!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 09:54
Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 08:19
Γιατί ρε συ μόνο δεκαπλάσιες; Βάλε εκεί εικοσαπλάσιες, ακούγεται πολύ καλύτερα και μπορεί να τεκμηριωθεί εξίσου καλά.
Μπορει να μην ειναι δεκαπλασιες αλλα ειναι πολυ περισσοτερες απο τους Ουκρανους.
Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
Γιατι ο Πουτιν τι κανει? Ακριβως την ιδια τακτικη ακολουθει σχετικα με τις Ρωσικες απωλειες. Γιατι σου φενεται περιεργο?
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:21
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:18 Τι γράφετε για τον αχάριστο ρε σεις; Το καλύτερο παιδί με τις πιο αξιόπιστες προβλέψεις; Επειδή ψυχασθενή ανεβάζει τον έναν και χρυσαυγίτη τον άλλον; Μα αυτό το κάνει επειδή δεν συμφωνούν μαζί του. Πάμε καλά; συμφωνείστε μια φορά με τις παπάντζες που πετάει να δείτε μετά μεταχείριση.
Αλλο το να μη συμφωνει καποιος μαζι σουτ και αλλο το να λετε συνεχεια οτι γραφψ πραγματα που δεν εχω πει ποτε. Εσενα ειδικα σε ξεβρακωσα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα απ'οτι βλεπω οι αλλοι συνεχιζουν να το κανουν. Εσυ τουλαχιστον, σταματησες.
:) . Μόνο στην καλπάζουσα φαντασία σου. Απόδειξη ότι ό,τι έχω πει για σένα ισχύει οι παπαριές για τις απώλειες των ρώσων. Τι άλλο να πούμε ψεκασμένε φίλεμ μου;
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:23
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:18 Τι γράφετε για τον αχάριστο ρε σεις; Το καλύτερο παιδί με τις πιο αξιόπιστες προβλέψεις; Επειδή ψυχασθενή ανεβάζει τον έναν και χρυσαυγίτη τον άλλον; Μα αυτό το κάνει επειδή δεν συμφωνούν μαζί του. Πάμε καλά; συμφωνείστε μια φορά με τις παπάντζες που πετάει να δείτε μετά μεταχείριση.
Αλλο το να μη συμφωνει καποιος μαζι σουτ και αλλο το να λετε συνεχεια οτι γραφψ πραγματα που δεν εχω πει ποτε. Εσενα ειδικα σε ξεβρακωσα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα απ'οτι βλεπω οι αλλοι συνεχιζουν να το κανουν. Εσυ τουλαχιστον, σταματησες.
:) . Μόνο στην καλπάζουσα φαντασία σου. Απόδειξη ότι ό,τι έχω πει για σένα ισχύει οι παπαριές για τις απώλειες των ρώσων. Τι άλλο να πούμε ψεκασμένε φίλεμ μου;
Μη κανουμε κυκλους φιλε αταλαντε. Εδω ειναι τα ποστς της προηγουμενη εβδομαδας. Εγαρψες κατι μαλακιες που δεν εχω πει ποτε και μετα εψαχνες να τις δικαιολογησεις χωρις φυσικα να βρεςι καποιο δικο μου ποστ. Τουλαχιστον απο τοτε λουφαξες λιγο.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Περιμένετε να μπει ο Οργισμένος να σάς περιποιηθεί. Με αυτόν επικοινωνείτε σε ψυχικό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Scouser έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:20 Εγώ αυτό που παρατηρώ γενικά είναι ότι τα δυτικά ΜΜΕ, από τα οποία ενημερωνόμαστε όλοι, τηρούν στο σύνολό τους σιγή ιχθύος σχετικά με τις ουκρανικές απώλειες (το ίδιο και οι στρατιωτικές πηγές ή οι υπηρεσίες πληροφοριών που κατά καιρούς δημοσιεύουν εκθέσεις για τον πόλεμο), ενώ είναι λαλίστατες σχετικά με τις ρωσικές απώλειες. Φυσικά οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν δίνουν καθόλου στοιχεία για τις απώλειές τους. Η λογική πάντως λέει ότι με δεδομένη την ανωτερότητα των Ρώσων σε πυροβολικό μάχης (σε αρκετά σημεία του πολέμου οι ίδιοι οι Ουκρανοί ανέφεραν ότι δέχονταν 10 βλήματα για κάθε ένα που έριχναν) και εγγύς αεροπορική υποστήριξη (εδώ και περίπου δύο μήνες η ρωσική ΠΑ εξαϋλώνει συστηματικά με glide bombs θέσεις μάχης των Ουκρανών, σχεδόν ατιμώρητη), πρέπει να υφίστανται απώλειες πολύ κοντά σε αυτές των Ρώσων.
O Περικλής που έχει πάει στο μέτωπο έχει πει πως οι ρωσικές απώλειες είναι σημαντικά μεγαλύτερες από τις ουκρανικές. Έαν οι ουκρανικές απώλειες ήταν τόσο πολλές όσο οι ρώσικες, οι Ούκρανοι ίσως και να είχανε λυγίσει έως τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 19 Ιουν 2024, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:26

Μη κανουμε κυκλους φιλε αταλαντε. Εδω ειναι τα ποστς της προηγουμενη εβδομαδας. Εγαρψες κατι μαλακιες που δεν εχω πει ποτε και μετα εψαχνες να τις δικαιολογησεις χωρις φυσικα να βρεςι καποιο δικο μου ποστ. Τουλαχιστον απο τοτε λουφαξες λιγο.
Βρήκα και το έφερα. Και τώρα που μιλάμε πάλι σε δική σου παπαριά έχουμε σκοντάψει για δεκαπλάσιες απώλειες των ρώσων. Ακριβώς δηλαδή ότι σου έλεγα πριν. Δεν το έχεις καταλάβει; Ασθενή μνήμη ή κάτι χειρότερο; Καθόλου δε λούφαξα απλά δεν θα ασχολούμαι με την ψυχασθένεια σου όλη μέρα ψεκασμένε και φυσικά ατάλαντε φίλε μου.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:29

Βρήκα και το έφερα. Και τώρα που μιλάμε πάλι σε δική σου παπαριά έχουμε σκοντάψει για δεκαπλάσιες απώλειες των ρώσων. Ακριβώς δηλαδή ότι σου έλεγα πριν. Δεν το έχεις καταλάβει; Ασθενή μνήμη ή κάτι χειρότερο; Καθόλου δε λούφαξα απλά δεν θα ασχολούμαι με την ψυχασθένεια σου όλη μέρα ψεκασμένε και φυσικά ατάλαντε φίλε μου.
Ναι το βλεπω, δεν ασχολεισαι καθολου. Εισαι υπερανω και εσυ και ο εμπεδοκλας και ο ξημερωμενος.

Θα σου ελεγα τι βρηκες και εφερες αλλα αστο καλυτερα.

Επισης εγω δε το παιζω μουσικαντης και ποιητης οποτε δε καταλαβαινω γιατι με λες αταλαντο. Ισως επειδη σε ετσουξε λιγο η αληθεια? :102:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:32

Ναι το βλεπω, δεν ασχολεισαι καθολου. Εισαι υπερανω και εσυ και ο εμπεδοκλας και ο ξημερωμενος.

Επισης εγω δε το παιζω μουσικαντης και ποιητης οποτε δε καταλαβαινω γιατι με λες αταλαντο :102:
Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:42
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:32

Επισης εγω δε το παιζω μουσικαντης και ποιητης οποτε δε καταλαβαινω γιατι με λες αταλαντο :102:
Γιατί δεν έχεις ταλέντο ούτε στο γράψιμο ούτε στη σκέψη. Δεν μπορείς ούτε με τρεις προτάσεις να πεις κάτι που δεν είναι αντιφατικό με κάτι άλλο που έχεις πει πριν λίγο. Εγώ δεν το παίζω ούτε μουσικός ουτε ποιητής. Είμαι. Δεν περιμένω βέβαια από τύπους σαν εσένα να το καταλάβουν.
Στην αναρτησή σου τώρα. Τώρα, πριν από λίγο έγραψες την παπαριά, οι ρωσικές απώλειες είναι δεκαπλάσιες. Τι είναι αυτό; Είναι μια δήλωση αντικειμενική ή μια δική σου ευχή και μια απόδειξη δική σου ότι οι ρώσοι τον πίνουν; Αυτό δηλαδή που σου είχα γράψει από τότε και μου έλεγες να ψάξω να βρω ανάρτησή σου. Να η ανάρτηση σου ρε ψεκασμένο ον. Τώρα το ξανάγραψες. Μόνο ψεκασμένοι πιστεύουν ότι οι ρώσοι έχουν δεκαπλάσιες απώλειες. Τώρα το κατάλαβες; σε παρακαλώ αν απαντήσεις προσπάθησε να υπάρχει μια συνοχή σε ότι γράφεις και να απαντήσεις σε αυτα που λέω εγώ. Μην αρχίσεις πάλι τα ιδρυματικά σου.
Βαρεθηκα ν'ασχολουμαι μαζι σου οποτε ακουσε αυτο καλα και τα ξαναλεμε μετα τη δουλεια.

Την περασμενη εβδομαδα εγραψες οτι λεω για τσιπακια και φτυαρια. Σου ζητησα να το αποδειξεις και αρχισες τις πιρουετες.

Ξαφνικα μια εβδομαδα αργοτερα μου λες "να το! Ειχα δικιο!". Σοβαρα τωρα? Εγραψες κατι (ψεματα φυσικα) την περασμενη εβδομαδα και μια εβδομαδα αργοτερα μου λες οτι το εγραψα σημερα? ΚΑι εκτος αυτου, ΠΑΛΙ δεν ειπα οτι οι Ρωσοι τον πινουν αλλα στ'@@ σου, σιγα μην ασχοληθεις με τετοιες λεπτομερειες.

Ασε να κρινουν οι αλλοι το ταλεντο σου στη μουσικη και στην ποιηση. 20 χρονια ηχοληπτης εχω μαθει να ξεχωριζω τους αταλαντους.

Συνεχισε να παραληρεις αν θελεις αλλα τα υπολοιπα μετα τη δουλεια.
sharp

Μην ασχολείσαι με το 12χρονο που πειράζει τα άλλα παιδάκια στο διάλειμμα, για να τραβήξει την προσοχή τους.
sharp

Με τον πόλεμο μειώθηκαν και οι εξαγωγές της Ρωσίας σε όπλα. Όχι τόσο γιατί τα χρειάζεται η ίδια, αλλά οι παραγγελίες έχουν μειωθεί επειδή τα βρίσκουν αναποτελεσματικά.
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:26 Περιμένετε να μπει ο Οργισμένος να σάς περιποιηθεί. Με αυτόν επικοινωνείτε σε ψυχικό επίπεδο.
Τι να περιποιηθεί ο καθαριστής των κώλων των Σουηδών ; Κυριολεκτικά.
Έχει τον αντίστοιχο ρόλο Μαροκινών στην Βορεια Ευρωπη και για αυτό τον πιάνουν αυτιστικές κρίσεις πανικού κάθε λίγο και λιγάκι, όταν του φέρονται οι Σουηδοί όπως αρμόζει σε σκουπίδια σαν και αυτόν.
Όσο για το ποιος περιποιείτε ποιον, σας περιποιούνται αρκετά καλά τα δικά σας μέσα ενημέρωσης με αρκετές αληθινές πληροφορίες, στις οποίες απλα κλείνετε τα αυτάκια σας και προσποιείστε πως όλα τα ακόλουθα δεν συμβαίνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AOC την 19 Ιουν 2024, 11:17, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

sharp έγραψε: 19 Ιουν 2024, 10:55 Μην ασχολείσαι με το 12χρονο που πειράζει τα άλλα παιδάκια στο διάλειμμα, για να τραβήξει την προσοχή τους.
:+1:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Oι μόνες επιβεβαιωμένες απώλειες στους σημερινούς πολέμους είναι του Ισραήλ : δεν αναφέρει μόνο τις απώλειες μέχρις ενός αλλά και τα ονόματα των στρατιωτών που σκοτώνονται.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

πατησιωτης έγραψε: 19 Ιουν 2024, 11:19 Oι μόνες επιβεβαιωμένες απώλειες στους σημερινούς πολέμους είναι του Ισραήλ : δεν αναφέρει μόνο τις απώλειες μέχρις ενός αλλά και τα ονόματα των στρατιωτών που σκοτώνονται.
Και η Χεζμπολάχ το ίδιο. Βέβαια, το Ισραήλ τους δηλώνει σε τροχαία. Μιας και δεν πολεμά με στρατό απέναντι του αλλά με αμάχους και κάτι λίγους με λιανοτούφεκα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”