Σε δύο εβδομάδες θα κατέβω Ελλάδα να σκάσω.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:39Γεια σου GoBzi !!!
Τι κάνεις φίλε;
Θα πας πουθενά να ξεσκάσεις;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαιρετώ την όμορφη προχουρομο-παρέα... !
Re: Χαιρετώ την όμορφη προχουρομο-παρέα... !
- tanipteros
αν έχει δροσιά εκεί που είσαι κάτσε εκεί...GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:44Σε δύο εβδομάδες θα κατέβω Ελλάδα να σκάσω.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:39Γεια σου GoBzi !!!
Τι κάνεις φίλε;
![]()
αλήθεια που είσαι;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Αγγλία, αυτή την στιγμή εχει 18 βαθμούς.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:46αν έχει δροσιά εκεί που είσαι κάτσε εκεί...GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:44Σε δύο εβδομάδες θα κατέβω Ελλάδα να σκάσω.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:39
Γεια σου GoBzi !!!
Τι κάνεις φίλε;
![]()
αλήθεια που είσαι;
- tanipteros
μια χαρά σε κόβω...GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:47Αγγλία, αυτή την στιγμή εχει 18 βαθμούς.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:46αν έχει δροσιά εκεί που είσαι κάτσε εκεί...
αλήθεια που είσαι;
σου έλειψε η Ελλάδα;

Οχι.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:48μια χαρά σε κόβω...GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:47Αγγλία, αυτή την στιγμή εχει 18 βαθμούς.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:46
αν έχει δροσιά εκεί που είσαι κάτσε εκεί...
αλήθεια που είσαι;
σου έλειψε η Ελλάδα;
- tanipteros
μια χαρά... ε τότε πάνε διακοπές αλλού... τι να το κάνεις να έρθεις εδώ και να μπεις μέσα με ένα κλιματιστικό;GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:55Οχι.

Θα αφήσω τα παιδιά στους παππούδες να πάνε θάλασσα και εγώ θα κλειστώ στο σπίτι με ένα κλιματιστικό.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:56μια χαρά... ε τότε πάνε διακοπές αλλού... τι να το κάνεις να έρθεις εδώ και να μπεις μέσα με ένα κλιματιστικό;
- tanipteros
ωραίος !!!GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 14:00Θα αφήσω τα παιδιά στους παππούδες να πάνε θάλασσα και εγώ θα κλειστώ στο σπίτι με ένα κλιματιστικό.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:56μια χαρά... ε τότε πάνε διακοπές αλλού... τι να το κάνεις να έρθεις εδώ και να μπεις μέσα με ένα κλιματιστικό;![]()
έχεις βιντεάκια καβάτζα για να νανουρίζεσαι ;
τον Μπεθάνη τον εξάντλησες !

Ο Μπεθάνης έχει χαλάσει, όλο για πολιτικά ανεβάζει.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 14:07ωραίος !!!GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 14:00Θα αφήσω τα παιδιά στους παππούδες να πάνε θάλασσα και εγώ θα κλειστώ στο σπίτι με ένα κλιματιστικό.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:56
μια χαρά... ε τότε πάνε διακοπές αλλού... τι να το κάνεις να έρθεις εδώ και να μπεις μέσα με ένα κλιματιστικό;![]()
τον Μπεθάνη τον εξάντλησες !
- tanipteros
α ναι... άλλαξε τον!GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 14:21Ο Μπεθάνης έχει χαλάσει, όλο για πολιτικά ανεβάζει.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 14:07ωραίος !!!GoBzi έγραψε: 22 Ιουν 2024, 14:00
Θα αφήσω τα παιδιά στους παππούδες να πάνε θάλασσα και εγώ θα κλειστώ στο σπίτι με ένα κλιματιστικό.![]()
τον Μπεθάνη τον εξάντλησες !![]()

Δεν ξέρω, δεν έχει γράψει ακόμα.tanipteros έγραψε: 22 Ιουν 2024, 13:43που παρτάρει το Ανδρομαχάκι μας ;![]()
![]()
![]()
Μάλλον κρατάει το μέρος μυστικό για πάρτη της...
Yippie Kay Yay
Το ευτύχημα στην Ελλάδα είναι σε μία ώρα (το πολύ) μπορείς να πας να κάνεις τη βουτιά σου και όταν επιστρέψεις στη βάση σου το βραδάκι να μη χρειάζεσαι κλιματιστικό ή ανεμιστήρα αλλά κουβερτίτσα (λινή ή μάλλινη, αδιάφορο).Airman68 έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:49Δεν ξέρω, δεν έχει γράψει ακόμα.
Και δεν είναι μυστικά αυτά τα μέρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε αυτό έχεις δίκιοΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2024, 16:05Το ευτύχημα στην Ελλάδα είναι σε μία ώρα (το πολύ) μπορείς να πας να κάνεις τη βουτιά σου και όταν επιστρέψεις στη βάση σου το βραδάκι να μη χρειάζεσαι κλιματιστικό ή ανεμιστήρα αλλά κουβερτίτσα (λινή ή μάλλινη, αδιάφορο).Airman68 έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:49Δεν ξέρω, δεν έχει γράψει ακόμα.
Yippie Kay Yay
Καλά να περάσετε!Πασιφάη έγραψε: 22 Ιουν 2024, 09:33Καλημέρα ρε παιδί! Είσαι καλά;tanipteros έγραψε: 21 Ιουν 2024, 22:10 Γεια σας παιδιά θα πάτε διακοπές ;
Airman68
Fata_Morgana
Andromachi
aLiCat
Πασιφάη
taxalata xalasa
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρουμε ακόμη που θα πάμε, θα δείξει.
Εγώ σίγουρα κανα 4άρι μέρες στον Νάνδρο, να τον δω.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Το ξέρω.Airman68 έγραψε: 22 Ιουν 2024, 16:21Σε αυτό έχεις δίκιοΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2024, 16:05Το ευτύχημα στην Ελλάδα είναι σε μία ώρα (το πολύ) μπορείς να πας να κάνεις τη βουτιά σου και όταν επιστρέψεις στη βάση σου το βραδάκι να μη χρειάζεσαι κλιματιστικό ή ανεμιστήρα αλλά κουβερτίτσα (λινή ή μάλλινη, αδιάφορο).Airman68 έγραψε: 22 Ιουν 2024, 15:49
Δεν ξέρω, δεν έχει γράψει ακόμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---