πήζον bot έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:30
οτο δωσε τοπο στην οργη.
μη τον χτυπησεις πολυ, θα τρομαξουν και τα κουριτσα απ τα αιματα.
ασε που ειναι και τριτη σημερα.
αυτο που το πας?
Ποια κουρίτσα και ποια αίματα, ρε συ;
Ούτε μαγκιόρικο κουνούπι δεν μπήκε στο θέμα.
Μπαίνουν, βλέπουν και αποσύρονται διακριτικώς.
Όλο και κάτι ξέρει η εριστικιά όταν γράφει για ξενέρωτες κατηγορίες στη Μοργκάνα.
πήζον bot έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:30
οτο δωσε τοπο στην οργη.
μη τον χτυπησεις πολυ, θα τρομαξουν και τα κουριτσα απ τα αιματα.
ασε που ειναι και τριτη σημερα.
αυτο που το πας?
Εσύ μην αγχώνεσαι. Ούτε γράφεις αυτά που λέω ούτε θα τα έλεγες ποτέ δια ζώσης.
Θα ήσουν ο αγαπημένος μου ζαίος και θα σε είχα υπό την προστασία μου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Lol
Εγώ νόμιζα ότι έρχεται στην Νέα Σμύρνη Αττικής και λέω κρίμα που το μεταθέτουν τόσο μακριά αλλά τουλάχιστον θα διδάσκει στον πολιτισμό
Θα τον μνημονεύω στο φόρουμ τον συμπολίτη!
Όποιος θέλει μου λέει από τώρα να του κρατήσω κολυβα από την κηδεία του Στυγιου.
αι γαμήσου ρεεε
Καλά ρε μλκ,ένα κάρο σχολεία έχει στην Λάρισα,στη Μόρντορ βρήκες να πας;
ΥΓ
Να πηγαίνεις με τη στολή του έφεδρου αξιωματικού στο μάθημα μπας και την βγάλεις καθαρή για καμμιά βδομάδα.
Μετά πάρε αναρρωτική μέχρι τέλους της σχολικής χρονιας.
Θα τον μνημονεύω στο φόρουμ τον συμπολίτη!
Όποιος θέλει μου λέει από τώρα να του κρατήσω κολυβα από την κηδεία του Στυγιου.
αι γαμήσου ρεεε
ΥΓ
Να πηγαίνεις με τη στολή του έφεδρου αξιωματικού στο μάθημα μπας και την βγάλεις καθαρή για καμμιά βδομάδα.
Μου τα έφαγαν οι διαθεσίτες με περισσότερα μόρια.Παραλίγο ΕΠΑΛ μπρρρ
ΥΓ
Αι γμσ ρε , θα δω και του χρόνου θα έρθω στο 6ο .
Νομίζω ότι θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για τα ΕΠΑΛ μετά την εμπειρία στους γύφτους.
ΥΓ
Αι γμσ ρε , θα δω και του χρόνου θα έρθω στο 6ο .
Νομίζω ότι θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για τα ΕΠΑΛ μετά την εμπειρία στους γύφτους.
Ο Στύγιος προσαρμόζεται παντού ( και χτυπάει άδειες) ..
Αυτά τα να τα πούνε από κοντά κτλ μαγκιές είναι ΓΑΛΗ μου. Και μάλιστα χαζές μαγκιές.
Στον ουρακοτάγκο σου που τραμπουκιζει άλλους οδηγούς να τα πεις αυτά πρώτα και μετά σώζεις κπ τον υπόλοιπο κόσμο.
Ο ουρακοτάγκος μου δεν μπλέκει ποτέ σε ξυλοκαβγάδες μικρό μου πόσουμ. Ούτε για βρισιές,ούτε για χειρονομίες,ούτε για τίποτα. Πάντα συγκρατείται και κάνει πισω.
θα έλεγα τι άποψη έχω για τα...ανθρωπάκια που είναι κατ επανάληψη και με απύθμενο θράσος ψεύτες αλλά είναι μια δύσκολη περίοδος και δεν θέλω να φάω μπαν. Ας σε κρίνει ο καθένας μόνος του.
Fata_Morgana έγραψε: 06 Δεκ 2023, 06:48
Δε ξέρω πόσες φορές πέφτει. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά πριν κάτι μήνες τον στουμπηξε ένας με ενα αυτοκίνητο και τον χτύπησε στο πόδι σε παρκινγκ αυτοκινήτου. Δεν έσπασε τίποτα αλλα την έφαγε γερά στο πόδι γιατί κουτσαινε για μέρες. Και ήταν και δικό του λάθος και κατέβασε ολόκληρο υβρεολογιο στον άνθρωπο. Και αν δεν ήταν εκεί η κόρη του άλλου εκεί θα τον είχε αρπάξει. Εκεί είναι η ένδειξη ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ότι δεν παραδέχεται την ευθύνη του. Βέβαια το έχει γενικά αυτό οπότε
(βαριέμαι να ψάχνω και το ποστ που είχε πιάσει εσένα από τον λαιμό. Ούτως ή άλλως τσάμικο θα χορέψεις πάλι που είναι ο αγαπημένος σου χορός)
Μακάρι να μπορούσα να αποδείξω και τα υπόλοιπα ψεύδη που έχεις πει.
ας τα βλέπουνε κατι Ασέβαστος και don't speak και feindflug αν θυμάμαι καλά που θεωρούσαν ότι κάνω μπούλινγκ στο αθώο αγγελάκι