!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Euro 2024
Re: Euro 2024
Ο πστς έχει αλλάξει τον ρυθμό τελείως, ξεκίνησε μια χαρά το ματς, πάνω κάτω, και απο τότε έχει γαμήσει τους Ολλανδούς στα σφυρίγματα, δεν τους αφήνει μέτρο. Εκείνη η κάρτα που έδωσε στο κέντρο ήταν σκέτη αηδία
Τι εχουμε εδω κοκκορα;Κομινη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μια ωρα εντωμεταξυ ουτε αυτοι δεν ξεραν τι να δωσουν
τουλαχιστον τον εβλεπε το τερμα
edit το ακυρωσε!μλκ
Ο κομιναρος το βρηκε και χωρις βαρ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καμία σχεση ρε πονηρέ
Ο Μαουρίτσιο ηταν πίσω απο τον τερματοφύλακα και δεν τον εμπόδιζε καθόλου να κάνει επέμβαση. Τούτος εδω στέκονταν ακριβώς διπλα του.
- Κόκκορας
αυτο το ακυρωσαν επειδη ντεμεκ επηρεαζε το τερμα,ο μαουριτσιο ηταν αφαντος πισω απο τον μπαρκα
παντως κακως το ακυρωσαν και αυτο
Εκεινο ηταν περισσοτερο βασικα γιατι ηταν κυριολεκτικα πανω στην πορεια της μπαλας και εμποδιζε τον αμυντικο να την διωξει
Ο πονος σου ειναι αβασταχτος
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Όπως λέει και το σύνθημα, «Σε ρίξανε στην προπαγάνδα και έγινες κομπλεξικός*»
*οποιαδήποτε ομοιότητα με μέλη του ασύλου ανιάτων ΔΕΝ είναι συμπτωματική.
Γυφτοσκοπιανέ πήζεις;
*οποιαδήποτε ομοιότητα με μέλη του ασύλου ανιάτων ΔΕΝ είναι συμπτωματική.
Γυφτοσκοπιανέ πήζεις;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Αλλη μια ωραια μερα για το ποδοσφαιρο
Και χωρις βαρ και με τον φοβο πως να το ακυρωσει εκει μεσα
«Το έχει πει ναι… Μου είπε ναι ότι “είναι οφσάιντ, αλλά το πώς το ακυρώνουμε εδώ μέσα;”. Έχει ειπωθεί όταν εγώ πηγαίνω εγώ κοντά του. Βλέπω τον επόπτη να έχει σταματήσει. Μου λέει “Γιώργο έλα εδώ”. Γίνεται ένας χαμός. “Πες μου του λέω τι;”. Πηγαίνοντας εκεί “του λέω τι συμβαίνει; Και μου λέει επί λέξει: “Το γκολ είναι οφσάιντ, ποιος το ακυρώνει εδώ μέσα;”.
Winter is coming
- Κόκκορας
αστο lestat κατευθειαν σεντρα ετρεξε ο εποπτης και ο κομινης εδειξε σεντρα
μετα απο μπουρου μπουρου σας το ξανασκεφτηκε και το ακυρωσε.
Tι σου ειναι το καρμα ε;Χθες τα γραφες για το αισχος του 18'Κόκκορας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 23:39 αστο lestat κατευθειαν σεντρα ετρεξε ο εποπτης και ο κομινης εδειξε σεντρα
Εδω σου λεει οτι φοβοταν να το ακυρωσει, αυτο ειναι το πιο συγκλονιστικο στοιχειο στην ολη υποθεση, άλλο αν ειμαστε μπανανια και τα προσπερναμε σαν να μην συμβαινει τιποτα.Κόκκορας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 23:39 αστο lestat κατευθειαν σεντρα ετρεξε ο εποπτης και ο κομινης εδειξε σεντρα
Ακου να λεει εποπτης 'πως το ακυρωνουμε εδω μεσα!
Winter is coming
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-