Ξέρεις, κάτω από την γή υπάρχει και νερό.Αρίστος έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:36and traverse large areas near or at the Earth's surface.
Αν τα πετρωματα βλακα ηταν μονωτης για τα γηινα ρευματα αυτα δεν θα ταξιδευαν καθολου κατω απο τη γη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mια αβανγκάρντ μεγαλιθική πόλη του 3200 π.Χ. στον Ατλαντικό
Re: Mια αβανγκάρντ μεγαλιθική πόλη του 3200 π.Χ. στον Ατλαντικό
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και το νερο περναει μεσα απο πετρωματα.
.
Leporello έγραψε: 23 Ιουν 2024, 08:16Πού το είδες γραμμένο ότι δεν έχει καμμία σχέση με το "γνωστο ηλεκτρικο ρευμα"; Αλλο ρεύμα είναι αυτό; Και πώς δημιουργείται από "human-induced causes";Αρίστος έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:32Δεν εχει λοιπον ΚΑΜΙΑ σχεση με το γνωστο ηλεκτρικο ρευμα και μου φαγατε τρεις σελιδες γι' αυτη την παπαρια.Αρίστος έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:31 Το ξαναβαζω γιατι διαβασατε μονο την πρωτη προταση και μου τρωτε τζαμπα το χρονο μου.
A telluric current (from Latin tellūs, "earth"), or Earth current,[1] is an electric current that flows underground or through the sea, resulting from natural and human-induced causes. These currents have extremely low frequency and traverse large areas near or at the Earth's surface.
Σου φαινεται εξωγηινο να υπαρχουν διαφορετικοι τυποι ενεργειας ετσι;
Ε τι να κανουμε αυτο ειναι ρευμα με ιδιαιτερα χαμηλη συχνοτητα που απανταται μονο κατω απο τη γη.
.
Να πω επισης οτι οι τυποι που εφτιαξαν το Στοουνχετζ στην Αγγλια και τους εκπληκτικους μεγαλιθικους τυμβους στην Ιρλανδια...
αποκλειεται να εμεναν σε καλυβες.
Δεν γινεται δηλαδη να βρηκαμε πολη τους στις Ορκαδες...
σαν κι αυτη (ειχε περισσοτερα σπιτια απο οτι στην αναπαρασταση).

Και να μην εχτιζαν μικρες πολεις σε Βρετανια και Ιρλανδια.
Απλα αυτες οι μικρες πολεις πιθανοτατα καταστραφηκαν απο μεταγενεστερους κατακτητες.
.
αποκλειεται να εμεναν σε καλυβες.
Δεν γινεται δηλαδη να βρηκαμε πολη τους στις Ορκαδες...
σαν κι αυτη (ειχε περισσοτερα σπιτια απο οτι στην αναπαρασταση).
Και να μην εχτιζαν μικρες πολεις σε Βρετανια και Ιρλανδια.
Απλα αυτες οι μικρες πολεις πιθανοτατα καταστραφηκαν απο μεταγενεστερους κατακτητες.
.
Παμε τωρα λιγο βορειοτερα.
Οι μεγαλιθικοι φιλοι μας περασαν και απο τη Δανια.

.
Οι μεγαλιθικοι φιλοι μας περασαν και απο τη Δανια.

.
Συμφωνα με την παρκατω μελετη ΕΝΑΣ πολιτισμος διεδωσε τη μεγαλιθικη κουλτουρα σε ολη τη Δυτικη Ευρωπη.
Και τη διεδωσε ταξιδευοντας με ΠΛΟΙΑ.
Europe’s Megalithic Monuments Originated in France and Spread by Sea Routes, New Study Suggests
Bettina Schulz Paulsson, an archaeologist at the University of Gothenburg, reexamined some 2,410 radiocarbon dating results that have been assigned to Europe’s megaliths and put them through a Bayesian statistical analysis. Based on the picture the data present, Schulz Paulsson believes that the megaliths were first constructed by dwellers of northwest France during the second half of the fifth millennium BC. From this single origin, her analysis suggests, the practice of constructing standing stone monuments spread during three major periods via what may have been surprisingly robust maritime travel routes.
https://www.smithsonianmag.com/articles ... 180971467/
.
Europe’s Megalithic Monuments Originated in France and Spread by Sea Routes, New Study Suggests
Bettina Schulz Paulsson, an archaeologist at the University of Gothenburg, reexamined some 2,410 radiocarbon dating results that have been assigned to Europe’s megaliths and put them through a Bayesian statistical analysis. Based on the picture the data present, Schulz Paulsson believes that the megaliths were first constructed by dwellers of northwest France during the second half of the fifth millennium BC. From this single origin, her analysis suggests, the practice of constructing standing stone monuments spread during three major periods via what may have been surprisingly robust maritime travel routes.
.
Η αρχαιολογος στη μελετη της κατεληξε λοιπον στα ιδια συμπερασματα που ειχα απο 20 χρονια πριν.
ΕΝΑΣ πολιτισμος διεδωσε τη μεγαλιθικη μανια και το εκανε ταξιδευοντας με ΠΛΟΙΑ.
Την ευχαριστω και η μονη διαφωνια που εχω μαζι της ειναι οτι ο συγκεκριμενος πολιτισμος δεν πιστευω οτι ξεκινησε απο τη νοτιοδυτικη Γαλλια αλλα απο τη Βορεια Αφρικη.
.
Την ευχαριστω και η μονη διαφωνια που εχω μαζι της ειναι οτι ο συγκεκριμενος πολιτισμος δεν πιστευω οτι ξεκινησε απο τη νοτιοδυτικη Γαλλια αλλα απο τη Βορεια Αφρικη.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Ιουν 2024, 09:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαλισταΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 08:58 Συμφωνα με την παρκατω μελετη ΕΝΑΣ πολιτισμος διεδωσε τη μεγαλιθικη κουλτουρα σε ολη τη Δυτικη Ευρωπη.
.
τον πουλο δλδ η θεωρια περι Δαναων ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:01 Η αρχαιολογος στη μελετη της κατεληξε λοιπον στα ιδια συμπερασματα που ειχα απο 20 χρονια πριν.
.
βλητε το northwest δεν ειναι ... νοτιοδυτικαΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:01 Η αρχαιολογος στη μελετη της κατεληξε λοιπον στα ιδια συμπερασματα που ειχα απο 20 χρονια πριν.
.
ακομα κ στα πιο απλα μαλακια θα γραψεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Οι πρωτες εγκαταστασεις στην Ευρωπη αυτου του πολιτισμου που ξεκινησε απο τη Βορεια Αφρικη συμφωνα με οσα εγω εχω καταληξει εγιναν στη Μαλτα, στη δυτικη Γαλλια και στην περιοχη γυρω απο την Ταρτησσο στην Ισπανια.
.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 23 Ιουν 2024, 09:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αγις έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:04βλητε το northwest δεν ειναι ... νοτιοδυτικαΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:01 Η αρχαιολογος στη μελετη της κατεληξε λοιπον στα ιδια συμπερασματα που ειχα απο 20 χρονια πριν.
.
Σκασε, δεν εχω πιει καφε ακομη.
.
Οσο για το σεναριο με τους Δαναους που λες εσυ οτι πηρε πουλο...
για κατσε και μελετησε την ετυμολογια της λεξης Δανια...
στην οποια Δανια επισης βρεθηκαν μεγαλιθικα...
The etymology of the name Denmark (Danish: Danmark), especially the relationship between Danes and Denmark and the unification of Denmark as a single kingdom, is the cause of some debate.[1][2] In Old Norse, the country was called Danmǫrk, referring to the Danish March, viz. the marches of the Danes. The Latin and Greek name is Dania.
https://en.wikipedia.org/wiki/Etymology_of_Denmark
.
για κατσε και μελετησε την ετυμολογια της λεξης Δανια...
στην οποια Δανια επισης βρεθηκαν μεγαλιθικα...
The etymology of the name Denmark (Danish: Danmark), especially the relationship between Danes and Denmark and the unification of Denmark as a single kingdom, is the cause of some debate.[1][2] In Old Norse, the country was called Danmǫrk, referring to the Danish March, viz. the marches of the Danes. The Latin and Greek name is Dania.
https://en.wikipedia.org/wiki/Etymology_of_Denmark
.
σωστα - οταν πινεις γραφεις μεγαλυτερεςΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:06Αγις έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:04βλητε το northwest δεν ειναι ... νοτιοδυτικαΑρίστος έγραψε: 23 Ιουν 2024, 09:01 Η αρχαιολογος στη μελετη της κατεληξε λοιπον στα ιδια συμπερασματα που ειχα απο 20 χρονια πριν.
.
Σκασε, δεν εχω πιει καφε ακομη.
.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν εχω κανενα παπικο αλαθητο και λαθη κανω πολλα και λογω ηλικιας και λογω οτι γραφω συνεχως.
Σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.
.
Σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 260 Απαντήσεις
- 6631 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-