Είναι σιχαμερό, όπως και ο δια βοής λιθοβολισμός στα φβmicmic έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:17 Γενικά βλέπω μια τεράστια προσπάθεια και από δικηγόρους και από δημοσιογράφους και από πανελατζούδες να δικαιολογηθεί ο Λύτρας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κατάπτυστη και ομοφοβική απάντηση Κούγια σε Κασσελάκη
Re: Κατάπτυστη και ομοφοβική απάντηση Κούγια σε Κασσελάκη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στη Σουζάνα και στον αυθεντικό
Έχει και ζέστα.
Έχει και ζέστα.
Εγώ κατάλαβα πως δεν έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως ποιος γαμαει ως άντρας στους δύο παντρεμένουςΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:18 Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι τον λεει γυναίκα
Σιγά μην είναι γυναίκα ο πουστης
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Δημοκράτης
δεν νομίζω πως μας νοιάζει για το ποιος είναι ο ποιος πούστηςΜπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:20Εγώ κατάλαβα πως δεν έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως ποιος γαμαει ως άντρας στους δύο παντρεμένουςΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:18 Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι τον λεει γυναίκα
Σιγά μην είναι γυναίκα ο πουστης![]()
κακώς χαρακτηρίζεται ως γυναίκα κάποιος που βάζει πράγματα στον κώλο του
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:24δεν νομίζω πως μας νοιάζει για το ποιος είναι ο ποιος πούστηςΜπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:20Εγώ κατάλαβα πως δεν έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως ποιος γαμαει ως άντρας στους δύο παντρεμένουςΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:18 Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι τον λεει γυναίκα
κακώς χαρακτηρίζεται ως γυναίκα κάποιος που βάζει πράγματα στον κώλο του
Ε τώρα, δεν το πολυσκέφτηκε ο Αλέξης, ότι βγήκε από τον κώλο του
Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιεί την λογική πλάνη argumentum ad hominem, γιατί δεν έχει κάποιο επιχείρημα και ξέρει ότι απευθύνεται σε Έλληνες φελλούς.Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:18 Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι τον λεει γυναίκα
Σιγά μην είναι γυναίκα ο πουστης
Και εγώ έχω κάνει το ίδιο εδώ μέσα, αλλά εγώ είμαι ένας μαλάκας σε ένα φόρουμ, όχι ο Κούγιας.
Εδώ που τα λέμε, ούτε με το ζεύγος Κούγια-Βατίδου ήταν σαφές.Μπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:20Εγώ κατάλαβα πως δεν έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως ποιος γαμαει ως άντρας στους δύο παντρεμένουςΔημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:18 Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι τον λεει γυναίκα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Οι περισσότεροι καλά προσαρμοσμένοι γκέι άντρες είμαστε versΜπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:20 Εγώ κατάλαβα πως δεν έχουν ξεκαθαρίσει δημοσίως ποιος γαμαει ως άντρας στους δύο παντρεμένους![]()
Τον πέρνουμε κ τον δίνουμε κ της αλλαξοκωλιάς το κάγκελο.
Αυτή η δήλωση είναι πολύ light.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:04 μα είναι τώρα αυτό επίπεδο για δικηγόρο με δημόσιο βήμα?
τι φαιδρότητες είναι αυτές να πούμε.
Ο εν λόγω δικηγόρος μας έχει συνηθίσει σε πολύ χειρότερα.
Έδειξε αυτοσυγκρατησηrunner έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:35Αυτή η δήλωση είναι πολύ light.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Ιουν 2024, 15:04 μα είναι τώρα αυτό επίπεδο για δικηγόρο με δημόσιο βήμα?
τι φαιδρότητες είναι αυτές να πούμε.
Ο εν λόγω δικηγόρος μας έχει συνηθίσει σε πολύ χειρότερα.
- Τοξοβόλος_UK
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών πετάει χαρταετό εντωμεταξύ.
Για να λέμε πάντως το σωστό, το ζεύγος Στέφανου-Τάιλερ, έχει πιο συντηρητική στρέιτ εικόνα από τις στρέιτ εξάρσεις του τακουνιασμένου Κούγια.
Ο Τάιλερ είναι σωστός πρώτος κύριος, κάτι σαν τη σύζυγο του Έρντο. Λιγομίλητη, χαμηλοβλεπούσα, τα πάντα όλα στις δημόσιες εμφανίσεις.
Ο Τάιλερ είναι σωστός πρώτος κύριος, κάτι σαν τη σύζυγο του Έρντο. Λιγομίλητη, χαμηλοβλεπούσα, τα πάντα όλα στις δημόσιες εμφανίσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλον ρώτησα βρε μπάρμπα. Αν θελήσω την άποψη σου, θα τη ζητήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Έχει ενστερνιστεί την woke ρητορική στο φουλ ο Κασσελάκης. Πως θα μπορέσει να απευθυνθεί στο μέσο πολίτη;
Ο Τσίπρας τουλάχιστον είχε κάποιες άμυνες.
Ο Τσίπρας τουλάχιστον είχε κάποιες άμυνες.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
-
- 35 Απαντήσεις