Ε πως άλλο. Ποιον θα θεωρήσουμε ικανό; αυτόν που του σηκώνεται με τόση υποβοήθηση από την επιστήμη; όχι δα.Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:29Άλλο το μοστράρει το πορτοφόλι για να μαμήσει και άλλο το ανίκανος.Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:22Για να χρειάζεται να μοστράρει το πορτοφόλι του για να πηδάει, τι είναι; ικανός;Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:20
Μπάρμπας ανίκανος, γιατί να πληρώσει αφού δεν μαμεί?
Πάντα υπήρχαν μπαρμπάδες και σπίτωναν μετρέσες. Τότε ήταν πολύ λιγότερες.
.
Μάλλον αγνοείς τί σημάνει άντρας ικανός ή ανίκανος.
Δεν έχει σχέση με την ικανότητα στράτευσης
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
- Fata_Morgana
Για να ενοικιάσει τουρλωτά κωλαράκια. Βεβαίως.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:32Νοικιάζοντας τουρλωτά κωλαράκια;Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:15Και ο κάθε μπάρμπα ανίκανος μοστράρει τα λεφτά του.Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:14
Εγώ θεωρώ οτι υπάρχει υπερπροσφορά σάρκας. Το κάθε νυμφίδιο βγάζει και δημοσιεύει selfies με το τουρλωτό κ@λαράκι του.
.
Αirbnb είναι η φάση ρε Νάιδα, ακόμη δεν το έχεις καταλάβει;![]()
Αν απαντήσω όπως είναι σωστό θα με κατηγορήσουν πάλι για ανωτερότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:56Δεν απάντησες όμως σ' αυτό που ρώτησα, από τη στιγμή που δηλώνεις γνώστης. Ποια είναι τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ελλάδα;decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:46Λάθος κάνεις και αναφέρομαι στα μπολτ.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:28
Μια και ανέφερες την ψυχιατρική, παίζει κάποια στατιστική για τα ποσοστά ανδρών και γυναικών που κάνουν ψυχοθεραπεία;
Γιατί αν δεν κάνω λάθος, οι συνεχείς και ενίοτε χρόνιες συνεδρίες είναι κάτι πολύ συνηθισμένο κυρίως στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα και όχι στο περιβάλλον των καφενείων.
Και είναι η τελευταία φορά που απαντάω σοβαρά γιατί ο σκοπός εδώ μέσα είναι να χλευάσετε τον συνομιλητή. Καμία διάθεση να κατανοήσετε ή να μάθετε και κάτι που δεν ξέρετε.
Το τι κατανοεί ο καθένας για την ψυχολογική κατάσταση του συνομιλητή του, είναι ένα μάλλον ευαίσθητο τρόπον τινά, θέμα.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που τα στατιστικά που ζητάς είναι σχεδόν ανύπαρκτα, γιατί ανήκει στην κατηγορία των χωρών που είναι ανεπαρκώς τεκμηριωμένα τα θέματα υγείας. Ήταν από τις χώρες που κατα την διάρκεια της πανδημίας δεν μοιραζόταν τα data της για λόγους που δεν εξήγησαν ποτέ κάνοντας την δουλειά μας πιο δύσκολη. Υπάρχουν έρευνες που δεν είναι όμως με την μέθοδο της systematic review που σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο αξιόπιστα τα ποσοστα. Υπάρχει η ΕΕΨΕ που εκπροσωπει την χωρα στο ευρωπαικο δικτυο. Υπάρχει μια ερευνα του Πανεπιστημιου Ιωαννίνων που άρχισε με ενα δειγμα περιπου 10000 ανθρώπων και οι μισοι σχεδον αρνήθηκαν να συμμετέχουν. Όπως καταλαβαίνεις απόλυτα νούμερα δεν μπορώ να σου δώσω.
Οι άντρες αντιστέκονται στην ψυχοθεραπεία για πολλούς λόγους, κυρίως κοινωνικούς, και χρειάζεται λεπτός χειρισμός. Ενώ ποσοστιαία οι γυναίκες φαίνεται να πάσχουν από κατάθλιψη περισσότερο, οι αυτοκτονίες που σχετίζονται με αυτήν αφορούν σε μεγαλύτερο βαθμό τους άντρες. Σίγουρα συμβάλλει και η έλλειψη παιδείας των Ελλήνων γύρω από θέματα ψυχιατρικής. Κι όχι μόνο ψυχιατρικής.
Προφανώς είναι επιδερμική η προσέγγιση αλλά καλύπτει την βασική σου απορία.
FYI σου απάντησα παρά το καρφάκι σου για το τι δηλώνω. Καλή συνέχεια.
Αφού δεν τα έχεις ακούσει εσύ άρα δεν συμβαίνουν; Μάλιστα. Ενδιαφέρον.Sid Vicious έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:02Ούτε κι εγώ και αυτά που λες δεν τα έχω ακούσει στον οικογενειακό μου κύκλο ούτε για τις προγιαγιάδες μου καν. Κάπου έλεος με αυτή την κοτσάνα/άλλοθι περί κακής Πατριαρχίας.
Προφανώς δεν είναι πάντα έτσι. Και προφανώς είναι πολλές οι συνιστώσες. Πιστεύεις ότι μπορούν να αναπτυχθούν σε εποικοδομητικό διάλογο εδώ μέσα;Ιδεολόγος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:12 Δεν είναι πάντα έτσι. Προτείνω απλά να ερευνήσεις λίγο Το φαινόμενο του πόσο ισχυρό είναι ένα αφήγημα και αν είναι αφήγημα βεβαίως, αυτό που μας κάνει να εξηγούμε με την μία τα πάντα χωρίς να ξέρουμε κάποιο μέρος της πραγματικότητας.
Προσθέτω υποθετικές περιπτώσεις έτσι για σκέψη, το ότι δέρνει κανείς όχι μόνο από ιδιοκτησιακή νοοτροπία αλλά και από φόβο. Από Άσπεργκερ, από "νευρικό κλονισμό", από μίσος, από οργή, από του βρίσεις τη μάνα, Από πολλά ενδεχομένως.
Εμένα μου αρέσει η σημειολογία.
Δηλαδή ρε παιδί μου βασικά δεν έχεις το δικαίωμα να χτυπήσεις μία τελευταία πόρνη, αλλά μπροστά στη νόμιμη σύζυγο... ντάξει. Δηλαδή πως να στο πω...; Ότιιι... ας πούμε... Ρε παιδί μου τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν έχεις κανένα μα κανένα απολύτως δικαίωμα να χτυπήσεις κάποια που είναι πόρνη. Απλά με τη νόμιμη σύζυγο, πιο πολύ δεν έχεις δικαίωμα.Και η τελευταία ιερόδουλη της γης να είναι κάποια, κανείς δεν έχει δικαίωμα να τη σαπακιαζει, ποσό μάλλον όταν μιλάμε για νόμιμη σύζυγο κάποιου.
decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:34 Προφανώς δεν είναι πάντα έτσι. Και προφανώς είναι πολλές οι συνιστώσες. Πιστεύεις ότι μπορούν να αναπτυχθούν σε εποικοδομητικό διάλογο εδώ μέσα;
Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:22Για να χρειάζεται να μοστράρει το πορτοφόλι του για να πηδάει, τι είναι; ικανός;Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:20Μπάρμπας ανίκανος, γιατί να πληρώσει αφού δεν μαμεί?
Πάντα υπήρχαν μπαρμπάδες και σπίτωναν μετρέσες. Τότε ήταν πολύ λιγότερες.
.
Δεν υπαρχει πατριαρχια
Υπαρχει μοδα - λουσα - χορος - κλαμπ - συναυλιες - παρτυ - ταξιδια - μαικονοσσσσςςςςς κλπ
Ολα αυτα θελουν χρημα - π0λυ χρημα.....
Υπαρχει μοδα - λουσα - χορος - κλαμπ - συναυλιες - παρτυ - ταξιδια - μαικονοσσσσςςςςς κλπ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έστελνε μηνύματα και ζήλεψα, λέει. Τι ξεφτίλας.
Aναφορικά με την κατηγορία για ανωτερότητα, κανένα πρόβλημα από μένα. Λόγω δουλειάς, είχα και συνεχίζω να έχω επαφές με την ελίτ της ελληνικής νευροψυχολογίας και ψυχιατρικής, οπότε αν και δεν το έχω σπουδάσει έχω συνεχώς ενημέρωση για συνέδρια, εργασίες, ερευνητικές πανεπιστημιακές ομάδες κλπ.decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:34Αν απαντήσω όπως είναι σωστό θα με κατηγορήσουν πάλι για ανωτερότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:56Δεν απάντησες όμως σ' αυτό που ρώτησα, από τη στιγμή που δηλώνεις γνώστης. Ποια είναι τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ελλάδα;decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:46
Λάθος κάνεις και αναφέρομαι στα μπολτ.
Και είναι η τελευταία φορά που απαντάω σοβαρά γιατί ο σκοπός εδώ μέσα είναι να χλευάσετε τον συνομιλητή. Καμία διάθεση να κατανοήσετε ή να μάθετε και κάτι που δεν ξέρετε.
Το τι κατανοεί ο καθένας για την ψυχολογική κατάσταση του συνομιλητή του, είναι ένα μάλλον ευαίσθητο τρόπον τινά, θέμα.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που τα στατιστικά που ζητάς είναι σχεδόν ανύπαρκτα, γιατί ανήκει στην κατηγορία των χωρών που είναι ανεπαρκώς τεκμηριωμένα τα θέματα υγείας. Ήταν από τις χώρες που κατα την διάρκεια της πανδημίας δεν μοιραζόταν τα data της για λόγους που δεν εξήγησαν ποτέ κάνοντας την δουλειά μας πιο δύσκολη. Υπάρχουν έρευνες που δεν είναι όμως με την μέθοδο της systematic review που σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο αξιόπιστα τα ποσοστα. Υπάρχει η ΕΕΨΕ που εκπροσωπει την χωρα στο ευρωπαικο δικτυο. Υπάρχει μια ερευνα του Πανεπιστημιου Ιωαννίνων που άρχισε με ενα δειγμα περιπου 10000 ανθρώπων και οι μισοι σχεδον αρνήθηκαν να συμμετέχουν. Όπως καταλαβαίνεις απόλυτα νούμερα δεν μπορώ να σου δώσω.
Οι άντρες αντιστέκονται στην ψυχοθεραπεία για πολλούς λόγους, κυρίως κοινωνικούς, και χρειάζεται λεπτός χειρισμός. Ενώ ποσοστιαία οι γυναίκες φαίνεται να πάσχουν από κατάθλιψη περισσότερο, οι αυτοκτονίες που σχετίζονται με αυτήν αφορούν σε μεγαλύτερο βαθμό τους άντρες. Σίγουρα συμβάλλει και η έλλειψη παιδείας των Ελλήνων γύρω από θέματα ψυχιατρικής. Κι όχι μόνο ψυχιατρικής.
Προφανώς είναι επιδερμική η προσέγγιση αλλά καλύπτει την βασική σου απορία.
FYI σου απάντησα παρά το καρφάκι σου για το τι δηλώνω. Καλή συνέχεια.
Οπότε, ξέρω ήδη ότι τα στατιστικά που ζήτησα είναι ανύπαρκτα. Θενκς για την επιβεβαίωση. Αλλά καθαρά εμπειρικά, τόσο από προσωπική εμπειρία από γνωστούς όσο και τις σχετικές συζητήσεις με τους γιατρούς, η πλειοψηφία είναι γυναίκες μέσης και ανώτερης τάξης.
Καλή συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιουν 2024, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
ας το βάλω και εδώ:Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:15Και ο κάθε μπάρμπα ανίκανος μοστράρει τα λεφτά του.Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:14Εγώ θεωρώ οτι υπάρχει υπερπροσφορά σάρκας. Το κάθε νυμφίδιο βγάζει και δημοσιεύει selfies με το τουρλωτό κ@λαράκι του.student έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:38
Λες? Η καμπύλη ζήτησης δηλαδή για πρόθυμα 22χρονα τουμπανάκια από 40ρηδες να έχει αλλάξει τώρα τελευταία από τους διαχρονικούς μέσους όρους? Και τόσο πολύ κι όλας?
.
στο σημείο αυτό, και χωρίς να μιλάω για τον Λύτρα συγκεκριμένα, θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ξεκολλάτε με αυτό το γελοίο πήγε μαζί του για τα λεφτά του, για την θέση του κλπ
δεν είναι έτσι.
πήγε μαζί του για τον ίδιο. Γιατί κάθε τι που έχει αυτός, είναι προέκταση του εαυτού. Τα λεφτά του (είτε τα δούλεψε, είτε τα κληρονόμησε, είτε τα κέρδισε είτε όλα τα προηγούμενα μαζί). το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, η θέση εξουσίας κλπ, όλα μα όλα αυτά είναι προέκταση του ευατού του.
όπως η ομορφιά, το ύψος, η μεγάλη πούτσα, η ευφυία, κάποιο ταλέντο κλπ.
είτε γεννιέσαι με κάτι, είτε δημιουργείς κάτι είναι δικό σου. δεν είναι ξεχωριστό από σένα. έρχεται πακέτο μαζί σου.
μην τρώτε πρόλογο οι άντρες. ό,τι έχετε είναι δικό σας και όπλο στην φαρέτρα σας. ας το είχαν και οι άλλοι.
αυτά και κλείνει η παρένθεση γιατί έχω βαρεθεί τις μαλακίες του κάθε ενός που φθονεί όσα έχει ο άλλος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Fata_Morgana
Ποια μωρέ είναι προέκταση του εαυτού του; τα λεφτα του και τα αμάξια του; συνέλθετε.Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:48ας το βάλω και εδώ:Fata_Morgana έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:15Και ο κάθε μπάρμπα ανίκανος μοστράρει τα λεφτά του.Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:14
Εγώ θεωρώ οτι υπάρχει υπερπροσφορά σάρκας. Το κάθε νυμφίδιο βγάζει και δημοσιεύει selfies με το τουρλωτό κ@λαράκι του.
.
στο σημείο αυτό, και χωρίς να μιλάω για τον Λύτρα συγκεκριμένα, θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ξεκολλάτε με αυτό το γελοίο πήγε μαζί του για τα λεφτά του, για την θέση του κλπ
δεν είναι έτσι.
πήγε μαζί του για τον ίδιο. Γιατί κάθε τι που έχει αυτός, είναι προέκταση του εαυτού. Τα λεφτά του (είτε τα δούλεψε, είτε τα κληρονόμησε, είτε τα κέρδισε είτε όλα τα προηγούμενα μαζί). το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, η θέση εξουσίας κλπ, όλα μα όλα αυτά είναι προέκταση του ευατού του.
όπως η ομορφιά, το ύψος, η μεγάλη πούτσα, η ευφυία, κάποιο ταλέντο κλπ.
είτε γεννιέσαι με κάτι, είτε δημιουργείς κάτι είναι δικό σου. δεν είναι ξεχωριστό από σένα. έρχεται πακέτο μαζί σου.
μην τρώτε πρόλογο οι άντρες. ό,τι έχετε είναι δικό σας και όπλο στην φαρέτρα σας. ας το είχαν και οι άλλοι.
αυτά και κλείνει η παρένθεση γιατί έχω βαρεθεί τις μαλακίες του κάθε ενός που φθονεί όσα έχει ο άλλος.
decadent έγραψε: 19 Ιουν 2024, 19:46 Δεν έδωσα πουθενά το ακαταλόγιστο. Σου εξήγησα έστω και επιδερμικά, γιατί είχα την ψευδαίσθηση ότι ρώτησες σοβαρά, τις διάφορες ανάμεσα στα δυο.
Όσο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου έχει αποφανθεί η επιστήμη για την διαφοροποίηση ανάλογα την ηλικία. Όπως και το πόσο επηρεάζουν εξωγενείς παράγοντες όπως η κακοποίηση ή η χειραγώγηση.
Δεν εδωσες το ακαταλογιστο, εδωσες μειωμενο καταλογισμο.
Και σε ρωταω: για τι αλλα πραγματα θεωρεις οτι δεν ειναι ικανες οι γυναικες 22 χρονων εκτος απο τη σεξουαλικη αυτοδιαθεση; Ψηφοφορια; Οδηγηση; Διαχειριση των οικονομικων τους; Των ιατρικων τους;
Δεν νομίζω ότι εννοούσε αυτό που αναφέρεις, δηλαδή το ότι να δέρνεις την πόρνη είναι ανεκτό και τη νόμιμη απαράδεκτο.Ιδεολόγος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:35 Εμένα μου αρέσει η σημειολογία.Δηλαδή ρε παιδί μου βασικά δεν έχεις το δικαίωμα να χτυπήσεις μία τελευταία πόρνη, αλλά μπροστά στη νόμιμη σύζυγο... ντάξει. Δηλαδή πως να στο πω...; Ότιιι... ας πούμε... Ρε παιδί μου τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν έχεις κανένα μα κανένα απολύτως δικαίωμα να χτυπήσεις κάποια που είναι πόρνη. Απλά με τη νόμιμη σύζυγο, πιο πολύ δεν έχεις δικαίωμα.Και η τελευταία ιερόδουλη της γης να είναι κάποια, κανείς δεν έχει δικαίωμα να τη σαπακιαζει, ποσό μάλλον όταν μιλάμε για νόμιμη σύζυγο κάποιου.
Αλλά το ότι με τη νόμιμη ή έστω μόνιμη σύντροφο έχεις ήδη μια πολύ καλύτερη γνώση του χαρακτήρα και των συνηθειών του συντρόφου που εσύ ο ίδιος επέλεξες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
stergiosbik
Αγις έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:40 Δεν υπαρχει πατριαρχια
Δεν σχολίασα το τι εννοεί. Τη σημειολογία σατίρισα. Αλλά και να το εννοούσε και ό,τι κι αν εννοούσε δεν μου πέφτει λόγος. Μου πέφτει ράβδος.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:55Δεν νομίζω ότι εννοούσε αυτό που αναφέρεις, δηλαδή το ότι να δέρνεις την πόρνη είναι ανεκτό και τη νόμιμη απαράδεκτο.Ιδεολόγος έγραψε: 19 Ιουν 2024, 20:35 Εμένα μου αρέσει η σημειολογία.Δηλαδή ρε παιδί μου βασικά δεν έχεις το δικαίωμα να χτυπήσεις μία τελευταία πόρνη, αλλά μπροστά στη νόμιμη σύζυγο... ντάξει. Δηλαδή πως να στο πω...; Ότιιι... ας πούμε... Ρε παιδί μου τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν έχεις κανένα μα κανένα απολύτως δικαίωμα να χτυπήσεις κάποια που είναι πόρνη. Απλά με τη νόμιμη σύζυγο, πιο πολύ δεν έχεις δικαίωμα.Και η τελευταία ιερόδουλη της γης να είναι κάποια, κανείς δεν έχει δικαίωμα να τη σαπακιαζει, ποσό μάλλον όταν μιλάμε για νόμιμη σύζυγο κάποιου.
Αλλά το ότι με τη νόμιμη ή έστω μόνιμη σύντροφο έχεις ήδη μια πολύ καλύτερη γνώση του χαρακτήρα και των συνηθειών του συντρόφου που εσύ ο ίδιος επέλεξες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 97 Απαντήσεις