Νομίζω σε είχα πει εμμονικό ή κάτι παρόμοιο, δικέ μου, όχι ότι κανείς bullying.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:10Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:18Ο ουρακοτάγκος μου δεν μπλέκει ποτέ σε ξυλοκαβγάδες μικρό μου πόσουμ. Ούτε για βρισιές,ούτε για χειρονομίες,ούτε για τίποτα. Πάντα συγκρατείται και κάνει πισω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:07
Στον ουρακοτάγκο σου που τραμπουκιζει άλλους οδηγούς να τα πεις αυτά πρώτα και μετά σώζεις κπ τον υπόλοιπο κόσμο.
θα έλεγα τι άποψη έχω για τα...ανθρωπάκια που είναι κατ επανάληψη και με απύθμενο θράσος ψεύτες αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος και δεν θέλω να φάω μπαν. Ας σε κρίνει ο καθένας μόνος του.
(βαριέμαι να ψάχνω και το ποστ που είχε πιάσει εσένα από τον λαιμό. Ούτως ή άλλως τσάμικο θα χορέψεις πάλι που είναι ο αγαπημένος σου χορός)Fata_Morgana έγραψε: 06 Δεκ 2023, 06:48 Δε ξέρω πόσες φορές πέφτει. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά πριν κάτι μήνες τον στουμπηξε ένας με ενα αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο πόδι σε παρκινγκ αυτοκινήτου. Δεν έσπασε τίποτα αλλα την έφαγε γερά στο πόδι γιατί κουτσαινε για μέρες. Και ήταν και δικό του λάθος και κατέβασε ολόκληρο υβρεολογιο στον άνθρωπο. Και αν δεν ήταν εκεί η κόρη του άλλου εκεί θα τον είχε αρπάξει. Εκεί είναι η ένδειξη ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ότι δεν παραδέχεται την ευθύνη του. Βέβαια το έχει γενικά αυτό οπότε![]()
Μακάρι να μπορούσα να αποδείξω και τα υπόλοιπα ψεύδη που έχεις πει.
ας τα βλέπουνε κατι Ασέβαστος και don't speak και feindflug αν θυμάμαι καλά που θεωρούσαν ότι κάνω μπούλινγκ στο αθώο αγγελάκι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Fata_Morgana
Και τελικά τον άρπαζε τον άνθρωπο ή έκανε πίσω; γιατι δε ξερω αν κατάλαβες αυτό που έβαλες με μεγάλα γράμματα είναι αυτό που έγραψα. Ότι κάνει πίσω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:10Fata_Morgana έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:18Ο ουρακοτάγκος μου δεν μπλέκει ποτέ σε ξυλοκαβγάδες μικρό μου πόσουμ. Ούτε για βρισιές,ούτε για χειρονομίες,ούτε για τίποτα. Πάντα συγκρατείται και κάνει πισω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:07
Στον ουρακοτάγκο σου που τραμπουκιζει άλλους οδηγούς να τα πεις αυτά πρώτα και μετά σώζεις κπ τον υπόλοιπο κόσμο.
θα έλεγα τι άποψη έχω για τα...ανθρωπάκια που είναι κατ επανάληψη και με απύθμενο θράσος ψεύτες αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος και δεν θέλω να φάω μπαν. Ας σε κρίνει ο καθένας μόνος του.
(βαριέμαι να ψάχνω και το ποστ που είχε πιάσει εσένα από τον λαιμό. Ούτως ή άλλως τσάμικο θα χορέψεις πάλι που είναι ο αγαπημένος σου χορός)Fata_Morgana έγραψε: 06 Δεκ 2023, 06:48 Δε ξέρω πόσες φορές πέφτει. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά πριν κάτι μήνες τον στουμπηξε ένας με ενα αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο πόδι σε παρκινγκ αυτοκινήτου. Δεν έσπασε τίποτα αλλα την έφαγε γερά στο πόδι γιατί κουτσαινε για μέρες. Και ήταν και δικό του λάθος και κατέβασε ολόκληρο υβρεολογιο στον άνθρωπο. Και αν δεν ήταν εκεί η κόρη του άλλου εκεί θα τον είχε αρπάξει. Εκεί είναι η ένδειξη ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ότι δεν παραδέχεται την ευθύνη του. Βέβαια το έχει γενικά αυτό οπότε![]()
Μακάρι να μπορούσα να αποδείξω και τα υπόλοιπα ψεύδη που έχεις πει.
ας τα βλέπουνε κατι Ασέβαστος και don't speak και feindflug αν θυμάμαι καλά που θεωρούσαν ότι κάνω μπούλινγκ στο αθώο αγγελάκι![]()
Επίσης από το λαιμό δεν θυμάμαι να με έχει αρπάξει, όχι σε φάση τσακωμού τουλαχιστον
Από τη μπλούζα ναι και τον έχω αρπάξει και εγώ. Την άλλη φορά νόμιζε ότι πήρα μια μαλακία που είχε για διακοσμητικό για να τον απειλήσω και έσπασε ότι υπήρχε μες στο σπίτι του αλλά εμένα δεν με ακούμπησε γιατί ακριβώς συγκρατείται.
Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ δηλαδή, κάνει πίσω. Δεν εμπλέκεται σε ξύλο. Το γράφω πολλες φορές να το εμπεδώσεις. Δηλαδή ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΛΈΚΕΙ ΣΕ ΞΥΛΟ.
- Τοξοβόλος_UK
εντωμεταξύ πόσο φέιλ που το νήμα είναι στην εσωτερική πολιτική.
έλεος. βάλτε σε σωστή ενότητα ρε γιωτάδες.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όχι, θέλει κόμμα το ό,τι ως χρονικός σύνδεσμοςhellegennes έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:55 Υπάρχει και το χρονικό "ότι", εξίσου χωρίς κόμμα, που μπορείς να αντικαταστήσεις με το "μόλις": ότι θα σε έπαιρνα τώρα τηλέφωνο.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- hellegennes
Όχι σύμφωνα με το Ίδρυμα Τριανταφυλλίδη και το ΛΚΝ. Κατά την γνώμη τους είναι μάλλον από το αρχαίο "ότε" και δεν παίρνει υποδιαστολή.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 17:57Όχι, θέλει κόμμα το ό,τι ως χρονικός σύνδεσμοςhellegennes έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:55 Υπάρχει και το χρονικό "ότι", εξίσου χωρίς κόμμα, που μπορείς να αντικαταστήσεις με το "μόλις": ότι θα σε έπαιρνα τώρα τηλέφωνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μα λόγω πολιτικής έχω τέτοιο εριστικό σουξέ, βρε κουτό.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Ιουν 2024, 17:47 εντωμεταξύ πόσο φέιλ που το νήμα είναι στην εσωτερική πολιτική.
Ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
4-5 από αυτούς που είναι στο poll είναι ορίτζιναλ εριστικοί-στόκοι, όταν είναι. οι υπόλοιποι είναι τρολλ.
- Otto Weininger
Έχμ δεν σημαίνει ακριβώς αυτό το "συγκρατείται".Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 17:43
Από τη μπλούζα ναι και τον έχω αρπάξει και εγώ. Την άλλη φορά νόμιζε ότι πήρα μια μαλακία που είχε για διακοσμητικό για να τον απειλήσω και έσπασε ότι υπήρχε μες στο σπίτι του αλλά εμένα δεν με ακούμπησε γιατί ακριβώς συγκρατείται.
Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ δηλαδή, κάνει πίσω. Δεν εμπλέκεται σε ξύλο. Το γράφω πολλες φορές να το εμπεδώσεις. Δηλαδή ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΛΈΚΕΙ ΣΕ ΞΥΛΟ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Fata_Morgana
Ακριβώς αυτό σημαίνει.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 22:55Έχμ δεν σημαίνει ακριβώς αυτό το "συγκρατείται".Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 17:43
- Otto Weininger
Τότε εγώ είμαι βουδιστής μοναχός.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 22:59Ακριβώς αυτό σημαίνει.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 22:55Έχμ δεν σημαίνει ακριβώς αυτό το "συγκρατείται".Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 17:43
- Fata_Morgana
Ρε συ δες εσύ τι έλεγες χθες. Άμα έβριζαν μπροστά σου δικά σου ιερά και όσια(ελπίζω να μην συμπεριλαμβάνεις και τ'αμάξι σου)θα τον έσπαγες στο ξύλο κτλ κτλ. Ε αυτός δε θα το κάνει ποτέ αυτό. Δεν θα ακουμπήσει άνθρωπο και δεν μπλέκει να πιαστεί στα χέρια ακόμα και στη πιο ακραία φάση του (που τον έχω δει εγώ ως τώρα.).Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:06Τότε εγώ είμαι βουδιστής μοναχός.
- Otto Weininger
Ναι αν ευχόταν να πάθει κακο το παιδί μου ή ευχόταν να πεθάνουν οι δικοί μου από κάτι ανιατο ή με έλεγε παιδεραστή στα ξαφνικά επειδή απλά διαφωνεί μαζί μου πολιτικά, ναι παίζει και να τον χτυπούσα. Ή και όχι εν τέλει, αν υπήρχαν άλλοι μπροστά. Μην τον πληρώνω και για άνθρωπο.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:13Ρε συ δες εσύ τι έλεγες χθες. Άμα έβριζαν μπροστά σου δικά σου ιερά και όσια(ελπίζω να μην συμπεριλαμβάνεις και τ'αμάξι σου)θα τον έσπαγες στο ξύλο κτλ κτλ. Ε αυτός δε θα το κάνει ποτέ αυτό. Δεν θα ακουμπήσει άνθρωπο και δεν μπλέκει να πιαστεί στα χέρια ακόμα και στη πιο ακραία φάση του (που τον έχω δει εγώ ως τώρα.).
Είναι προφανές όμως ότι δεν έχουν συμβει τέτοια πράγματα στον δικό σου, γιατί αν έσπασε ένα ολόκληρο σπίτι επειδή νόμιζε ότι του πήρες ένα διακοσμητικό, καταλαβαίνεις τι θα κάνει σε κάτι πραγματικά σοβαρό.
Red flag είναι αυτό και στο έχω γράψει και παλαιότερα σε άλλες διηγήσεις σου.
Πιο πιθανό από το να έχεις βρει άτομα υπέρ της ελεύθερης οικονομίας στον Μητσοτάκη και στον κατσαφαδοOtto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:06Τότε εγώ είμαι βουδιστής μοναχός.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Fata_Morgana
Δεν το έσπασε γιατί νόμιζε του πήρα ένα διακοσμητικό. Για όνομαOtto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:30Ναι αν ευχόταν να πάθει κακο το παιδί μου ή ευχόταν να πεθάνουν οι δικοί μου από κάτι ανιατο ή με έλεγε παιδεραστή στα ξαφνικά επειδή απλά διαφωνεί μαζί μου πολιτικά, ναι παίζει και να τον χτυπούσα. Ή και όχι εν τέλει, αν υπήρχαν άλλοι μπροστά. Μην τον πληρώνω και για άνθρωπο.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:13Ρε συ δες εσύ τι έλεγες χθες. Άμα έβριζαν μπροστά σου δικά σου ιερά και όσια(ελπίζω να μην συμπεριλαμβάνεις και τ'αμάξι σου)θα τον έσπαγες στο ξύλο κτλ κτλ. Ε αυτός δε θα το κάνει ποτέ αυτό. Δεν θα ακουμπήσει άνθρωπο και δεν μπλέκει να πιαστεί στα χέρια ακόμα και στη πιο ακραία φάση του (που τον έχω δει εγώ ως τώρα.).
Είναι προφανές όμως ότι δεν έχουν συμβει τέτοια πράγματα στον δικό σου, γιατί αν έσπασε ένα ολόκληρο σπίτι επειδή νόμιζε ότι του πήρες ένα διακοσμητικό, καταλαβαίνεις τι θα κάνει σε κάτι πραγματικά σοβαρό.
Red flag είναι αυτό και στο έχω γράψει και παλαιότερα σε άλλες διηγήσεις σου.
- Otto Weininger
Ούτε εγώ θα είχα κινηθεί ενάντιον σου αν κράταγες σπαθί.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:40Δεν το έσπασε γιατί νόμιζε του πήρα ένα διακοσμητικό. Για όνομαOtto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:30Ναι αν ευχόταν να πάθει κακο το παιδί μου ή ευχόταν να πεθάνουν οι δικοί μου από κάτι ανιατο ή με έλεγε παιδεραστή στα ξαφνικά επειδή απλά διαφωνεί μαζί μου πολιτικά, ναι παίζει και να τον χτυπούσα. Ή και όχι εν τέλει, αν υπήρχαν άλλοι μπροστά. Μην τον πληρώνω και για άνθρωπο.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:13
Ρε συ δες εσύ τι έλεγες χθες. Άμα έβριζαν μπροστά σου δικά σου ιερά και όσια(ελπίζω να μην συμπεριλαμβάνεις και τ'αμάξι σου)θα τον έσπαγες στο ξύλο κτλ κτλ. Ε αυτός δε θα το κάνει ποτέ αυτό. Δεν θα ακουμπήσει άνθρωπο και δεν μπλέκει να πιαστεί στα χέρια ακόμα και στη πιο ακραία φάση του (που τον έχω δει εγώ ως τώρα.).
Red flag είναι αυτό και στο έχω γράψει και παλαιότερα σε άλλες διηγήσεις σου.τσακωμόμασταν ήδη πολύ άσχημα με βαριές κουβέντες και πήρα κάτι στα χέρια μου που ήταν διακοσμητικό σπαθί και νόμιζε το πήρα στα χέρια μου για να τον απειλήσω. Και εκεί άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Και μετά έφυγε. Θα μπορούσε πράγματι να είχε κινηθεί εναντίον μου. Δεν το έκανε και δε θα το κάνει ποτέ. Ούτε σε μένα Ούτε σε άλλον πιστεύω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 0 Απαντήσεις