μαλλον εν βρασμω ψυχης θα εκανα περισσοτερο απο ενα σαπακιασμαΠασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:06Εσύ τί θα έκανες στη θέση του τύπου ρε συ Νέμο; Θέλω τίμια απάντηση.
αυτο ισχυει για την πρωτη γυναικα μου ...για την δευτερη τριτη κλπ δεν ξερω
μαλλον εν βρασμω ψυχης θα εκανα περισσοτερο απο ενα σαπακιασμαΠασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:06Εσύ τί θα έκανες στη θέση του τύπου ρε συ Νέμο; Θέλω τίμια απάντηση.
Με κάλυψες. Αν και ήμουν σίγουρη για την απάντηση.nemo έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:10μαλλον εν βρασμω ψυχης θα εκανα περισσοτερο απο ενα σαπακιασμα
Αρα , ή βιαιοπραγία ενάντιον της συζηγου σε κάποιες περιπτώσεις, δικαιολογείται...nemo έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:10μαλλον εν βρασμω ψυχης θα εκανα περισσοτερο απο ενα σαπακιασμα
Οι αριστερίζοντες είναι πολύ χειρότεροι, αν τους πατήσεις τον κρυμμένο πατριαρχικό κάλο.
ισχυει και για τα δυο μερη ...αν καποια ειναι πιστή και ο συζυγος ξενοπηδαει τοτε το σαπακιασμαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:14Αρα , ή βιαιοπραγία ενάντιον της συζηγου σε κάποιες περιπτώσεις, δικαιολογείται...
Ο Τζαβάρας είναι για το ψυχιατρείο.nemo έγραψε: 19 Ιουν 2024, 22:53 πραγματικα λεει το συμβαν στον αερα και χαιρεται κιολας
Evgenios Tzavaras
@EvgeniosTzav
·
5 ώ
Τύπισσα βρήκε 2 αγνώστους τύπους από το Tinder, τους κάλεσε για σεξ με ταυτόχρονη διείσδυση από μπροστά και από πίσω, την ξέσκισαν, τις δυο τρυπες την κανανε μια, και μπηκε νοσοκομείο.
Και κανει τικτοκ.
Να σε χαίρεται ο πατέρας σου κορίτσι μου...
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
..ή απιστία είναι δικαιολογημένη αιτία για να προβεί ένας άνδρας ή μία γυναίκα σε βιαιοπραγία;nemo έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:17ισχυει και για τα δυο μερη ...αν καποια ειναι πιστή και ο συζυγος ξενοπηδαει τοτε το σαπακιασμα
το δικαιουται
Και το σαπάκιασμα από κάποιον συγγενή της συζύγου, δικαιολογείται.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:14Αρα , ή βιαιοπραγία ενάντιον της συζηγου σε κάποιες περιπτώσεις, δικαιολογείται...
αναλογως τι θυσιαζει το καθε ατομο για την σχεσηΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:19..ή απιστία είναι δικαιολογημένη αιτία για να προβεί ένας άνδρας ή μία γυναίκα σε βιαιοπραγία;
Παπαρια στρέιτ ειναι. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και η σαπίλα σιγπβράζεινσα χυλός σε χαμηλή φωτιά που σκάσει που και που φουσκάλες και πετιούνται και καίνε τη κοινωνία. Δεν αναφέρομαι στον Οττο,μιλάω γενικότερα περί δεξιάς και ευθύτητας.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:16Οι αριστερίζοντες είναι πολύ χειρότεροι, αν τους πατήσεις τον κρυμμένο πατριαρχικό κάλο.
Οι δεξιοί είναι πάντα πιο ειλικρινείς, πιο στρέιτ βρε παιδί μου ακόμη και σε αυτά που δηλώνουν.
Οι προχώ, ακόμη κι αν είναι τέρμα στρέιτ, ψιλοαδελφίζουν στις λεκτικές αλλά όχι πρακτικές προσεγγίσεις και ακριβώς γι' αυτό είναι πιο αστείες περιπτώσεις.
Οι εθνοζαίοι είναι φάση, μη σου τύχει.
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το τυλίξω;nemo έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:17 ισχυει και για τα δυο μερη ...αν καποια ειναι πιστή και ο συζυγος ξενοπηδαει τοτε το σαπακιασμα
το δικαιουται
Θα επιμείνω σ' αυτό που έγραψα.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:21Παπαρια στρέιτ ειναι. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και η σαπίλα σιγπβράζεινσα χυλός σε χαμηλή φωτιά που σκάσει που και που φουσκάλες και πετιούνται και καίνε τη κοινωνία. Δεν αναφέρομαι στον Οττο,μιλάω γενικότερα περί δεξιάς και ευθύτητας.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:16Οι αριστερίζοντες είναι πολύ χειρότεροι, αν τους πατήσεις τον κρυμμένο πατριαρχικό κάλο.
Οι δεξιοί είναι πάντα πιο ειλικρινείς, πιο στρέιτ βρε παιδί μου ακόμη και σε αυτά που δηλώνουν.
Οι προχώ, ακόμη κι αν είναι τέρμα στρέιτ, ψιλοαδελφίζουν στις λεκτικές αλλά όχι πρακτικές προσεγγίσεις και ακριβώς γι' αυτό είναι πιο αστείες περιπτώσεις.
Οι εθνοζαίοι είναι φάση, μη σου τύχει.
Άσε με τώρα που προέκταση του εαυτού μας είναι το οικονομικό μας στάτους.
Θα σου μιλήσω σοβαρά σε δικό μου προσωπικό επίπεδοΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 23:19Και το σαπάκιασμα από κάποιον συγγενή της συζύγου, δικαιολογείται.
Όλως τυχαίως όμως, αυτοί που σαπακιάζουν το κάνουν πάντα σε γυναίκες, που δεν έχουν σαπακιαστές στο περιβάλλον τους. Τυχαίο;![]()
τίποτα δεν είναι για πάντα.η διαφωνία μας είναι στο τι είναι πραγματικό δικό μας.λέω ότι υπάρχει από την πέτσα μου και μέσα,λες ότι μπορείς να κολλήσεις ένα μου στο τέλοςOtto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 22:48 μόνο που αν τα χάσεις αυτά πούλο. Ο φραγκάτος θα πάρει άλλο αυτοκίνητο.