micmic έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:42
Τώρα είμαι με την Ολλανδία. Μακάρι να ρίξουν 5 στους Γάλλους. Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε αλλά μου την έσπασε ο μαλάκας ο Εμπαπέ με αυτό που έκανε να βγει και να ξαναμπεί για να πέσει μέσα. Λες κι έχει ανάγκη να το κάνει αυτό ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Θα έκανε τέτοια καραγκιοζιλίκια ο Ζιντάν;
Oι γαλλοι μπηκαν χαλαρα οι αλλοι μπηκαν για πολεμο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
micmic έγραψε: 21 Ιουν 2024, 21:42
Τώρα είμαι με την Ολλανδία. Μακάρι να ρίξουν 5 στους Γάλλους. Κανονικά δεν θα με ενδιέφερε αλλά μου την έσπασε ο μαλάκας ο Εμπαπέ με αυτό που έκανε να βγει και να ξαναμπεί για να πέσει μέσα. Λες κι έχει ανάγκη να το κάνει αυτό ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Θα έκανε τέτοια καραγκιοζιλίκια ο Ζιντάν;
Ποτέ
Άλλο αυτό, εδώ του έβρισε την αδερφή. Αυτό είναι ξύλο, δεν είναι καραγκιοζιλίκι. Ο Ζιντάν ήταν άρχοντας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Σενέκας έγραψε: 21 Ιουν 2024, 22:43
Τους έχει σφάξει τους Ολλανδούς ο κόρακας
Υπερβολικος