Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουνε συμφέροντα απο το να κάνουν κάθε τόσο στα κανάλια αυτή την γελοία συζήτηση, όπου αλληλοκατηγορούνται για το ποιος δήθεν "ευνόησε" την Χρυσή Αυγή (στην πραγματικότητα κανένας). Εσύ τί κερδίσεις; Τόση πλύση εγκεφάλου έχεις υποστεί πια;Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:03 Η αλήθεια είναι ότι ατιμωρησία για τη ΧΑ υπήρχε επί του τσιπρικου συριζα που δεν έβρισκαν αίθουσα να τους δικάσουν. Γι'αυτό και καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες πέρυσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
- Golden Age
Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
- Philip Mortimer
Εγώ έχω συμφέροντα να βρίσκονται στη φυλακή οι νεοναζί εγκληματίες. Τώρα το ότι δεν έβρισκε αίθουσα επί 4.5 χρόνια ο Τσιπρικος ΣΥΡΙΖΑ για τη δική της χρυσής αυγής και ότι καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες περυσι είναι γεγονότα.Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:05Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουνε συμφέροντα απο το να κάνουν κάθε τόσο στα κανάλια αυτή την γελοία συζήτηση, όπου αλληλοκατηγορούνται για το ποιος δήθεν "ευνόησε" την Χρυσή Αυγή (στην πραγματικότητα κανένας). Εσύ τί κερδίσεις; Τόση πλύση εγκεφάλου έχεις υποστεί πια;Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:03 Η αλήθεια είναι ότι ατιμωρησία για τη ΧΑ υπήρχε επί του τσιπρικου συριζα που δεν έβρισκαν αίθουσα να τους δικάσουν. Γι'αυτό και καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες πέρυσι.
(Αυτά τα λέω ως αποστασιοποιημένος παρατηρητής , δεν είμαι ούτε κομματικό μέλος της ΝΔ ούτε τίποτα άλλο).
- Golden Age
Έχεις υποστεί τόση πλύση εγκεφάλου που επαναλαμβάνεις ανοησίες, τις οποίες κάποιοι άλλοι έχουν συμφέρον να τις λένε.Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:07Εγώ έχω συμφέροντα να βρίσκονται στη φυλακή οι νεοναζί εγκληματίες. Τώρα το ότι δεν έβρισκε αίθουσα επί 4.5 χρόνια ο Τσιπρικος ΣΥΡΙΖΑ για τη δική της χρυσής αυγής και ότι καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες περυσι είναι γεγονότα.Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:05Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουνε συμφέροντα απο το να κάνουν κάθε τόσο στα κανάλια αυτή την γελοία συζήτηση, όπου αλληλοκατηγορούνται για το ποιος δήθεν "ευνόησε" την Χρυσή Αυγή (στην πραγματικότητα κανένας). Εσύ τί κερδίσεις; Τόση πλύση εγκεφάλου έχεις υποστεί πια;Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:03 Η αλήθεια είναι ότι ατιμωρησία για τη ΧΑ υπήρχε επί του τσιπρικου συριζα που δεν έβρισκαν αίθουσα να τους δικάσουν. Γι'αυτό και καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες πέρυσι.
(Αυτά τα λέω ως αποστασιοποιημένος παρατηρητής , δεν είμαι ούτε κομματικό μέλος της ΝΔ ούτε τίποτα άλλο).
- Philip Mortimer
Όχι και σαν τη σπορά των ηττημένων του 45...Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:08Έχεις υποστεί τόση πλύση εγκεφάλου που επαναλαμβάνεις ανοησίες, τις οποίες κάποιοι άλλοι έχουν συμφέρον να τις λένε.Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:07Εγώ έχω συμφέροντα να βρίσκονται στη φυλακή οι νεοναζί εγκληματίες. Τώρα το ότι δεν έβρισκε αίθουσα επί 4.5 χρόνια ο Τσιπρικος ΣΥΡΙΖΑ για τη δική της χρυσής αυγής και ότι καλούσαν σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ οι χρυσαυγιτες περυσι είναι γεγονότα.Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:05
Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουνε συμφέροντα απο το να κάνουν κάθε τόσο στα κανάλια αυτή την γελοία συζήτηση, όπου αλληλοκατηγορούνται για το ποιος δήθεν "ευνόησε" την Χρυσή Αυγή (στην πραγματικότητα κανένας). Εσύ τί κερδίσεις; Τόση πλύση εγκεφάλου έχεις υποστεί πια;
Philip Mortimer έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:07
Εγώ έχω συμφέροντα να βρίσκονται στη φυλακή οι νεοναζί εγκληματίες.
Τι συμφέροντα να έχεις, ζήλεψες τον ΑΙΝΕΙΆΝ ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 1039 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 15 Απαντήσεις