Golden Age έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 01:07Δεν υπάρχει καμμιά χειραγώγηση. Οι νεολαίοι έχουν άποψη. Βλέπουνε τί γίνεται και αντιδρούν. Χειραγώγιση είναι να βλέπεις η στα γραφεία της ΚΝΕ τον κάθε καθοδηγητή και να τα συλλαβίζεις για να τα επαναλαμβάνεις με ρομποτικό ρυθμό σιτς πορείες.
Οι μαθητές που κάνουν αυτές τις καταλήψεις δεν χειραγωγούνται απο πουθενά. Ούτε έχουν κανέναν καθοδηγητή. Ούτε και υποκινούντια απο κανέναν.
Αντιδρούν σε ένα μείζον πρόβλημα για να το σταματήσουν και φνωάζουν την πραγματικότητα και μόνο. Φωνάζουν αυτά τα οποία λέει η κοινωνία.
Όσον αφορά εμάς, εμείς δεν είμαστε πολιτικοί με την έννοια του συστήματος. Είμαστε πολιτικοί με την έννοια του πολιτικού όντως του Αριστοτέλη.
Συνεπώς, κάθε άλλο παρα μας ενοχλούν αυτά τα συνθήματα.
Υπάρχει χειραγώγηση, κι είναι καθαρό, πως είστε μαζί τους. Β, οι νεολαίοι έχουν δικαίωμα στην άποψη, και μαγκιά τους.Γ, Άσε την κριτική στην ΚΝΕ, γιατί κι εσύ το ίδιο συλλαβίζεις τη γραμμή του κόμματός σου -ή μήπως ξεφεύγεις αυτής; Δ, για το μακεδονικό ζήτημα , εγώ, έχω διαφορετική άποψη από το Κόμμα μου. Θα είχες τα ίδια αρχίδια; Τουτέστιν, καμία παραχώρηση στο θέμα ονόματος. Αυτό μας διαφοροποιεί , ως έναν ιδεολόγο, από έναν κομματάρχη. Ε, πώς ξέρεις τι λέει η κοινωνία, από τη στιγμή που δεν έχουμε δημοψήφισμα; Την μέτρησες; Πότε; Δείξε. Όοον αφορά σε εσάς: Είστε πολιτικοί εκλεγμένοι από το σύστημα, και μια χαρά χρησιμοποιείτε αυτή την ιδιότητα. Αν θέλετε να είστε εκτός συστήματος, παρακαλώ, αμφισβητήστε ανοιχτά τας διαδικασίας του Συστήματος, γιατί, αν το Σύστημα εκλέγει σάπια, τότε είστε μέρος της σαπίλας. Σε κάτι που αμφισβητείς, δεν συμμετέχεις. Όσο για τον Αριστοτέλη, ας γελάσω. Ο Αριστοτέλης ήταν φιλόσοφος, εσείς είστε μαχαιροβγάλτες.
Ordem e Progresso.