυχάζει; Επισκέψεις έχετε να χαλαρώνει και αυτή λίγο; Ιστορίες από την κατοχή, όντως, θα ήθελα να ακούσω αν δεν φωτογραφίζουν καταστάσεις! Έζησε βουλγαρική κατοχή;

Ναι κοιμάται σε άλλο σαλόνι απ' τις έξι και δεν ακούει ντιπ
Επισκέψεις τις δικές μου, τις δικές τις είπα μόνο Κυριακή. Με ενοχλεί ανά πάσα στιγμή να μπαινοβγαίνουν σπίτι μου
Μόνο ο άλλος γιος, εγγονός, νυφη. Οι γειτόνισσες με ειδοποίηση
Μια χαρά χαλαρώνει λέει όλα καλά

Έζησε βουλγαρική κατοχή το 30 γεννηθείς είναι, λέει διαφορα
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ζενίθεδρος έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 23:13 Γυναίκα χωρίς αντιπεθερίτιδα είναι το αντίστοιχο της πόλης χωρίς ιερά του Πλουτάρχου.
Και τις περισσότερες φορές μάλλον αδίκως ενώ με τις μανούλες τους είναι συμπαιγνία ασχέτως που μπορεί να τρώγονται στα "μικρά" ζητήματα. Αντιθέτως οι άντρες είμαστε πολύ πιο ανεκτικοί ως γαμπροί και σαφώς λιγότερο παρεμβατικοί ως πεθεροί.
Γενικά πιστεύω ότι η συσχέτιση μεταξύ παρακμής της χώρας και ολοένα αυξανόμενου παρεμβατισμού των γυναικών στις αποφάσεις από το μικρό νοικοκυριό ως την κυβέρνηση, είναι εξαιρετικά υποτιμημένη
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

enterprise-psi έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 10:28 Εμένα η πεθερά μου με λατρεύει, "να τον έχουμε στα όπα όπα μην μας την γυρίσει πίσω " λέει :smt005:
Ευτυχώς, οι περισσότερες λένε μη μας φύγει γιατί δεν βρίσκεται τέτοιος μλκας.
bluerose έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:31
Gherschaagk έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 09:34
Cavaliere έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 00:56 Η πεθερά μου είναι τοπ. Καλύτερη δεν θα μπορούσα να έχω. Δυσκολευτήκαμε στην αρχή, -όπως σε πολλές οικογένειες- αλλά είναι μια υπέροχη γιαγιά για το παιδί.
Κι εμένα η πεθερά μου επί 4 χρόνια μου έπρηξε τ' αρχίδια που δεν έχω. Πλέον είναι πάντα και μόνο με το μέρος μου. Αν μπορούσε ας έκανε κι αλλιώς.
Αν της χρωστάς, θα πρέπει να την ξοφλήσεις
Λεπτά πράγματα αυτα
Έχουν τρομερή ισχύ, αν η γυναίκα μείνει με το παράπονο

Αν δεν, τότε κάνε ότι θέλεις κι αστή να γκρινιαζει
Πώς δεν της χρωστάω; 4 χρόνια καβγά για τον καβγά. Και λίγο θα είναι. Τίποτε άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μηχανικός έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 11:14Έχει μεγάλη σημασία αν είναι καλή νοικοκυρά-μαγείρισσα.
Καλή.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Όλες τις φορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν έχει την ευθύνη κάποιος εξωτερικός παράγοντας αλλά το ίδιο το ζευγάρι.
Στην περίπτωση της πεθεράς-πεθερού ο καθένας πρέπει να βάζει τους γονείς του σε τάξη.
Και εγώ αρέσκομαι να κάνω πλάκα για την πεθερά μου αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Την ευθύνη την έχει η πρώην μου που δεν την έβαλε στην θέση της.
Η πεθερά μου απλώς έβρισκε έδαφος και απλωνόταν, μέχρι που τσακώθηκα και άρχισε η κάτω βόλτα. Της το είχα πει πολλές φορές της γυναίκας μου πριν τσακωθώ.
Τες πα, αυτά να τα ακούν όσοι νομίζουν ότι τα πεθερικά τους είναι το πρόβλημα... στην ουσία είναι το ίδιο το ζευγάρι που δεν μπορεί να συνεννοηθεί.
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Maspoli έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 12:43 Γενικά πιστεύω ότι η συσχέτιση μεταξύ παρακμής της χώρας και ολοένα αυξανόμενου παρεμβατισμού των γυναικών στις αποφάσεις από το μικρό νοικοκυριό ως την κυβέρνηση, είναι εξαιρετικά υποτιμημένη.
Σωστή παρατήρηση, μάλλον έχει σημασία και αυτό.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την πενθερά μου. Ποτέ. Τα όσα είχαμε, ήταν μόνο μια απόσταση που τηρούσα από τον πεθερό μου, επειδή δεν ήθελα πολλά-πολλά. Μετά όμως γίναμε οι καλύτεροι φίλοι, και χαίρομαι για αυτό, επειδή πέθανε εν ειρήνη με όλους, χωρίς εχθρούς και πείσματα. Με τη μάνα της συζύγου μου πια είμαστε κολλητάρια, με αγαπά πολύ, κι όπως είπα, είναι μια τέλεια γιαγιά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Το να την έχεις μέσα στο σπίτι είναι όντως σκληρό δεν αντιλέγω (απορώ πως την παλεύει ο γαμπρος μου να τους χωρίζει μια εσωτ. σκαλα απο πεθερικά και σχίζα αδερφο μέχρι πρόσφατα). Απο την άλλη πιο καλά τα βρίσκω με τα μελλοντικά μου πεθερικά, πιο πολύ μαρέσει να είμαι σε τραπέζι μαζί τους και σε γιορτες απο οτι με τους δικούς μου, καθόλου καράμπαμπες, πιο συνεσταλμένοι, πιο χαμηλών τόνων, δε κάθονται στο τραπέζι και σηκώνονται λιάρδα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Πάνας έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 14:17 Όλες τις φορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι δεν έχει την ευθύνη κάποιος εξωτερικός παράγοντας αλλά το ίδιο το ζευγάρι.
Στην περίπτωση της πεθεράς-πεθερού ο καθένας πρέπει να βάζει τους γονείς του σε τάξη.
Και εγώ αρέσκομαι να κάνω πλάκα για την πεθερά μου αλλά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Την ευθύνη την έχει η πρώην μου που δεν την έβαλε στην θέση της.
Η πεθερά μου απλώς έβρισκε έδαφος και απλωνόταν, μέχρι που τσακώθηκα και άρχισε η κάτω βόλτα. Της το είχα πει πολλές φορές της γυναίκας μου πριν τσακωθώ.
Τες πα, αυτά να τα ακούν όσοι νομίζουν ότι τα πεθερικά τους είναι το πρόβλημα... στην ουσία είναι το ίδιο το ζευγάρι που δεν μπορεί να συνεννοηθεί.
Ακριβως αυτο.
Η καθε πεθερα και πεθερος παιρνει τον χωρο που της αφηνει το παιδι της.
Εγω ειχα την τυχη να εχω μια πεθερα που θα ηταν ευλογια να την εχουν ολοι οι γαμπροι του κοσμου.
Διακριτικη οσο δεν πηγαινε,με υπεραγαπουσε,λογικοτατη και γλυκυτατη.
Ποτε μα ποτε δεν την επιασα να βαζει κουβεντες ή να χωνει την μυτη της.
Απεναντιας παντα ελεγε στην γυναικα μου οτι αν ποτε μαλωσει μαζι μου να κατσει να τα βρουμε σαν ζευγαρι και οχι να παει σ αυτην για υποστηριξη.
Δυστυχως πεθανε πολυ νωρις,μολις 61 ετων.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν ξέρω, πώς είναι να ζεις μαζί, δεν το έχω κάνει. Μας χωρίζουν -με τα πεθερικά- 100 περίπου χλμ. Καλή απόσταση, πας για διήμερο και γυρνάς. Αν θα ζούσαμε κοντά ίσως να ήταν για μας λίγη ξεκούραση με το παιδί, καμιά φορά. Αλλά πάλι, έτσι καλά είναι. Δεν έχω παράπονο. Οι δικοί μου γονείς είναι 3 ώρες με το αεροπλάνο.
Ordem e Progresso.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”