αν είναι μάγκες ας έρθουν αυτοί να τα βάλουν μαζί μου.μόνος μου κι όλοι τουςΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:47 Ξερεις δεν τα λεω εγω ολα αυτα...
Οι Ιρλανδοι, οι Ινδοι και οι αρχαιοι Ελληνες τα λενε.
Αν εχεις παραπονα να τα βαλεις μαζι τους.![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mια αβανγκάρντ μεγαλιθική πόλη του 3200 π.Χ. στον Ατλαντικό
Re: Mια αβανγκάρντ μεγαλιθική πόλη του 3200 π.Χ. στον Ατλαντικό
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:13 Εγω για τη συγκεκριμενη θεα μπορουσα να γραψω κανονικοτατο βιβλιο.
καλα εσυ μπορεις να γραψεις κι απο ενα βιβλιο για καθε ενα απο τα 35.000 κορεατικα ντολμεν
με απειρες πηγες απο τη κοιλια σου φυσικα
OANNHSEA έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:46Ρε παπάρα, τι σχέση έχει η θεά Ντάνου, η θεά μητέρα, την οποία συμβόλιζαν σαν χοντρή γυναίκα, με τη Δανάη του Περσέα;Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:39 Σε Ιρλανδια και Ινδια οι Τουαθα ντε Νταναν και οι Νταναβας καταγονται απο την ιδια μητερα-θεα, την Ντανου.
Στη Δανια η μητερα του γεναρχη Νταν ηταν η Ντανα.
Στα ελληνικα μπορει να ειναι η Δαναη, η μητερα του κεντρικου ηρωα των Δαναων, του Περσεα.
,
Πετάς μαλακίες και όποια πιάσει;;;
.
Πες μου πρωτα εδω αν υπαρχει σχεση και μετα θα τα πουμε και για τη Δαναη.
In Hindu mythology, the danavas are a race descending from Kashyapa and his wife Danu
https://en.wikipedia.org/wiki/Danava_(Hinduism)
The Tuatha Dé Danann (Irish: [ˈt̪ˠuə(hə) dʲeː ˈd̪ˠan̪ˠən̪ˠ], meaning "the folk of the goddess Danu")
https://en.wikipedia.org/wiki/Tuatha_D%C3%A9_Danann
.
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:56 Εδω και η σχεση αυτων των θεοτητων με τη Δαναη και τις Δαναιδες.
Το να πάρεις κείμενα,ιστορίες κτλ από διαφορετικά μέρη του κόσμου,σε διαφορετικές εποχές και να τα μπλέξεις για να βγάλεις το παραμύθι που θέλεις τι ακριβώς είναι;Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:10fonfon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:07Εσύ ερμηνεύεις αρχαίους για να σου βγει το παραμύθι.Το ίδιο πράγμα έκανε και η Μπλαβάτσκυ και όλοι σαν αυτοί.Καμία διαφορά δηλαδή.Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:47 Ξερεις δεν τα λεω εγω ολα αυτα...
Οι Ιρλανδοι, οι Ινδοι και οι αρχαιοι Ελληνες τα λενε.
Αν εχεις παραπονα να τα βαλεις μαζι τους.![]()
.
Δεν τους ερμηνευω βλακα, σας παραθετω ατοφια τα κειμενα τους και ζοριζεστε.![]()
.
Η Ντανου λατρευοταν σαν θεα του νερου, των πηγων και των ποταμων.
Και οι 50 κορες του Δαναου, οι Δαναιδες, εγιναν οι νυμφες των πηγων της πεδιαδας της Αργολιδας.
.
Και οι 50 κορες του Δαναου, οι Δαναιδες, εγιναν οι νυμφες των πηγων της πεδιαδας της Αργολιδας.
.
fonfon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:20
Το να πάρεις κείμενα,ιστορίες κτλ από διαφορετικά μέρη του κόσμου,σε διαφορετικές εποχές και να τα μπλέξεις για να βγάλεις το παραμύθι που θέλεις τι ακριβώς είναι;
Αποψη με επιχειρηματα και πηγες, αμα δεν σε αρεσει μην παρακολουθεις τα νηματα μου.
.
Παπαροάποψη σου θέλεις να πεις βγαλμένη από το γνωστό μέρος.Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:26fonfon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:20
Το να πάρεις κείμενα,ιστορίες κτλ από διαφορετικά μέρη του κόσμου,σε διαφορετικές εποχές και να τα μπλέξεις για να βγάλεις το παραμύθι που θέλεις τι ακριβώς είναι;
Αποψη με επιχειρηματα και πηγες, αμα δεν σε αρεσει μην παρακολουθεις τα νηματα μου.
.
Αν δεν σου αρεσει δεν σε κραταμε με το ζορι.
.
.
-
Νετο Γκουερινο
Πόσο βλάκας είσαι ρε φίλεOANNHSEA έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:46Ρε παπάρα, τι σχέση έχει η θεά Ντάνου, η θεά μητέρα, την οποία συμβόλιζαν σαν χοντρή γυναίκα, με τη Δανάη του Περσέα;Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 15:39 Σε Ιρλανδια και Ινδια οι Τουαθα ντε Νταναν και οι Νταναβας καταγονται απο την ιδια μητερα-θεα, την Ντανου.
Στη Δανια η μητερα του γεναρχη Νταν ηταν η Ντανα.
Στα ελληνικα μπορει να ειναι η Δαναη, η μητερα του κεντρικου ηρωα των Δαναων, του Περσεα.
,
Πετάς μαλακίες και όποια πιάσει;;;
.
Ταβάνι έχεις βαρεσει
Το ίδιο ισχύει και για σένα.
-
Νετο Γκουερινο
Ποιες είναι οι διαφορετικές εποχές;fonfon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:20Το να πάρεις κείμενα,ιστορίες κτλ από διαφορετικά μέρη του κόσμου,σε διαφορετικές εποχές και να τα μπλέξεις για να βγάλεις το παραμύθι που θέλεις τι ακριβώς είναι;
Από το 3200 έχουμε φτάσει μέχρι το 800-900 μχ αλλά εσύ δεν βλέπεις καμιά διαφορετική εποχή.Νετο Γκουερινο έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:34Ποιες είναι οι διαφορετικές εποχές;fonfon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:20Το να πάρεις κείμενα,ιστορίες κτλ από διαφορετικά μέρη του κόσμου,σε διαφορετικές εποχές και να τα μπλέξεις για να βγάλεις το παραμύθι που θέλεις τι ακριβώς είναι;Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 19:10
Δεν τους ερμηνευω βλακα, σας παραθετω ατοφια τα κειμενα τους και ζοριζεστε.![]()
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 260 Απαντήσεις
- 6631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-