!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άντε γεια το πενθήμερο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Re: Άντε γεια το πενθήμερο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Στύξ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 21:20
Ασέβαστος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 21:14
Στύξ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:58 'Έχω άδεια κι αν με ζορίσουν θα ξαναβαρέσω άδεια.Αυτό.
ενω αν δεν σε ζορισουν, θα ξαναβαρεσεις αδεια.

αυτο.
Μλκ από Σεπτέμβριο θα διδάξω στην gipsytown .Μέχρι και άδεια κυήσεως θα πάρω :003:
Eτοιμασου για ωραιες καταστασεις!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Frappezitis έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:13 Εικόνα
Έτσι δεν θα παίρνει και δύο μισθούς;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύξ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:58 'Έχω άδεια κι αν με ζορίσουν θα ξαναβαρέσω άδεια.Αυτό.

αυτο.
Μλκ από Σεπτέμβριο θα διδάξω στην gipsytown .Μέχρι και άδεια κυήσεως θα πάρω :003:
Προτείνω από Σεπτέμβρη να ανοίξεις και νήμα.

Ο Ζαχαρίας στην gipsytown

:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αφροδιτη »

Να τους κανεις τι τους 2 μισθους με 16ωρο; Τρως, κοιμασε, συνεχιζεις. Μπορεις; Τοποθετησεις τυπου: " μα καποιοι θελουν να δουλεψουν - αυτα γινονταν παντα ", απαντανε σε ερωτησεις οπως: εχει μετρησει κανενας το μ.ο. ζωης των εργατων σε σχεση με τους μη εργατες ( οχι μη εργαζομενους ); Αντεχεις να καθεσαι σε μια καρεκλα 18 ωρες τη μερα ( ναι, οχι ευχαριστα αλλα ναι ). Δουλευουν αυτοι που εχουν γνωμη ( ολοι δικαιουνται να εχουν γνωμη, Ολοι Δεν Δουλευουν );
Αφροδιτη

Επισης συμπερασματα του τυπου " Οι Ελληνες ειναι οι πιο σκληρα εργαζομενοι στην Ευρωπη - δουλευουν 42 ωρες την εβδομαδα! " προκυπτουν απο Πτυχιουχους Οθονοκοιταχτές, Επαγγελματιες Αναγνωστες Επισημων Εγγραφων και λοιπους Κλωβοδυτες. Εδω κατω στο χωμα ξερουν και τα Τ..βλα οτι: Οι εργαζομενοι Παντα Δηλωνουν Ψευδως Ποσο Δουλευουν - Ποσο Πληρωνονται - Τι Δουλεια Κανουν Στην Πραγματικοτητα.
Αφροδιτη

1. Οι Εργαζομενοι ψευδονται επειδη οι εργοδοτες τους υποχρεωνουν να το κανουν.
2. Κι αλλου να παω το ιδιο θα 'ναι. Ισχυει. Συχνα.
3. Εσχατως, εχει να κανει και με τα Επιδοματα και την Εφορια. Και πολλοι Ε/Δ θα το γυρισουν υπερ τους κι αυτο ( " αφου τα παιρνεις απ'το κρατος :wink " ..! ).
4. Δε θα με κανει κανεις να ξεχασω οτι δουλευω και γι αυτους που δε δουλεψαν, Δ & Ι. Και για τους Πινωκαφεδεσμεταφεντικο ( ιδωτικο τομεα ε, τους εχεις γνωρισει, κι ο καφες θελει παρεα μωρε. Κι οι πιο πιστοι φιλοι :hebit: :wink ειναι αυτοι που τους πληρωνεις - και τους κρατας ασφαλεις απ'το λακκο με τ'αγγουρια.. :a040: ).
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

καινούριο φίτσουρ, διαφορετικό χρώμα για μποτς; :smt017
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Φραπ εσύ τους δικούς σου θα τους έχεις 6μερο;
Εικόνα
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:17

αυτο.
Audaces fortuna juvat et semper fi(delis) re monia . :003:
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αρχίζει η εξαήμερη εργασία από την πρώτη του μηνός μου λέει ο άλλος.
Ε δεν πειράζει πάρε ένα air fryer.
Τι να το κάνω μου λέει;
Να βάλεις το δεξί χέρι σου μέσα που δεν ψήφισε.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Στύξ έγραψε: 25 Ιουν 2024, 18:02
stergiosbik έγραψε: 21 Ιουν 2024, 13:17

Audaces fortuna juvat et semper fi(delis) re monia . :003:
Κοίτα να χαρείς όσο χρόνο σου απομένει!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Sid Vicious έγραψε: 19 Ιουν 2024, 15:47 Το ονειρο μου ειναι καποτε να καταφερω να πετυχω τη τριημερη εργασια
Κι εμένα, αλλά μην ειμεθα και πλεονέχτες. 4ημερη ειναι αρκετή, ό,τι πρεπει για να προλαβεις να ξεκουραστεις και να γεμισεις 100% μπαταριες για την επομενη εβδομαδα. Τουλαχιστον σε εμενα, λειτουργει άψογα. Οι 5 και 6 ημέρες ειναι too much, δεν προλαβαινεις καθολου να ξεκουραστεις.

Η Ελευθερη Αγορά που αυτορυθμίζεται παντως, δεν ειναι και τόσο ελεύθερη ώστε να επιτρεπει σε οποιον γουσταρει να εργαζεται οσο εκεινος θελει. Αν εγω πχ θελω να δουλεψω 2 μερες αυτη την εβδομαδα αλλά την αλλη να θελω και τις 7, γιατι να μη μου επιτρεπεται? :102:
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:16
mao mao έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:54 Δεν νομίζω ότι το μέτρο καταλύει το πενθήμερο. Επιλογή για όσους θέλουν περισσότερα έσοδα είναι.
Όπως επιλογή του εργοδότη θα είναι να προσλάβει υπαλλήλους που είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν εξαημερο.

Ωραίο να έχεις επιλογές 😁
Ξέρω πολλούς που δούλευαν μετά χαράς την 6η ή και την 7η μέρα για αυξημένο μεροκάματο. Και πίστεψε με, υπήρχε μεγαλύτερη προσφορά παρά ζήτηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ισχύει εδώ και πολλαααααά χρόνια. :lol:

Απαντάω με καθυστέρηση γιατί τώρα το είδα. Και εγώ έχω δουλέψει στα ρεπό μου για περισσότερα λεφτά. Άλλο όμως να το κάνεις από επιλογή και άλλο να είναι θεσμοθετημένο. Το ότι ο εργοδότης και ο εργαζόμενος θα κάτσουν να διαπραγματευτούν υπό ίσοις όροις είναι για αφελείς . Και εσύ αφελής δεν εισαι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Aitwlos έγραψε: 25 Ιουν 2024, 19:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:16
mao mao έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:04

Όπως επιλογή του εργοδότη θα είναι να προσλάβει υπαλλήλους που είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν εξαημερο.

Ωραίο να έχεις επιλογές 😁
Ξέρω πολλούς που δούλευαν μετά χαράς την 6η ή και την 7η μέρα για αυξημένο μεροκάματο. Και πίστεψε με, υπήρχε μεγαλύτερη προσφορά παρά ζήτηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Ισχύει εδώ και πολλαααααά χρόνια. :lol:

Απαντάω με καθυστέρηση γιατί τώρα το είδα. Και εγώ έχω δουλέψει στα ρεπό μου για περισσότερα λεφτά. Άλλο όμως να το κάνεις από επιλογή και άλλο να είναι θεσμοθετημένο. Το ότι ο εργοδότης και ο εργαζόμενος θα κάτσουν να διαπραγματευτούν υπό ίσοις όροις είναι για αφελείς . Και εσύ αφελής δεν εισαι
Θεσμοθετημένο σημαίνει να προβλέπεται από το νόμο
Η εξαημερη εργασία πάντα προβλεπόταν από τον νόμο για τις επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας. Δεν έγινε τώρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”